Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sebcio1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zaręczam ci, że bez Francuzów, też da się wygrać LM. Wystarczy poszukać dobrych kopaczy, w Kolumbii czy Peru.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.11.2006 23:09    #74332     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
Ahaaaa... No to chodzi Ci, że maksymalnie 3 JEDNOCZEŚNIE :]
Nie bój nic, będziesz miał więcej... A sytuacja, w której wypadnie Ci ze składu np. 3 defensywnych pomocników (na 3 w klubie:]) jest wielce prawdopodobna. W miejsce DP możesz wstawić jakąkolwiek inną pozycje (np. OL :]).

Ale taka sytuacja aż tak bardzo nie denerwuje - można dać pograć głębokim rezerwom, juniorom itd. Niemniej jednak jest to trochę frustrujące...

kurak69 Przodownik pracy

23.11.2006 22:22    #74333     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
dobre przygotowania do sezonu, odpowiednie natezenie treningu w trakcie sezonu. odpowiednie dawkowanie wolnego po meczach. rotacja w skladzie... mam grudzien 2006 wiec rozegralem rowno pol roku. teraz dopiero mam sytuacje ze 3 zawodnikow jednoczesnie jest kontuzjowanych, wczesniej mialem maksymalnie 2 jednoczesnie (kadra 23 osoby). moze to moj pierwszy sezon ale dla mnie narazie nie ma problemu nadmiernych kontuzji. Co innego z kartkami - tu naprawde jest problem.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Masz za słaby skład na LM. Nie wiem skąd twoje zdziwienie? Może problem tkwi w taktyce, a tak poza tym to to nie jest temat na Sufler, bo kto niby miałby Ci pomóc. Nikt za ciebie nie będzie grał:) Polska liga a liga mistrzow to przepasc.

efemowiec Młody aktywista

Po uno wiem ze liga polska a LM to nie to samo (nie ma nawet porownania). Od tylu lat nie bylo klubu polskiego w LM to tez wiem choc stwierdze jedno - co ma rzeczywistosc do swiata gry (tzn sporo ale w tym wypadku akurat niezbyt duzo). Ja osobiscie nie zmieniam taktyki aczkolwiek w meczach LM na wyjezdzie ustawialem team troszke bardziej defensywnie. Co mnie strasznie denerwuje ze mimo tego ze jestem mistrzem Polski to jedyni zachodni gracze jacy chca dolaczyc do mojego skladu to Eddie Stanford i Napoleoni poza nimi nikogo z Europy Zachodniej nie sciagne.

#@piterek@# Młody aktywista

sebcio wedlug mnie gracze to polowa sukcesu. Ja grajac Koroną Kielce w drugim sezonie potrafilem w LM byc w grupie na drugim miejscu (Przed Valencia i Steaua) a w 2 rundzie przegrac w karnych z Liverpoolem. Ja w lidze uzywam innej taktyki a w LM innej i mysle ze to jest dobry sposob na gre.Pozdro

giersik Przodownik pracy

Nie da się tego naprawic. Musisz poprostu zbierać doświadczenie w europejskich pucharach i po kilku sezonach napewno osiągniesz jakiś sukces. Przykład Bartosha, który w 5 sezonów wygrał LM Polonią Bytom. Najzwyczajniej jesteś jeszcze za słaby na LM.

efemowiec Młody aktywista

Gram obecnie Lechem Poznan. Mam silny sklad po pierwszym sezonie sciagnolem kilku klasowych graczy (glownie polakow). Zaczelem przygote z LM doszedlem do grupy tam dostalem Lyon Spartak Moskwe i do tego BSC Young Boys. Pierwsza kolejka z Lyonem - ugralem remis (na wyjezdzie). Potem porazka u siebie ze Spartakiem wygrana z BSC Young Boys u siebie next porazka z Lyonem wyjazd do Moskwy tez nieudany podobnie jak z Young Boys z ktorymi przegralem 0-1. Natomiast w lidze od dwoch sezonow wygrywam wszystkie mecze. Ogrywam Legie Wisle Krakow i reszte stawki. Nie ma znaczenia czy na wyjezdzie czy w domu wszyscy dostaja baty zreszta podobnie w Pucharze Polski. Wiec w czym tkwi problem z Liga Mistrzow? Dlaczego skoro zespol ma tak wysoka forme w lidze nie radzi sobie w rozgrywkach miedzynarodowych?

Demon79 Młody aktywista

23.11.2006 16:28    #74339     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
kurak69: i co z tego ze na początku sezonu podwyższą ci sie atrybuty fizyczne jak zaraz po zmianie treningu Ci spadną spowrotem? Ja mam ustawiony cały czas ten sam trening - sila i aerobik sredio i dla ataku mocno atak, dla obrony mocno obrona itp. Zawodnicy wytrzymują cały sezon. Co do kontuzji to znacznie pomaga rozbudowa bazy treningowej. Na gorszych łamią sobie nawet nogi na trenigach (chyba grają betonowymi piłeczkami :)

Zawodnik aby się to wystarczą 5-6 sparingów przed sezonem. W trakcie sezonu wystarczą mecze rezerw. Jeśli się nie ogra to w po 1-2 meczów ligowych napewno.

jojas Partyzant

23.11.2006 15:46    #74340     Sufler - Porady do gry - patch
gram ajaxem 4 sezon; jakiego patcha lepiej bedzie sciagnac z baza danych czy bez; prosze o szybka odpowiedz

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.