Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
http://www.cmrev.com/grafika/ Tu masz wszystko.

Pioro Partyzant

Grupa: Użytkownik
20.10.2006 19:32    #75422     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Jest premiera a ja nadalnie dostalem gry !!!!!!! Co za porazka :( a to odpowiedz z gram.pl "jest nam niezmiernie przykro i bardzo przepraszam za klopoty, ktore spowodowalismy. wszystkim zamawiajacym, ktorych przesylki nie wyszly na czas, obiecujemy takze dodatkowy bonus, o ktorym poinformujemy w oddzielnym mailu" Ta juz widze ten bonus pewnie kaktus na rece. Pozdrawiam szczesliwcow ktorzy moga juz grac. I nigdy wiecej juz nic u nich nie zamowie.

Jaru Partyzant

http://www.cmrev(...)i/2.html tu znajdziesz logosy

jak widzisz czasem chwilkę poszukać i na cmrev też się coś znajdzie ;)

Jaru Partyzant

http://www.cmrev(...)281.html tu masz kity do OE

rar Młody aktywista

Co za dyrdymaly czlowieku siejesz, co ma pirat do tego czy wyskakuje blad podczas instalacji czy nie ? To co najwyzej wina zlego przegrania gry od kumpla, no ale tutaj chyba kazdy glupi wie ze orginala przegrac sie nie da.

Radze tak jak ktos wyzej wyslac e-mail do gram.pl. Nawet jesli nie kupiles tam gry to chyba powinni pomoc (nie wiem na jakiej zasadzie to dziala).

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

20.10.2006 19:13    #75426     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Człowieku to weż coś napisz na meila do gram.pl bo to chamstwo

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

zkąd wiesz że kupił na gram.pl?

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 19:05    #75428     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Mam wszystko w dupie. Ściagam pirata. Zamówiełm grę przez GRAM.PL i dostałem ładne pudełko, a w Nim co..... NIC!!!. Zero płyty z grą. Tylko jakieś badziewne książeczki. A dział obsługi klienta pracuje tylko od 9 do 17. Więc kurwa nic nie załatwię przed poniedziałkiem. I jeszcze kurwa etykietka. Masz kurwa gwarancje, że w pudełku niczego nie brakuje. Śmiech na sali. Pieprze wszystko. Mogę dostać bana. W nocy będę grał w pirata. Nara.

Jaru Partyzant

dzięki Seju - z tamtąd właśnie sobie wcześniej ściągnąłem ;)
A na jakimś portugalskim forum znalazłem 3GP dla Las Palmas i jest git.
Zaraz sobię sobie herb i kilka twarzyczek i można ciupać :D
Ja tam podchodzę do gry bardzo emocjonalnie i sie zżywam z klubem i zawodnikami ;) - musi być herb,koszulki twarze graczy,ba jak wybieram zespół to kieruję się panującym w okolicy klimatem,zabytkami,ciekawymi miejscami no i klub musi być z tych słabszych - wtedy jest git i się mogę wczuć w rolę - maniakalne granie to jest granie ;)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

No to masz problem. Zgłoś to na gram.pl ( kłopot techniczny gry ) dostaniesz odpowiedź jak to wszystko zainstalować. Jest też taka możliwość że coś się stało z CD.
Spróbuj odinstalować Demo, uruchom komputer. Może usuń starą wersje Javy. Jeżeli kupowałeś przez gram.pl to zgłoś to poprostu i czekaj spokojnie na odpowiedz:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.