Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
30.01.2007 14:55    #72471     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
Nie ma określonej liczby sparingów, jaką należy zagrać. Ogólnie rzecz biorąc, polskie kluby rzadko organizują w FMie sparingi zimą - częściej wystawiają swoich zawodników w rozgrywkach rezerw. Ja sparingi ustalam u siebie (zawsze to można coś zarobic ;)), mniej więcej co tydzień. Zostawiam również swoim grajkom 7-10 dni wolnego przed inauguracją rundy wiosennej, aby mogli odpocząć i nabrać świeżości.

skurczybyk Partyzant

Grupa: Użytkownik
30.01.2007 14:51    #72472     Sufler - Porady do gry - Ile sparingów
Cześć wszystkim. Gram Wisłą Kraków i mam takie pytanie:
Ile mniej więcej powinienem rozegrać sparingów w przerwie zimowej? I co ile dni?
Z góry dzięki.

17rafal Partyzant

Jeżeli grasz klubem z Anglii to nie można zaoferować kontraktu na zasadzie prawa bosmana zawodnikowi, który gra w Angli, a jeżeli grasz klubem z poza Anglii to nie wiem o co chodzi.

rafiraf Młody aktywista

30.01.2007 14:27    #72474     Sufler - Porady do gry - Trening
Hmmm... Jak ja zrobiłem trening dla każdej pozycji osobno, wg. poradnika dołączonego z grą to albo piłkarzom nie rosły atrybuty albo (częściej) malały. Za to na ogólnym aytrubty zawsze szły w górę. W takim samym klubie.

sm1leY Młody aktywista

30.01.2007 13:54    #72475     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
"Trzeba też zauważyć, że w FM 2007 rywale dość szybko potrafią odczytać naszą taktykę, dlatego zalecana jest zmiana jej najlepiej co sezon."
pavlov to jest mit , nic takiego sie nie dzieje mozesz grac w jednej lidze przez 10 sezonow tą samą taktyka i to noie bedzie mialo znaczenie . Rywale nie rozpracowuja taktyk ...

kurak69 Przodownik pracy

30.01.2007 12:35    #72476     Sufler - Porady do gry - Trening
pewnie ze ustaw sam trening jezeli chcesz zeby przynosil dobre efekty. Zrob programy treningowe dopasowane do pozycji na ktorej graja pilkarze zeby cwiczyli to co im jest potrzebne najbardziej.

Z trenerami to jest tak ze im lepsi i im wiecej ich jest to trening ma lepsze wyniki. Wg. mnie minimalnie 3-4 gwiazdki na kazdy element treningu a obciazenie trenera "lekkie"

Wtedy trening przynosi najlepsze efekty

ukash07 Partyzant

30.01.2007 12:31    #72477     Sufler - Porady do gry - Save niechce sie wczytać!
gram w managera od wersji 05 do 07 i mialem tak kilkakrotnie niestety seve nie jest do odzyskania czasami tak sie zdarza ze komputer sie wcale nie zawiesza a nasz gra jest wczytywana dluzszy okres niz zawsze zalecam w pozniejszych przypadkach cierpliwosc i rozpoczecie nowej gry bo niestety nic z tym nie da sie zrobic

pucha1993 Partyzant

30.01.2007 12:22    #72478     Sufler - Porady do gry - Tło
Ja na razie wchodziłem w grapchic i backgrounds i tam wklejałem obrazek i zmieniałem nazwe podstawowego na AW a tego co sciągnełem na default i działało a ja chę osiągnąc cos takiego jak w starych chempioship menegerach ze był raz raul, raz kibice, raz stadion

Kowal 91 Partyzant

30.01.2007 12:18    #72479     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
tak to prawda na poczatku pierwszego sezonu kupilem ok12 zawodnikow i duzo sprzedalem . chyba to jest przyczyna bo kupowalem bardzo dobrych zawodnikow np.Matusiak,Garula,Grzelak a oni nic nie grali

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
30.01.2007 12:18    #72480     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
Niekoniecznei trdniejszy. Ja, grając Borussią M'gladbach, w pierwszym sezonie zająłem 11 miejsce, a w drugim walczyłem o mistrzostwo Niemiec... w moim przypadku najwyraźniej piłkarze się mocno zgrali, tworzyli monolit. A zaznaczyć muszę, że niczego nie zmieniałem - ani taktyki, ani treningu, ani trenerów (dokupiłem tylko kilku zawodników na wzmocnienie dwóch czy tam trzech pozycji). Więc najwyraźniej musiałeś dokonać jakichś drastycznych kroków, np. kupienie 5 piłkarzy i wrzucenie ich od razu do pierwszego składu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution