Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Nile Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jakie polecace ustawienie dla drużyny Southampton - gram jeszcze w championship i jestm na 5 pozycji a do końca pozostało 6 meczy (mam 1 punkt przwagi nad 6 drużyną - 6 drużyn awansuje oczywiście w tym i przez baraże)

Miałem takze problem z kupieniem zawodników z poza uni europejskiej mimo że prubowałem po 7 razy kupować zawodników żaden z poza uni nie mógł przyjść bo pozwolenia na prace nie dostawał. Musiałem wieć w edytorze FM M dodać im 2 obywatelstwo i teraz nistety rossini np. gra w reprezentacji portugali :(

Może znacie jakiegoś dobre obrońce środkowego do 1mln takiego co mógłby w premiership po awansie w pierwszym składzie grać. Wiem ze jest dział talenty sam wyslałem już 2, ale nie zawsze wszystkim chce się opisywac piłkarzy i dużo talentów nie jest znana.

I ostatnie pytanie jaka jest liga euopejska w której w ciągu sezonu gra się najmniej meczy (zawsze nie chce mi sie grac tyle spotkań w sezonie przykład championship 46 meczy - tragedia) Oczywiscie są ligi takie jak szwajcarie gdzie jest po 8 zespołów ale one grają ze sobą po 4 razy więc w ogólnym rorachunku wychodzi tak samo dużo meczy do rozegrania. Pozdrtawiam

arnold1990 Młody aktywista

28.01.2007 11:29    #72532     Sufler - Porady do gry - Kariera piłkarza/menedżera
1. Nie ma takiej mozliwosci...
2.Nie... Mozesz zrobic Nowego gracza

KODI91 Partyzant

nie wygralem pucharu...no to moze to fair play...ciesze sie ze gram jestem w 2rnd trafilem juz na FC MOSKWA , LYN i FH w dwumeczach mialem wszdzie prawie 10:0 do przodu ;]

Stryju Młody aktywista

27.01.2007 22:20    #72534     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż klubowej gwiazdy!!!!
Ja grając Portsmounth sprzedałem mego najlepszego zawodnika (Garego O'Neila) za 2x jego wartości i dzięki temu mogłem zainwestować w młodych i dobrze znanych mi piłkarzy a więc według mnie jeśli dostaniesz dobrą cenę to można go sprzedać :D

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
27.01.2007 21:36    #72535     Sufler - Porady do gry - bezrobotny/nowa oferta pracy
Rem-8 - w Realu od dziś gra trzech Polaków :>
sm1leY - wielkie dzięki!

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
27.01.2007 21:14    #72536     Sufler - Porady do gry - bezrobotny/nowa oferta pracy
A teraz w Realu Madryt gra podobno jakiś Polak, tylko że w drużynie B
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

fifi22 Partyzant

patrz tylko mi ściąga dobrze!!ale jak mi ściągnie to to otwieram i mi pisze że mam wybrac program jak to ma byc otworzone:(

fifi22 Partyzant

ściągnołem ale to nie instalator!!!włączam i mi sie pyta jakim programem to otworzyc

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Musiałeś wygrać puchar Anglii lub puchar ligi lub zostałeś pokonany w finale tych rozgrywek przez jakąś drużynę co miała zapewniony udział w europie. Lub zostałeś po prostu wylosowany w tym rankingu fair play. Na twoim miejscu cieszyłbym się że gram w europie:)

martin Przodownik pracy

albo wygrałeś puchar anglii albo puchar ligi angielskiej albo tak jak napisał Mehehe zostałeś wylosowany w tym fair play

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution