Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.11.2006 20:03    #74521     Sufler - Porady do gry - Laos
u mnie Roger z Legii ma obywatelstwo polskie :) mam już koniec 2007 roku,Roger wrócił z wypożyczenia,gra w Corinthians i w reprze :D

Demon79 Młody aktywista

Ja jak chcę wytargować dobrą cenę, to takiego delikwenta wrzucam na kilka meczy. Ale wcześniej wystawiam go na listę. Wtedy w samopoczuciu mu się zmienia że chce udowodnić swoją przydatność dla drużyny. Wtedy zaczyna lepiej grać. I od razu się kupcy znajdują. Przy czym po zaakceptowaniu oferty od razu zmieniam mu status na niepotrzebny dla klubu, tak żeby czasem nie odrzucił oferty kontraktu od nowego klubu.

c_patryk Partyzant

13.11.2006 18:13    #74523     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Mam problem tylko proszę nie krytykujcie mnie że zadaje dużo pytań jestem początkujący.NO więc pewnego razu gram sobie w fazie grupowej ligi mistrzów z Arsenalem Londyn i szczęście mi dopisało HEHE wygrałem 3:2 a tu w następnym tygodniu gram z Cracovią w lidze A Cracovia jest na samym końcu tabeli I tu nie oczekiwanie do przerwy dostaje 2:0 a po meczu 3:0 kurcze wygrać z Arsenalem A przegrać ze Słabiakiem HELP BUG??
PS.GRAM LEGIa

RIzzo Partyzant

Myślę, że to normalne:-) Każdy klub chce jak najlepiej sprzedać swojego zawodnika. Na Twoim miejscu najlepiej bym pozostał przy swojej cenie i o ile narazie nie masz problemów z gotówką poczekał troche:) Co do Kaźmierowskiego to ponegocjuj trochę:D napewno kilka tysiaczków Ci zostanie w kieszeni :P o ile jesteś tak zdesperowany- myślę że jest kilku innych napastników godnych uwagi w naszej lidze czy za granicą. Proponuje wysłać kilku scautów w różne miejsca w Europie albo w Polske i czekać na wyniki :) pozdro.

Radoslaw93 Partyzant

Gram Wisłą Kraków 1 sezon i po Kube Błaszczykowskiego zgłosiło się Heerenveen z zapytaniem ile chciałbym za niego otzrymać. Odpowiedziałem że 1 mnl Euro ponieważ jest on wart 850tys. euro(uznałem to za godziwą cenę bo Błaszczyk jest jeszcze młody).Niestety Heerenveen uznał tę cenę za zbyt wysoką.Problem w tym że jak chce kupić jakiegoś zawodnika z innego klubu (np.S.Kazimierowskiego z Groclinu) żąda on jakieś 3 razy więcej niż piłkarz jest wart!!!Także uważam że jest to troche dziwne!

Michael_Skawina Partyzant

13.11.2006 17:10    #74526     Sufler - Porady do gry - bład w treningu
Ja stworzyłem własny trening i nic to nie dało.Jak daje kontynuuj i wchodzę spowrotem w trening to wszystkie te paski są na maxa w lewo tak jakbym tylko go stworzył i tyle, bez ustawiania intensywości poszczególnych elementów treningu.Mnie też ten bug bardzo denerwuje dlatego póki co gram w FM 2006 a w 2007 zacznę jak wyjdzie w końcu ta łatka i naprawi ten błąd...

Knopi Partyzant

13.11.2006 16:27    #74527     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
klikajac prawym na danego gracza mam:złóż oferte,raport scouta,dodaj do listy życzeń,interakcja z piłkarzem,porównaj,różne. nie mam nic o reprezentacji i nie mohge go wciagnac na liste krajowa reprezentacji a tym bardziej go powołac!

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

13.11.2006 15:58    #74528     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
A ja z kolei mam takie doświadczenie, że:
1. Zdarza mi się, że zawodnicy jedną taktyką cały czas, zaczynają grać coraz gorzej, mimo naprawiania źle wykonywanych atrybutów(to jest dobijające). Dlatego właśnie muszę co jakiś czas zmieniać taktykę- chyba jednak przeciwnicy zaczynają się orientować w mojej taktyce.

AdiFM Partyzant

13.11.2006 13:04    #74529     Sufler - Porady do gry - gra w sieci w fm 2007
Witam, gramy z kumplami online, dodajemy własne fotki ale podczas rozgrywki widzimy tylko swoje, da się zrobić żebym widział zdjęcia kumpli ?

Aroux Partyzant

Nie, kolega nie ma okrojonej wersji. Tylko, dopiero w sobotę zamówił FM 2007 i w oczekiwaniu na przesyłkę chcę pościągać m.in. różne dodatki graficzne. Kolega nie ma też FM 2005 ani FM 2006 i nie wiedział jak jest (była) rozwiązana kwestia dodatków graficznych we wcześniejszych odsłonach FM'a. Stąd właśnie moje pytanie. Już od CM 1, zawsze gram w lidze angielskiej, tak będze tym razem i właśnie dlatego szukam maksymalnie wielu dodatków do tej ligii.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution