Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Villa7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Seju- mi nie chodzi o to co napisales, ja szukam sposobow na rozpracowanie Wigan, a raczej tego FM'a bo jest jakis dziwny, 1 taktyka nie mozna pograc nawet sezonu bo przeciwnicy ja rozpracowuja, stworzylem taktyke 4-2-3-1 musze powiedziec,ze wymaga lekkich modyfikacji ale jest dobrze:) wprawdzie jestem na 17 miejscu po 19 kolejkach ale jest lepiej. I macie racje-wole miec wszystko gotowe bo nie jest dla mnie frajda sidziec nocami nad taktyka a potem dostawac kazdy mecz. wole taktyki sprawdzone, ktorymi ktos juz gral, i taka gra sprawia mi przyjemnosc.

Proletariat

05.11.2006 20:29    #74722     Sufler - Porady do gry - premia za wygranie ligi
jestescie pewni szkkkoooddAA zawsze lubie grac w slabej lidze a potem klub wprowadzac na wyzyny

Proletariat

05.11.2006 20:09    #74723     Sufler - Porady do gry - premia za wygranie ligi
czy po kilku tlustych latach na przyklad pzpn moze zwikszyc premie za wygranie ligi 2 czy 3 miejsce

alex_waw Młody aktywista

05.11.2006 19:56    #74724     Sufler - Porady do gry - proponowany skład
miałem to samo pomagało cofnięcie < i ponownie >... a zaczęło się własnie od wgrywania dodatków graficznych

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

05.11.2006 19:49    #74725     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
sprawdziłem normalnie w polsce da się przejąć rezerwy .Gram WKS'm to wiem

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

To nie dziwie się, że przegrywasz jeżeli: "nie masz głowy do taktyk czy treningów". Facet przeczytaj sobie poradnik, albo graj tymi które są już w grze!

05.11.2006 19:31    #74727     Sufler - Porady do gry - loga do fm2007
http://www.sortitoutsi.net/ lub http://www.fm-britain.co.uk/%22 lub jak wcześniej pisałem dział grafika na tej stronie

05.11.2006 19:24    #74728     Sufler - Porady do gry - loga do fm2007
na tej stronie są w dziale grafika

err Partyzant

Co do ceny, gra w empiku, na półce kosztuje 75 zł. Znaczy, sugerowana cena przez gram.pl i te rzekome obniżki były ściemą. I powiedz mi, jak tu nie chcieć kraść skoro i Ciebie okradają?

Nie koniecznie musi dostawać grę od cioci z Anglii. Problem z wysyłką na terenie Europy jest dość spory i kosztowny. Wyobraź sobie, że ludzie mieszkają poza granicą Polski, sporo też poza Europą. Znaczy, brak dostępności pliku spolszczającego to problem dla każdego Polaka który jest poza ojczyzną.
Znajomy mieszka w Japonii, i nie może skorzystać z polskiej wersji, gdyż wysyłka nie obejmuje tego kraju. Rozwiązanie, kupić wersje dostępną na rynku i dodać spolszczenie. Tylko, że w tym momencie nazywa się go złodziejem. Cóż, więc każdy kto używa oryginalnych nazwisk zawodników grających w lidze z którą SI nie podpisało umowy licencyjnej jest jeszcze większym złodziejem.
Ale to nie wszystko. SI samo pozwala na to by użytkownicy gry mogli kraść. Banalnie prosta metoda instalacji choćby facepaków. I nie jest tu dobre tłumaczenie, że SI oddaje gotowy produkt i nie odpowiada za to, co użytkownik z tą grą zrobi potem. Można utrudnić przecież instalację dodatków za które SI powinno wcześniej zapłącić. Ale się tego zwyczajnie nie robi.
Znaczy, jak to się ma do nazywania złodziejem tego, który pobiera spolszczenie bądź inną wersję językową?
SI bardziej dba o tych co kradną wizerunek piłkarzy, trenerów niż tych co kupują grę legalnie.
I to jest dla mnie bardzo brzydkie.

Rozwiązanie? Proste. Mówicie o różnicy w cenie tu, a gdzie indziej. Najwyższa cena FM 2007 jest w Anglii. Tu jeśli chodzi o wersje językową gry nie ma problemu. Wystarczy ściągnąć demo i po kłopocie. Czemu nie zamówić w empiku, z dostawą do Anglii koszt całkowity około 20 funtów. Czyli 10 funtów mniej niż na wyspie. Tak wiele? Gdyby było to wiele to nasza wersja była by jedną z najlepiej sprzedających się w całym femowym świecie. A jednak.
Czemu nie ma możliwości pobrania odpowiedniej wersji językowej po zarejestrowaniu oryginału?

pandiani Partyzant

05.11.2006 18:48    #74730     Sufler - Porady do gry - Pierwokup
Gdzie jest opcja pierwokupu zwodnikabo dawno w fm-a nie gralem i nie moge w najnowszym znalesc ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution