Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

17.06.2006 07:37    #77821     Sufler - Porady do gry - PoMoCy!
Pomocy! Ludzie! Mam następujący problem z moim ukochanym FM 2006: Podczas meczu gra nagle zaawiesz się a z głośników wydobywa się taki dziwny dźwięk. Najczęściej występuje to po golu ale też czasem w trakcie akcji. Problem jest bardzo irytujący bo jestem uzależniony od tej gry a nie mogę grać. Gra jest oczywiście oryginalna. Proszę o odpowiedź albo na tej stronie albo przez moje GG: 1353420

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
17.06.2006 07:28    #77822     Sufler - Porady do gry - Profil zawodnika
ale po co podawac liczby, dzieki programowi do ktorego linka Ci podalem wybierasz po prostu odpowiadajcy Ci kolor.

menaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
17.06.2006 06:47    #77823     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Jestem w dołku nie wiem co robić prowadze kadre polską i nie umiałęm się zakfalifikować do mistrzostw europy i świata może gra nie jest taka słaba ale przegrywam wiele meczów najcześciej tą jedną bramką sądziłem że to przez to że brakuje mi rasowego napastnika ale nie. To nie to. proszę o pomoc nie wiem co robić :(

Proletariat

17.06.2006 06:43    #77824     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
Ustawilem taki trening dla juniorow zeby sprawdzic, czy bedzie dobry. Nie dosc, ze zaczely obnizac im sie skille, to jeszcze gracze 1 skladu zaczeli tracic (chociaz mieli trening ogolny...lol).

Najpierw wygralem 3:0 z Leverkusen, a w nastepnym meczu do przerwy przegrywalem z Schalke 0:4... W przerwie zmienilem taktyke na 3-4-3, i w 47 min. stracilem kolejnego gola. Szlag mnie trafil i nie mam juz zamiaru grac. Moze przegralem z powodu treningu, ale mniejsza z tym.

Poddymin Partyzant

Grupa: Użytkownik
16.06.2006 16:34    #77825     Sufler - Porady do gry - liga mistrzow
Wydaje mi sie ze dowoli moga grac zawodnicy ktorzy nie przekroczyli wieku 21 lat. Do 25 wymaganej w pucharach zglaszam tylko starszych zawodnikow. Mlodsi i tak beda mogli grac, wiec bez sensu jest blokowanie miejsc innym zawodnikom.

Proletariat

16.06.2006 15:51    #77826     Sufler - Porady do gry - Polskie Znaki
Ależ oczywiście że można trzeba tylko użyć CM Revolution Font Changer.Link
do tego ptogramiku:http://www.centrumcm.org/download.php?goto=plik&id=221

Proletariat

16.06.2006 15:30    #77827     Sufler - Porady do gry - Save a wersja gry...
Witam! Od poczatku gralem w FM06 w wersji 6.0.3, teraz postanowilem cofnac sie do 6.0.2 aby moc skorzystac z edytora. Problem jest taki ze savy z wersji 6.0.3 nie sa wczytywane w 6.0.2. Czy faktycznie nie da sie z tym nic zrobic? Czy nie mozna grac dalej na wersji nizszej niz poczatkowa? A moze istnieje jakis edytor savów dla wersji 6.0.3? z gory wielkie dzieki za pomoc!

Proletariat

16.06.2006 12:45    #77828     Sufler - Porady do gry - Taktyka 4-1-2-1-2 - dobra?
@p.obrocki - mialem 15 tys. euro na transfery (angielska Division Two, czyli 3 liga, heh...), kupilem 1 niezlego gracza, na zatrudnienie zawodnikow nie posiadajacych klubow nie starczylo rowniez kasy z limitu pensji. Chyba zmienie klub, bo jednak ta 3 liga jest troszke nudnawa :)

@Menedzer5. Po paru meczach stworzylem sam trening - dla bramkarzy, obroncow, pomocnikow, napastnikow. Niektore parametry rosly, ale niektore zaczely drastycznie spadac, wiec wrocilem do ogolnych ustawien.

Dzieki za pomoc, na pewno poeksperymentuje z taktykami.

Proletariat

16.06.2006 12:13    #77829     Sufler - Porady do gry - facepack, kitspack, logopack
W poprzednich wersjach nie miałem z tym problemua teraz tak. Do Fm'a 2006 wgrałem face, kits, logo packi Lig Polskich i nie chodza. Moze problem jest w tym ze np I liga raz ma nazwe Orange, raz Idea a raz 1 liga. Kto pomoże? Może powiedziecie jaką powinien mieć nazwę folder I Ligi, drugiej i w przypadku facepacka graczy polskich bez klubów lub polskich w ligach zagranicznych?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
16.06.2006 11:18    #77830     Sufler - Porady do gry - liga mistrzow
Ja słyszałem, że zawodnicy do 18 roku życia mogą grać bez zgłaszania ich :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.