Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ElFurmanO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2006 19:59    #74761     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Poprostu zagraj mecz. Ja Legią doszedłem w 1 sezonie do półfinału Ligi Mistrzów pokonując po drodze Arsenal (3:1 i 1:1) i Man. U. (0:0 i 2:1). Po porażce nie załamuj się ponieważ dobrą drużyne tworzy się spokojnie i cierpliwie latami (albo i krucej:)

aneuman Partyzant

Obawiam się, że jeśli masz dużą ilość trenerów, to nie będziesz mógł zatrudnić asystenta ani nowego trenera, czasami zarządy ograniczają ilość trenerów ( duży błąd według mnie ). Jedyny sposób to zaproponowanie jednemu z Twoich trenerów nowego kontraktu ale nie jako trenera ale jako asystenta.

giersik Przodownik pracy

04.11.2006 19:33    #74763     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Poprostu zagraj mecz, a nie pekasz grać z Arsenalem. Nie ma sposobu na wygranie z silniejszym klubem, jedynie można liczyć na szczęście. Na wygranie meczu sklada się wiele czynników np. Morale zespołu, taktyka, umiejętności czy obecna kondycja :P

c_patryk Partyzant

04.11.2006 19:17    #74764     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Mam pytanko gram 1 sezon w FM'a Legią no i zakwalifikowałem się do FAZY GRUPOWEJ LIGI MISTRZÓW no i przejdę do sedna sprawy otóż jakie mam szanse z Arsenalem (jeżeli je mam:D)
oraz jak mam zmobilizować swoich piłkarzy do tego aby jakimś cudem wygrali???
Za odpowiedzi z góry dziękuje:P

c_patryk Partyzant

Mam pytanko gram 1 sezon w FM'a Legią no i zakwalifikowałem się do FAZY GRUPOWEJ LIGI MISTRZÓW no i przejdę do sedna sprawy otóż jakie mam szanse z Arsenalem (jeżeli je mam:D)
oraz jak mam zmobilizować swoich piłkarzy do tego aby jakimś cudem wygrali???
Za odpowiedzi z góry dziękuje:P

Marko Partyzant

04.11.2006 17:47    #74766     Sufler - Porady do gry - about
Brunix to pytane skierowane do mnie ?? Jeśli tak to ci odpowiem :
Włączałem edytor i trochę wiem o tej grze, bo gram od Cm 03/04.

Brunix Partyzant

04.11.2006 17:05    #74767     Sufler - Porady do gry - Nierealne transfery
Nic nie jest zle zrobione.JEZELI GRASZ TYM "slabym" klubem w pierwszym sezonie,to ci sie nie dziwie.Wygrywaj,a kupisz nawet Drogbe...Ale po kilku latach.

PS. Najlepszy sposob na szybka reputacje globalna to wygrac Puchar Interkontynentalny lub Superpuchar Europy.

Zgadzam sie z Seju : upodobania,panowie,upodobania.

Proletariat

04.11.2006 17:02    #74768     Sufler - Porady do gry - about
kiedy nic nie mozna bo to jakis program nic null nic nie zrobie nie da rady

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.11.2006 16:59    #74769     Sufler - Porady do gry - OGROMNY PROBLEM:(
ew. to: C:program filesWanadooProfil1Sports InteractiveFootball Manager 2007

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

04.11.2006 16:55    #74770     Sufler - Porady do gry - Nierealne transfery
Elano, piłkarz Szachtara, przejdzie do każdego lepszego klubu. Chociaż u mnie przeszedł za 17 mln Euro :) Po prostu uważa że gra w za słabym jak na jego możliwości klubie. A te wyszukiwania nie zawsze mówią prawde. Mi też co kilka dni sie zmieniają. Najlepiej karz swojemu obserwatorowi obserwować interesującego cie piłkarza w 1 meczu, albo chociaż karz mu podać karte informacyjną. W karcie w pewnym miejscu będzie napisane, czy piłkarz jest zainteresowany przejściem do twojego klubu.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution