Wiele pytań które chce zadać!!!

Nile Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2007, 16:00    Pytanie
Jakie polecace ustawienie dla drużyny Southampton - gram jeszcze w championship i jestm na 5 pozycji a do końca pozostało 6 meczy (mam 1 punkt przwagi nad 6 drużyną - 6 drużyn awansuje oczywiście w tym i przez baraże)

Miałem takze problem z kupieniem zawodników z poza uni europejskiej mimo że prubowałem po 7 razy kupować zawodników żaden z poza uni nie mógł przyjść bo pozwolenia na prace nie dostawał. Musiałem wieć w edytorze FM M dodać im 2 obywatelstwo i teraz nistety rossini np. gra w reprezentacji portugali :(

Może znacie jakiegoś dobre obrońce środkowego do 1mln takiego co mógłby w premiership po awansie w pierwszym składzie grać. Wiem ze jest dział talenty sam wyslałem już 2, ale nie zawsze wszystkim chce się opisywac piłkarzy i dużo talentów nie jest znana.

I ostatnie pytanie jaka jest liga euopejska w której w ciągu sezonu gra się najmniej meczy (zawsze nie chce mi sie grac tyle spotkań w sezonie przykład championship 46 meczy - tragedia) Oczywiscie są ligi takie jak szwajcarie gdzie jest po 8 zespołów ale one grają ze sobą po 4 razy więc w ogólnym rorachunku wychodzi tak samo dużo meczy do rozegrania. Pozdrtawiam

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2007 16:06    #1
1. Dobieraj taktykę do zawodników, nie odwrotnie. Jeżeli masz problemy, skorzystaj z poradnika lub instrukcji dołączonej do każdego egzemplarza oryginalnej gry.

2. W Suflerowym FAQ są opisane warunki, jakie musi spełniać zawodnik, aby otrzymać pozwolenie na pracę.

3. http://cmrev.com/talenty/fm2007.html

4. Skorzystaj z wyszukiwarki.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution