Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
03.09.2006 08:32    #75921     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
Więc tak: Ronaldinho, Torres i ewentualnie Buffon.
Trening: Wszystko na najniższe (brak), grają fantastycznie (jak już napisał seba):D

Mam nadzieję Dawid, że twój post to żart, bo jeżeli nie...
Szkoda gadać.

Proletariat

03.09.2006 08:11    #75922     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy i trening
najlepiej wiesz jaki wez trening wszystko obciazenie na malo to beda tak wymiatac ze to szok u mnie tak mieli to porostu spadlem realem do 9 ligi i dalej gralem dobrze poprstu trening cudooo

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
1.ok
2.ok
3.nie wiem po co 3D, graliscie w cm2006 czy fifa manger2006? tam jest 3D i rozgrywka staje sie nierealistyczna(w produkcie EA jak koles ma sytuacje sam na sam z bramkarzem to albo spaceruje albo robi przerzut na skrzydlo)a w cm nie da sie strzelic gola bo te figurki sa tak wysokie i grube ze nie da sie ich przezucic albo obkiwac. ja osobiscie lubie "kulki" ktore przynajmniej poruszaja sie w normalnym tempie i realistycznie graja w pilke.
4.wlazenie na prezesa
5.to by sie przydalo
6.ok
7.ok
8.ok
9.ok
10.trzeba urealniac rozgrywke wiec nie mozna usuwac albo zmieniac przepisow ligi
11.od takich rzeczy jest prezes
12.ok
13.simsy. a poza tym co bys robil z tym samochodem?mogliby zrobic np. ranking najbogatszych menedzerow ale po co cos sobie kupowac
14.tego najbardziej mi brakuje nawet niech to bedzie 2-3 pytania o cel na mecz, podejscie druzyny, ocena rywala itp.
15.ok
16.ok
17. ale to zajmuje miejsce. jak chcesz hymny to puszczej sobie w winampie. po co dawac taki bonus ludziom ktorzy tego nie chca
18. i tak jest juz ich duzo, a poza tym sa rozne dodatki graficzne w necie
19.co do dopingu albo burd to jakbyscie sie czuli jakby wasz klub np. z conference z budzetem 50 tyś funtow musial zaplacic caly budzet na kare za burdy wywolane przez kibicow?

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.09.2006 07:14    #75924     Sufler - Porady do gry - update
Do Updaterów:
1. Czy moglibyście Skasować 14-sto miesięczną kontuzję Any Reida ( grał w tottenhamie, obecnie niewiem )
2. Teemu Tainio gra w Tottenhamie regularnie na lewej pomocy, dlaczego więc w grze nie ma tam pozycji ?!
3. Realistyczniejszcze budżety np. Barcelony, Realu Madryt, Interu, Milanu, bo mają ok 10-30mln, a w tym sezonie Moratti dał managerowi 60mln euro na transfery.
4. Zróbcie coś, aby zawodnicy z włoch, hiszpanii i innych krajów przechodzili do polskich klubów!!!!!!!!

Adermor Partyzant

Wielkim skokiem było stworzenie FM 2005 zmieniło sie wszystko.Ale zawiodłem się na FM 2006.Praktycznie sie nic nie zmieniło tylko niewiele opcjii a najgorsze jest trening o wiele lepszy był już w poprzednich edycjach FM .Wiem ze jest trudno stworzyc taką ger ale panowie... .Mam wielkąnadzieje ze FM 2007 bedzie o 100% lepszy od ostatnich częśći tej gry. .Aby twórcą pomóz w tym przedsięwzięciu aby kolejna wersaj FM była lepsza przygotowałem pare opcjii których brakuje w 2006FM a napewno byłyby mile widziane w FM2007.
1.Pierwszą rzeczą której mi brakuje to samemu dobierania sponsorów ale tylko na jeden rok.
2.Wiecej możliwośći w opcjach taktyki jest o wiele za mało.
3.Przedewszystkim mecze w 3D.
4.Mozliwość decydowania o budżecie transferowym,przeznaczenie pensjii dla zawodników oraz samemu decydowania o rozbudowie stadionu i szkółki młodzieżowej.
5.Aby piłkarz mógł zaczynać karierę od najmłodszych lat 8-9.W tym celu utworzyc ligi U-10,U-13,U-17
6.Aby rozmowy z drużyną, z każdą osobą związaną z klubem reprezentacją były możliwe w każdej chwili nie tylko podczs przerwy i po meczu.
7.Chciałbym aby poprawiono możliwość przeprowadzenia treningów:Mozliwość obozów kondycyjnych reżimów codziennych oraz samemu ustalać ile wolnego dać swoim zawodnikom .8.Wieksze możliwośći w organizowaniu meczów towarzyskich ,możliwość gry na cele haretatywne,co zato zyskają.
9. Udoskonalenie w przekazywaniu wskazówek menadzera podczas meczu.
10.Zminimalizowanie ograniczen piłkarzy grających( zpoza UE oraz innych kontynentów)w klubach europejskich.
11.MOżliwość inwestowania w stadion (lepsze oswietlenie,naglosnienie,laweczki,podgrzewana murawa,oraz srodek transportu na mecze,sprzet dla piłkarzy,) lub wybudowania nowego np:JAk arsenal .
12.Mozliwość treningów reprezentacjii.Zgrupowania reprezentacjii.
13.Opcja wydaqwania swoich pieniedzy.NOwy do m Samochud ,cele haretatywneitp.
14.Obowiazkowe konferencje przed meczami
15.Wiecej wywiadów z dziennikarzami
16.Wiecej nagród ale i tagżekar dla zawodników.
17.Co do hymnów przed meczami może być.Tym co sie znudzą to wyłączą głos.Proste.
18.Oczywiśćie loga wszystkich klubów.
19.Bardziej zaawansowany doping kibiców.MOgą być burdy ale muszą być kary od FIFA UEFA OD związku i to nie małe.

Mam nadzieje ze ktos to przeczyta i chodzby kilka z moich propozycjii bedzie wzięta pod uwage i przeanalizowana przez autorów FM 2007.Nie zawiedzcie mnie licze nawas.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

03.09.2006 05:48    #75926     Sufler - Porady do gry - update
Ja w oczekiwaniu na wasze uaktualnienie sciagnalem update z sortitoutsi.net zeby zobaczyc ile jest wart.
Postanowilem zobaczyc jak zostaly odwzorowane transfery mojego ulubionego Realu Madryt i szczerze sie zawiodlem. w pierwszej druzynie jest w miare dobrze ale to co sie dzieje w rezerwach to strach patrzec. Real pozbyl sie bardzo wielu graczy rezerw na wypozyczenia (transfery niektorych byly podane do wiadomosci na poczatku sierpnia a w tym updacie jest wypozyczonych zaledwie kilku).
Boje sie pomyslec co sie dzieje np. w lidze polskiej albo w innych srednich ligach europy nie mowiac juz o ligach obu ameryk, azji, afryki czy slabszych w europie.
Czekam na wasze dzielo i mam nadzieje ze bedzie znacznie lepsze od tego ktore sciagnalem tak wiec pracujcie i sie nie spieszcie.

Merxor Partyzant

03.09.2006 05:19    #75927     Sufler - Porady do gry - Śmieszne sytuacje
pewnie dlatego ze komputer wtedy włącza gra na czas przetrzymywanie pilki itd i oni sobie klepia i czas zapierdziela a ty nawet nie pomyslisz ...

Mich@el Partyzant

03.09.2006 04:11    #75928     Sufler - Porady do gry - update
TO SĄ honorowi ludzie, ale pomysł z tym kluczem dostępu nie jest zły.
Ja bym z chęcią zapłacił choćby te 3zł, to byłaby taka forma podziękowania ode mnie za ich świetną robotę.
A tym co się nie mogą doczekać fanatycznie...panowie(i panie ;)) ) zrozumcie, że oni też mają inne zajęcia...nie mogą spędzać 24 godzin na dobę przy update...ja też się nie mogę już doczekać, ale rozumiem adminów i wiem, że to co dostanę(czyli update) będzie najwyższej klasy! Dlatego pozwólmy im pracować! I przeczytajcie posta Marko. Zgadzam się z nim w 100%!!!
A takich fanatycznych graczy, co chcą już teraz zaraz, idźcie sobie na sortitoutsi.net, ściągnijcie sobie update stamtąd...który będzie 100 razy gorszy od tego tutaj.
POZDRO DLA CAŁEJ REDAKCJI CM.REV.

RIzzo Partyzant

03.09.2006 01:00    #75929     Sufler - Porady do gry - update
Ludzie... wyjdzie to wjdzie też mam niedługo szkołe ale ultimatum stawiać im nie można! I tak super że chce im się to wszystko robić tylko dlatego żebyśmy mogli sobie pograć na nowych składach... troszke wyrozumiałości

marko_lipa Partyzant

02.09.2006 18:26    #75930     Sufler - Porady do gry - update
Jest juz 3 wrzesnia a update na waszej stronie nie widze kiedy wyjdzie o ile w ogole wyjdzie??tylko moze mniej wiecej kiedy bo niedulugo szkola i chce jeszcze pograc troche pzrynajmniej ten jeden dzien :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.