Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
02.09.2006 14:14    #75941     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
Ja miałem to samo ;) Grałem przeciwko Chelsea i po 120 minutach miałem rezultat, dający mi awans do kolejnej rundy LM. Ucieszony, rozradowany oczekuję już końca meczu, a tutaj niespodzianka - spotkanie zakonczyło sie po 140 minutach! Na szczęście udało mi się awansować, co innego, gdyby Chelsea przez te ostatnie 20 minut 'doliczonego' czasu gry strzeliła bramkę...

Zarko42 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Mam pomysł aby graczowi ( menadźerowi którego stworzył) zapisywały się sukcesy ze wcześniejszych gier np wygrałem Serie A Milanem 3 razy i 2 razy LM, kończe grać Milanem i włączam sobie nową gre np. Wisełką i wybieram że poprowadze ją tym samym menadżerem to Wisłe już prowadzi menadżer który zdobył już coś tam wcześniej i mam sława krajowa czy kontynetalna a nie nieznany

menaga Partyzant

02.09.2006 14:10    #75943     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
ja się przyznam że grałem w fm 2005 i fm 2006 i nie spotkałem sie z niczym takim moze i szkoda ale przynajmniej nie wymyślam

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
02.09.2006 12:55    #75944     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
Nie gramy sobie na niczyich nerwach. Update będzie, ale jeszcze nie wiadomo kiedy. Trochę cierpliwości, trwają prace.

ddetep Partyzant

02.09.2006 12:53    #75945     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
to co wiadomo?? moze nic? moze wcale nei będzie tylko sobie gracie na nerwach graczy hmm?

saimon Partyzant

1) jezeli sa sukcesy w polskim klubie np. wygrana lm lub pu to czemu nie moge sprowadzic zawodnika z holandii np. z NAC Breda, czy oni nie chcieliby przyjść do zwycięzcy lm!!!
Wiem, że w edytorze jest poziom rozwiniecia ligii, ale skoro klub np. z Polski wygrywa 5razy pod rząd lm to czemu ten poziom sie nie zmieni tylko zostaje taki sam
2)ktos gra barcą i płaci za np. bramkarza espanyolu 3krotna jego wartosc(kameni), a gram lechem i barca też go kupi to 2mln euro wiecej od jego wartości, wtedy komputer ma przewagę
3)jeśli jest rozbudowa stadionu, to trzeba to sprecyzowac czy np. ogrzewana płyta, więcej miejsc, zadaszenie, oświetlenie
4)wiecej rozmów z mediami, a nie tylko o np. debiutach, sukcesach, porazkach moglyby byc szeregi pytan np. 4pytania (taki maly wywiad)
5)wiecej rozmów z zawodnikami, nie tylko zespołowo

BOSS155 Partyzant

02.09.2006 11:07    #75947     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
szczerze mówiąc to też chętnie bym już pograł na nowym update ;p

Merxor Partyzant

02.09.2006 10:57    #75948     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie?
dzięki, ale napaliłem się troszkę :D i chcę z kumplem zagrać przez sieć ale na nowym update już.

Proletariat

02.09.2006 08:19    #75949     Sufler - Porady do gry - czy się rozwinie ??/
czy np. anthony silva rozwine się tak samo w lechu poznań jak i w arsenalu londyn???

i jeszcze 1 żeby nie zaśmiecać suflera

evandro roncatto w mojej grze został kupiony do interu a ja gram arsenalem i..... roncatto
ma reputację kontynentalną ale nie ma meczy w 1 reprezentacji brazylii
czy będą kłopoty z pozwoleniem na pracę ???

Merxor Partyzant

02.09.2006 06:38    #75950     Sufler - Porady do gry - Stadion Arsenalu!
O ile wyjdzie ja juz niegram w fm 14h bo czekam :D
a co do tematu u mnie ten stadnion ma pojemnośc 40 tys widzów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.