Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ted77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2006 01:23    #75391     Sufler - Porady do gry - Match Balls Installer 3.1
Czy ktoś moze mi powiedzieć krok po kroku jak zainstalować do FM 2007 piłkę NIKE bo jak próbuje to nic się nie zmienia. W grze jest tylko ta z gry a program w ogóle jej nie widzi. Próbowałem zainstalować T90 AerowBlue. Piłkę mam na podglądzie. Jak zaznaczam instaluj przy odznaczonym polu "Zainstaluj do skórki" to wyskakuje błąd, a jak to pole mam zaznaczone to wyskakuje nowe okno z informacją "proszę najpierw wybrać piłkę" Mam zaznaczoną wersję FM 2007. Jak klikne na piłki w skinach to w oknie podglądu też nie ma oficjalnych piłek z gry. Co robie źle i co powinnienem zrobić?

Jaru Partyzant

jeśli działa tu jakaś moderacja jak na forum to proszę wykasować ten mój temat - szkoda zajmować miejsca.Wszystkie ograniczenia widoczne są przy przypisywaniu numerów zawodnikom i w segunda b w kadrze nie może być żadnego gracza spoza uni (czyli tak jak myslałem że jest).Swoją drogą takie rzeczy powinny być wyswietlane w przepisach doo danej ligii.Ech wystarczy że człowiek trochę zrobi przerwy od FMa i skleroza daje znać - starość nie radość.
Panie władzo - do kosza z tym ;)

Macc Partyzant

Zakupiłem FM07 akurat we Francji. Nie mam zamiaru wydawać kolejnej stówy na FM 07 PL. Gra bardzo mi się podoba. Jedyne czego mi brakuje to właśnie języka polskiego. Nie narzekam zbytnio bo gram po francusku lub angielsku, ale czasem czciałbym ujrzeć polskie wyrazy w takiej dobrej grze. Nie popieram piractwa bo sam jestem policjantem i koledzy walczą z tym. Uważam natomiast że takie pliki jak .itc czyli te językowe bez problemu można umieszczać na stronach. To jest jakoby pomoc lub "ulepszenie" gry jak np. za pomocą Facepacki.

saluch Partyzant

21.10.2006 00:19    #75394     Sufler - Porady do gry - Jezyk
zmieniłem nazwe pliku z english na polish, podmienilem i wszystko gra, tyle ze komentarz meczowy jest po angielsku. Macie na to jakąś rade? (nie chce zmieniac skina na Right)

Jaru Partyzant

Witam.
Z tego co się zawsze orientowałem liga hiszpańska jest (była??) restrykcyjna pod tym względem stąd często kluby hiszpańskie kupowały a następnie wypozyczały gdzies obcokrajowców żeby ich "zaklepać" zanim nie zrobią z nich "europejczyków"
Załączyłem sobie segunda b patrzę w zasady a tam pisze coś takiego "bez ograniczeń".O co chodzi?Kiedyś pamietam że nie grałem hiszpańskich bo te limity mnie wkurzały a tu takie zdziwko (no chyba że źle to interpretuje).W primera nic o tym nie pisze.Nie wiem wina patcha,updatu czy czegoś takiego czy może zmieniły się zasady ja to przeoczyłem a w update to uwzględniono?Proszę o odpowiedź osoby które wiedzą coś na ten temat.
Pozdrawiam i załączam screeny

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 23:27    #75396     Sufler - Porady do gry - Jak zoptyamlizwac baze danych
Wiem tylko ze we włoszech na bazie duzej (large) jest 8500 graczy. Troche malo :P

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 23:26    #75397     Sufler - Porady do gry - Jak zoptyamlizwac baze danych
No właśnie. Ktos wie ile graczy jest w bazie medium a ile w dużej??

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
20.10.2006 23:25    #75398     Sufler - Porady do gry - Jak zoptyamlizwac baze danych
Wszyscy gracze wszystkich krajó to może przesada, ale średnia wersja chyba byłaby najlepsza
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 23:03    #75399     Sufler - Porady do gry - Jak zoptyamlizwac baze danych
W FM06 zawsze bralem konkretna lige i baze ogramną. Miałem około 40 tys graczy z różnych krajów. Jak najlepiej zrobić w nowym FM-ie aby mieć porównywalną bazę danych. Wgrać 1 ligę i np 10 krajów z pełnymi graczmi - baza duża
Wgrać 1 ligę i np 25 krajów z pełnymi graczami - baza średnia
wgrać 1 ligę i wsyscy gracze z wszyskich krajów - baza mała
Co jest optymalne.

shqvarny Partyzant

20.10.2006 23:02    #75400     Sufler - Porady do gry - fm modifier, trening i grafika
grafiki nie działają? ja korzystam z face pack'ów z fm06, meczowych ikonek piłkarzy i wszysko bez zarzutów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution