Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

renegade Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.10.2006 13:49    #75441     Sufler - Porady do gry - Angielska wersja językowa
Ja osobiście też lepiej orientuję się w grach po angielsku, nie dotyczy to tylko FM'a. Nieraz polskie tłumaczenia są tak kuriozalne, że aż odechciewa się grać.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
20.10.2006 12:51    #75442     Sufler - Porady do gry - Bazy danych, a szybkość gry...
Nie ma tablic na ten temat, wiec konkretna odpowiedz nie jest mozliwa. Osobiscie jednak z pewnoscia zdecydowalbym sie na mniejsza ilosc lig, bo wlaczenie pelnej szczegolowosci mocno wydluza proces ladowania gry, bo wszystkie mecze musza zostac rozegrane w calosci.

tfj83 Partyzant

Szczerze powiedziawszy nie do końca rozumiem czemu wersja językowa miałaby być przedmiotem piractwa. Może jedynie jest to zrozumiałe z punktu widzenia dystrybutora, który w ten sposób się zabezpiecza przed "spolszczaniem" wersji FMa kupionych za granicą, i niejaka zmusza osoby chcące grać w polską wersję do zakupu. Ja już przyzwyczaiłem sie do polskiej wersji, ale prawdę powiedziawszy zawsze czekałem na pierwszy patch do FMa, który odblokuje mi wersję anglojęzyczną. Ale polska coraz lepsza, i już przyzwyczałem się, że na środku obrony wystawiam OŚ a nie CD.

Swoją drogą intryguje mnie argument, że wiele dzieciaków kupi, albościągnie pirata, bo nie stać ich zapłacić 100 PLN za oryginalną grę. Mnie nie stać na porsche, ani nawet mercedesa... ale czy to oznacza, że mam go ukraść?

kiero Partyzant

20.10.2006 08:04    #75444     Sufler - Porady do gry - Bazy danych, a szybkość gry...
Witam! Mam pytanie: Przykładowo, czy jeśli zaladuje dwie ligi polskie na pełnej szczegółowosci i duza baze danych, to czy gra bedzie wolniejsza niz np. na 4 ligach z pelnymi szczegolami i mala baza danych? Co konkretnie zmienia rozmiar baza danych. Czy dzieki wiekszej bazie pojawi sie wiecej pilkarzy w ligach, ktorych nie wybralem? Zastanawia mnie to od dluzszego czasu...

AleXand3r Partyzant

Nie, sugeruje, ze jezeli ktos mieszka za granica i nie zamowil FMa z Polski to ma go w innych jezykach niz polski,a skoro urodzilem sie w Polsce i mysle w tym jezyku to chcialbym miec FMa w ojczystym jezyku mimo ,ze mieszkam poza granicami kraju.Ciezkie to do zrozumienia musi byc...moze screena chcesz?

pr0digy Partyzant

Hmm, temat dla mnie dosc smieszny bo jeżeli pirat zdołał sciągnąć sobie piracka wersje fm'a to myślicie ze nie bedzie w stanie zdobyc spolszczenia ? Znajdzie ja w identycznym zrodle co sama gre i napewno mu to nie sprawi problemu. Ja pirata nie mam i raczej nie bede gral w fm'a, przed premiera mialem ochote zamowic fm'a na gram.pl ale zniechecilo mnie to ze nie dosc ze w innych krajach producenci wysylaja gre szybciej(2 dni przed premiera) to przesunela sie premiera na 18 a w polsce oczywiscie nikt nie dba o graczy i dalej funkcjonuje stara data.

LUBER Partyzant

19.10.2006 21:51    #75447     Sufler - Porady do gry - Nie idzie rozpoczac nowej gry ;(
Witam!

Nie moge rozpoczac nowej gry (która jest orginalna w jezyku pl).Gdy rozpoczynam gre zaczyna sie ładowanie lig które dochodzi do konca , potem ma wyskoczycekran tworzenia managera ale nie wyskakuje i jest ta piłeczka jak by cos ładowało i dupa zbita.Problem był poruszony na forum SI i gdy dopisze sie odpowiednie polecenie zaraz za exekiem to gra działa lecz niestaty ustawienia przywracaja sie fabryczne(tryb pełnoekranowy itp) jest to meczace zmieniac to przy kazdym wlaczeniu gry.Czy w najnowszym patchu bedzie to uwzglednione?I kiedy on wyjdzie?

Seju Wybitny Literat

Ale to zależy od możliwości karty graficznej.
Ja mam rozdzielczosc 1024x768 i nie mogę włączyć tej opcji.
Wyskakuje jakiś komunikat systemowy, by sprawdzić ustawienia...
Więc w moim przypadku jedyną możliwością jest -small_screen -windowed. :)

szewcumufan Partyzant

wlasnie zmienilem rozdzielczosc i dziala w oknie, najprostsze rozwiazania sa najlepsze :) tyle gram i nigdy nie pomyslalem zeby rozdzielczosc zmienic:D

Seju Wybitny Literat

Tylko zamiast
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007fm.exe
Musisz podać poprawną ścieżkę do FM'a 2007.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.