Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Marko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.11.2006 14:19    #74741     Sufler - Porady do gry - proponowany skład
Też to miałem, ale w Fm 2006. Dał bym wam screena, ale już nie gram w FM 2006.
Ja to miałem odkąd wgrałem jakiś dodatek i nawet mi reinstal nie pomagał.
A wygląda to tak ze w chodzi w raport o drużynie i nic nie pisze tam gdzie zwykle pisze najmocniejsze i najsłabsze aspekty.W kategoriach tam gdzie są napisane przyszłe gwiazdy i najlepsi zawodnicy też puste.I ostatnie proponowana 11 nie było tabelki tylko puste boisko .Nie wiem mi nic nie pomagało...jak bardzo chciałem zobaczyć to zmieniałem skina i wchodziłem w ten raport i gdy dałem "kontynuuj" już nie było widać.

korek1 Partyzant

05.11.2006 13:52    #74742     Sufler - Porady do gry - proponowany skład
to nic nie daje
moim asystentem jest hans jortisma czy coś takiego
gram paderborn i mam każdego piłkarza co najmniej 16 17 umiejętności

pivot1985 Partyzant

05.11.2006 13:10    #74743     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Ja gram Realem, mój asystent ma prawie same 20, w rezerwach(Castilla) gra Cicinho i jeszcze paru grajków. Zmieniałem taktyki, ustalałem skład i nic. Sa ostatni z 10 pkt po 20 kolejkach... Nie wygląda to realistycznie.

Sponsor1984 Partyzant

05.11.2006 12:54    #74744     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
czy można wyczyścić raport scouta ?? chiałbym usunać piłkarzy których mój scout obserwował i którzy są zasłabi aby grać w mojej drużynie.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

05.11.2006 12:13    #74745     Sufler - Porady do gry - trudny fm
Fm nigdy dla mnie nie był trudny pierwszy raz jak grałem w cm4 to zdobyłem tytuł interem ;/ .A i to nie forum

BOSS155 Partyzant

05.11.2006 11:40    #74746     Sufler - Porady do gry - trudny fm
Każd nowa wersja Fm'a wydaje się z początku trudna. Pograsz trochę i zmienisz zdanie :)

Klim Partyzant

05.11.2006 11:33    #74747     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Korzystając z okazji chciałbym się dowiedzieć :

1.Czy jest jakieś ograniczenie na posiadanie klubów filialnych?

2.Czy dla wszystkich zespołów ten limit jest taki sam ? tzn. czy np. Barca i klub z Polskiej ligi mogą posiadać ilościowo taka samą liczbę klubów filialnych?

3.Jaki wpływ na podpisywanie kontraktów z klubami filialnymi maja : reputacja klubu , kasa , zarząd ?

Klim Partyzant

05.11.2006 09:52    #74748     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Giersik po co mi prowadzić rezerwy ? -odpowiadam:) Wyobraź sobie taka sytuacje np. liga hiszpańską - prowadzisz zespół 1 - 2 ligowy , twoja drużyna B gra w którejś z niższych dostępnych do gry lig , jak w każdym zespole mamy zawodników mniej i bardziej potrzebnych , lub takich których pozbylibyśmy się najchętniej od razu , co jednak jeśli na tych ost. brak chętnych ? ,zazwyczaj lądują w drużynie rezerw B , gdzie ich wartość spada i spada i w końcu albo sprzedajemy ich za marne grosze ,albo sami odchodzą po wygaśnięciu kontraktu. Pół biedy jest jeszcze kiedy w tych rezerwach grają (większa szansa na to że jakiś zespół ich dostrzeże i wykupi),problemem jest natomiast "asystent młotek" który za nic na świecie nie chce ich wystawiać do składu ,ani stosować ustalonej taktyki - ogólnie współpracownik jakiego nikomu nie życzę - jednym słowem darmozjad

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.11.2006 09:30    #74749     Sufler - Porady do gry - Arsenal
Boże... i jaki widzisz w tym sens gry? Wczytywac az wygrasz... pff

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

err ale jezeli ludzie dostaja gre od cioci z anglii gdzie FM jest drozszy niz u nas to po pierwsze jest to bez sensu bo po co przeplacac jezeli premiera u nas i w anglii jest tego samego dnia a po drugie musza sie liczyc z tym ze gra bedzie w jezyku angielskim. a pirata po polsku raczej sie nie sciagnie bo ci co udostepniaja te pliki chca zeby gra trafila do jak najwiekszej liczby odbiorcow(a po co anglikowi gra po polsku?). jezeli zamawiasz gre od cioci z anglii to jestes frajerem bo dzialasz sobie nie na reke. a pirat sciagnie, dostanie spolszczenie i bedzie mial to samo za co my, uczciwi placimy prawie 100zl

a panu krycho proponuje dac bana bo smiesza mnie tlumaczenia ze jak kogos nie stac to niech kradnie(jak chcesz kupic mercedesa a nie masz kasy to tez kradniesz?)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution