Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Archie Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2007 12:05    #72481     Sufler - Porady do gry - Save niechce sie wczytać!
Gram sobie Wisłą w FM07 juz 4 sezon. Zapisuje gre tak jak zawsze, zapisała sie a za chwile komputer sie zawiesił i musiałem zresetowac. Po włączeniu gry po resecie niemoge wczytac gry. Niby jest dobrze ale pasek wczytywania w ogóle sie nierusza i jest na 0 cały czas a po chwili wyskakuje mi okienko: zapisana gra niemoze zostac wczytana. Od czego to moze być? Co mam zrobić zeby naprawic ten save?

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

30.01.2007 12:04    #72482     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
Takie rzeczy zdarzają się w FM-ie niezwykle często. Jednym z powodów może być to, że nakupywałeś zbyt dużą ilość nowych zawodników, którzy nie mogą się teraz ze sobą zagrać. Trzeba też zauważyć, że w FM 2007 rywale dość szybko potrafią odczytać naszą taktykę, dlatego zalecana jest zmiana jej najlepiej co sezon.

MARAZM Młody aktywista

30.01.2007 12:03    #72483     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
Może źle przygotowaleś zespół pod wzgledem kondycyjnym
lub zorganizowałes zbyt mało sparingów

lub kupiłes dużo nowych piłkarzy i nie są zgrani ze sobą

lub poprostu konkurencia się mocno wzmocniła

lub zmieniłeś cos w taktyce

albo jedno ztych albo wszystko naraz

Kowal 91 Partyzant

30.01.2007 11:59    #72484     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
Mam pytanko . Gram Wisla Krakow w pierwszym sezonie i zdobylem z nia mistrzostwo polski, natomiast w drugim sezonie po7 meczach zajmowalem 14 miejsce i nie wygralem zadnego meczu. Powiedzie czemu w drugim sezonie idzie mi tak slabo?

Mattii Przodownik pracy

30.01.2007 11:40    #72485     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
Do pedro_1987 na 2 pytanie przecież nawet jak mieli by występy w młodzieżówce niemieckiej mogli by grać dla Polski oni po prostu wyrazili chęć gry dla Niemiec i w edytorze jest taka opcja,a jakby zagrali w dorosłej kadrze Niemiec to dopiero by nie mogli grać dla Polski.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.01.2007 11:14    #72486     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Po 3 latach
2. Być może Tyrała i Polanski grali już w młodzieżowych reprezentacjach Niemiec i po prostu chcą grać dla Niemiec i tyle:(

kurak69 Przodownik pracy

30.01.2007 11:09    #72487     Sufler - Porady do gry - rezygnacja z reprezentacji
a ja kiedys dostalem propozycje objecia posady selekcjonera szkocji, odmowilem bo chcialem zdobyc jeszcze cos z celticiem. po dwoch latach (2 razy mistrzostwo szkocji, 1 wygrana ligi mistrzow) znowu zwolnila sie posada w rep szkocji. Mialem 2 razy lepsza reputacje niz za pierwszym razem. Wyslalem podanie a tu odmowa. Wiec chyba sie obrazili...

kurak69 Przodownik pracy

30.01.2007 11:04    #72488     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. standartowo najwczesniej po 3 latach
2. bo obaj zdecydowali sie juz grac w reprezentacji niemiec mimo ze jeszcze nie zagrali (w edytorze widzisz to np jesli jest ptaszek przy "declared for nation"

MARAZM Młody aktywista

30.01.2007 09:36    #72489     Sufler - Porady do gry - rezygnacja z reprezentacji
co do Czy jak zrezygnuje z reprezentacji to czy zglosi sie ona jeszcze kiedys po mnie czy raczej juz nie??

to popieram Sołtysa

"I czy to ma cos wspolnego ze w klubie mi idzie zle jak zwiazalem sie z reprezentacja??"
miałem taką samą sytuacje jak ty gralem brigton awansowałem do championship i w pierwszym sezonie przegrałem walke o awans do premiership w fianle barażow (1 bramką)
w nastepnym sezonie byłem jednym z faworytów do awansu i tu zgłosiła się reprezentacja Polski a efekt tego był taki że w klubie z meczu na mecz szło coraz gorzej i gorzej aż wyleciałem ;-( mimo to reprezentacja Polski to jest SUPER sprawa polecam.

MARAZM Młody aktywista

30.01.2007 09:10    #72490     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja...
Ja grałem Brighton po dwóch sezonach awansowałema do champioship (Anglia) I odziwo dostałem reprezentacje Polski!!!!!! podkreślam że nie zmieniałem reputacji na starcie a w momencie obejmowania Drużyny narodowej reputacja miała poziom regionalny.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.