rezygnacja z reprezentacji

NaVaR Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2007, 09:25    Pytanie
Witam
Prowadze Cambridge United od dwoch sezonow co sezon jak narazie awansujac, aktualnie jestem w 1 lidze. na poczatku sezonu (mimo ze mam reputacje regionalna) zglosila sie po mnie reprezentacja polski. przyjalem to wyzwanie ale (nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym czy poprostu mam juz za slaby sklad na 1 lige) zaczelo isc mi coraz gorzej w klubie. i moje prytanie brzmi:

Czy jak zrezygnuje z reprezentacji to czy zglosi sie ona jeszcze kiedys po mnie czy raczej juz nie??
I czy to ma cos wspolnego ze w klubie mi idzie zle jak zwiazalem sie z reprezentacja??

Dzieki z gory

soltys Partyzant

0
30.01.2007 09:32    #1
Czy jak zrezygnuje z reprezentacji to czy zglosi sie ona jeszcze kiedys po mnie czy raczej juz nie??
Nie jest to wykluczone.
"I czy to ma cos wspolnego ze w klubie mi idzie zle jak zwiazalem sie z reprezentacja??"
Nie. Może to być zbieg okoliczności, może masz za słabych kopaczy, a może po prostu zaniedbujesz klub kosztem reprezentacji?
Wniosek ogólny - nie rezygnuj z reprezentacji.
Powodzenia

Użytkownik uznał post za pomocny

MARAZM Młody aktywista

0
30.01.2007 09:36    #2
co do Czy jak zrezygnuje z reprezentacji to czy zglosi sie ona jeszcze kiedys po mnie czy raczej juz nie??

to popieram Sołtysa

"I czy to ma cos wspolnego ze w klubie mi idzie zle jak zwiazalem sie z reprezentacja??"
miałem taką samą sytuacje jak ty gralem brigton awansowałem do championship i w pierwszym sezonie przegrałem walke o awans do premiership w fianle barażow (1 bramką)
w nastepnym sezonie byłem jednym z faworytów do awansu i tu zgłosiła się reprezentacja Polski a efekt tego był taki że w klubie z meczu na mecz szło coraz gorzej i gorzej aż wyleciałem ;-( mimo to reprezentacja Polski to jest SUPER sprawa polecam.

Użytkownik uznał post za pomocny

kurak69 Przodownik pracy

0
30.01.2007 11:09    #3
a ja kiedys dostalem propozycje objecia posady selekcjonera szkocji, odmowilem bo chcialem zdobyc jeszcze cos z celticiem. po dwoch latach (2 razy mistrzostwo szkocji, 1 wygrana ligi mistrzow) znowu zwolnila sie posada w rep szkocji. Mialem 2 razy lepsza reputacje niz za pierwszym razem. Wyslalem podanie a tu odmowa. Wiec chyba sie obrazili...

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.01.2007 11:19    #4
Ja na twoim miejscu nie rezygnowałbym z reprezentacji Polski. Po prostu może w klubie twoi zawodnicy wpadli w dołek, może z czasem przejdzie, a może po prostu masz za słabych zawodników jak na 1 ligę. Klub jest niezależny od reprezentacji, chyba że całkowicie zaniedbałeś obowiązki w klubie i poświęcasz się reprezentacji? Moim zdanie albo kryzys w klubie przejdzie albo musisz kupić lepszych zawodników do klubu, ale w żadnym wypadku nie zrezygnowałbym z reprezentacji Polski, druga taka okazja może się nie powtórzyć, wiem co mówię bo gdy zrezygnowałem z Portugalii i ponownie chciałem być ich selekcjonerem to już odrzucali moje podanie o pracę, widać wychodzą z zasady że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi:)

SyZtem Przodownik pracy

0
30.01.2007 15:05    #5
Jeżeli przez te 2 sezony grasz mniej więcej takims samym składem jest to wina spadku formy, taki sam skład nie może przecież cały czas wygrywać, musisz kupić kilku nowych zawodników i zmienić tych "starych" na jakiś czas,a potem wróć do starego składu. To po prostu spadek formy, każdy tak ma.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.