Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

pikers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2006 16:22    #74111     Sufler - Porady do gry - Bugi
ja tu nie widze Buga... po prostu gracz jest dobry i tyle chca co zrobic.... a co do tego drugiego musisz miec klub filialne w w kraju ktory nie potrzebuje pozwolenia na prace, np. polska,niemcy, holandia itp

mascherano Partyzant

02.12.2006 16:06    #74112     Sufler - Porady do gry - Bugi
chcę kupić do wigan dusana baste który jest wart 2 mln euro a mnie scout powiedział że można go wyciągnąć z belgradu za 8-10 mln euro !!!!!!!!!!!!!!!!!
szok

aha jak zrobić że jak piłkarz nie dostaje pozwolenia na pracę to jak go wypożyczyć do klubu np z hiszpanii.?????????

Fot Partyzant

02.12.2006 13:33    #74113     Sufler - Porady do gry - Pomoc ze scoutingiem
no właśnie ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie czy w ogóle w przyszłości będzie można wysyłac scoutów na inne kontynenty ??? (u mnie w vitesse bede rozpoczynał 4 sezon i jak naarzie tylko w europie moge obserwowac graczy - co prawda sukcesów jakichś znaczących nie mam ale raz 1 w Lm i 1 w UEFA już grałem wiec biedny nie jestem a i w lidze jestem w czołowce)

topskun Partyzant

02.12.2006 13:28    #74114     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
mascherano zdziwilbys sie bo wisla dysponuje slabym budzetem, dopiero po tym jak zdobylem UEFA dostalem niezly zastrzyk gotowki, poza tym ja sie skupiam na zagranicznych rozgrywkach a Polsce mam wszystko zdobyte, LM mi zostala jak ja zdobede to koniec kariery ;) i przesiade sioe na cos inego pozdro

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Serdecznie gratuluję panu zlyczlowiek1, odpowiedni urząd zajmie się Panem.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

efemowiec Młody aktywista

02.12.2006 12:07    #74116     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
Hm tylko nie mylmy klubu patronackiego i filialnego. Bo w patronackim to jakbysmy my byli "pod danym klubem" - np ona nam placi za wspolprace. Natomiast w klubie filialnym to my mamy "zwierzchnictwo" i my placimy za wspolprace. Co do moich doswiadczen - po pierwszym sezonie dostalem klub patronacki - Arsenal Londyn - grajac Lechem. Pozdrawiam.

efemowiec Młody aktywista

02.12.2006 12:02    #74117     Sufler - Porady do gry - Pomoc ze scoutingiem
Nie wiem dlaczego ale ja nie posiadam tego problemu. Usuwam przydzial scoutowi i od razu moge przydzielic mu kraj czy tez lige do obserwowania. Tylko gram polska lige 3 sezon (z sukcesami i 9 mln kasa klubowa po grze w LM i transferach) i nadal nie moge wysylac graczy poza kontynent europejski.

esende_mylffon Partyzant

02.12.2006 11:57    #74118     Sufler - Porady do gry - Holandia i Niemcy
Czemu nie można grać tymi reprezentacjami ?
Występują tam tzw. szaraki :/ czy patch to poprawi? Dlaczego tak jest ?

benficafan Partyzant

02.12.2006 09:49    #74119     Sufler - Porady do gry - który patch?
masz taki obrazek bo Twój system nie czyta jego formatu. Podejrzewam że jest to plik .rar więc kliknij na niego prawym klawiszem myszy otwórz za pomocą - i jeśli nie ma tam Winrara lub innego programu do rozpakowywania plików to musisz sobie go zainstalować:)

SyZtem Przodownik pracy

02.12.2006 09:36    #74120     Sufler - Porady do gry - który patch?
1. Rozpakuj pliki
2. 2x klik na ikonke instalatora
3. Pojawi ci się okienko WinZip - klikasz Setup
4. Po rozpakowaniu pojawi ci się okienko FM2007 7.01 Patcher - tam wybierasz folder z grą
5. Klikasz Update
6. Patch zainstalowany

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.