Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

stokfisz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2007 16:25    #72331     Sufler - Porady do gry - angielskie kluby patronackie
1.Czemu jak moim klubem patronackim jest arsenal londyn to nie wysyła on mi rzadnych zawodników....
2.w umowie jest napisane ze arsenal zawarł umowe dlatego zeby ułatwić zawodniką otrzymywanie lincencji na gre w lidze angielskiej..wiem ze w angli trzeba mieć lincencje ale w rok czy tam 2 nikt ni dostanie polskiego obywatelstwa ani nie zagra tylu meczów w swojej rodzimej reprezentacji zeby dostać tą lincencje...ani nawet nie przejdzie do takiego klubu jak pogoń czy czelch czy korona

bigos Partyzant

05.02.2007 16:21    #72332     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion!
a mi po 11 sezonie wybudowali i nazwali go moim nazwiskiem. Stadion ma 65000 miejsc i nazywa sie Pawłowski stadion. :D Gram Liverpoolem

stokfisz Partyzant

05.02.2007 16:15    #72333     Sufler - Porady do gry - 3 BUGI !!! PYTANIE
ja jak grałem 1 raz pogonią to miałem takie cos ze kazdemu zawodnikowi trenerowi sie kasowała historia punkty w galerii sław ;/ a co 3 to jakiś atrybbut za to musi odpowiadać...jak kiedyś poprosiłem trrenera o raport piotra włodarczyka to powiedzał ze nie grzeszy inteligencją

Mumiak Partyzant

05.02.2007 16:10    #72334     Sufler - Porady do gry - Update
Na zagranicznych serwisach już są uaktualnienia na dzień 1 luty wystarczy poszukac

cerowaAG Partyzant

05.02.2007 16:02    #72335     Sufler - Porady do gry - Ruch Prezesowy
gram celtikiem i przejęcie nastąpilo juz na wiosne pierwszego sezonu a cala z tym zwiazana kaszana trwala zaledwie 3 tygodnie

Papajos Partyzant

05.02.2007 15:33    #72336     Sufler - Porady do gry - Update
no i juz 5 dni minelo od kiedy zamkneli okienko i co?lipa z update ;/ chodzi mi tylko o akutalne sklady bo patch 7.0.2 niewiadomo kiedy bedzie. bo nie zaczynam grac realem narazie bez aktualizacji.........z gory dziekowka dla tego kto wstawi UPDATE! pozdro

mmm Młody aktywista

05.02.2007 15:31    #72337     Sufler - Porady do gry - 3 BUGI !!! PYTANIE
Gram tottenhamem 6 sezon i ostatnio zauważyłem 3 bugi których wcześniej nie zauważałem
1.Jeśli w meczu jest jakaś kontrowersyjna bramka i pokaże się komentaż "można mieć wątpliwości co do słuszności tej bramki" to wtedy można skrytykować sędziego(traci gra w ten sposób bardzo duzo bo o wiele lepiej samemu przanalizować powtórkę i podjąć decyzje)
2.We wcześniejszym sezonie zdobyłem premiership i ligę mistrzów w galerii sław miałem łącznie 160 pkt.(pierwsze moje trofea) a teraz w galerii sław mnie ani moich punktów niema(mam narodowość polską byłem bodajże na 5 miejscu)
3.Gram w cwierćfinale LM z Milanem pierwszy mecz u mnie,60 min,wygrywam 1-0,rzut rożny dla mnie a tu Fernando(mój bramkarz wychodzi z bramki i idzie pod bramkę przeciwnika) BUG!!! i jeszcze ten głupi komentarz "nawet Fernando idzie pod bramkę przeciwnika"
niewiem czy wy tak macie ale to psuje całą rozgrywkę i tu moje PYTANIE czy bedzie to poprawione w nowej łatce(o ile taka będzie)
ps.mam orginała z najnowszą łatką

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 15:14    #72338     Sufler - Porady do gry - Nazwisko i wiek...
Czy w folderach z grą jest może plik w którym zamieszczone są pozycje,wiek wszystkich zawodników?

Ari Młody aktywista

05.02.2007 15:11    #72339     Sufler - Porady do gry - BOISKO....
hehe najwyrazniej Bosnia ma same wąskie boiska.Bo gralem mecz towarzyski rep. Czarnogóry na wyjeździe z Bośnią i też wąskie boisko :)

kurak69 Przodownik pracy

05.02.2007 14:15    #72340     Sufler - Porady do gry - emigracja
1. Wprzeciezrz w rzeczywistosci tez czesto wyrozniajacy sie zawodnik z polskiej ligi po 1 udanej rundzie wyjezdza z kraju (Matusiak, Chmiest itd). Inni wyjezdzaja po 2-3 udanych rundach na zachod (Jelen, Niedzielan, Wasilewski, Frankowski itd) Tak niestety wyglada polska rzeczywistosc ze Co ktos sie wybije to chce wyjezdzac.

Grajac w FM-a w lidze polskiej decydujesz sie na to samo ( i bardzo dobrze!) co sezon ktos ci odchodzi bo sie wybil, musisz szukac jego nastepcow. Glupio by to wygladalo gdybys zdobywal mistrzostwa polski, dochodzil daleko w pucharach i jechal ym samym skladem. Na tym polego rzeczywistosc ligi polskiej w FM-ie

2. Na Cywke niemoglby sobie pozwolic teraz zaden polski klub w rzeczywistosci. Anglia jest jedna z ostatnich lig w ktorej jest spora i ciagla kasa. Polski kub musial by zaplacic Wingan conajmien 1 mln funtow zeby go puscili. Wyobrazasz sobie zeby ktos taka kase dal?
Ale w Fm-ie moze sie zdazyc ze po np 3 sezonach Cywce sie skonczy kontrakt i przejdzie do polskiej ligi bo poprostu niezaproponuja mu nowego (mialem taka sytuacje, ze wrocil do polski do korony) Kupienia go od razu nie ma sznas.

3. W polscie tworzeniem bazy danych (polskiej) zajmuje sie nie jaki Krzysiek. Wychodzi mu to nawet niezle chodz jest malo obiektywny (wystarczy zobaczyc jak juz od paru lat przepakowuje Jagielonie i Lechie ktore wg. niego powinny byc w czolowce polskiej- pewnie jest kibicem jednej badz obu klubow)

To ze jest malo precyzyjny mozna mu zarzucic bo mysle ze niechce sie podzielic mozliwoscia tworzenia bazy danych. A przez co wielu polskich zawodnickow jest niedopracowanych a ich staty sa dobierane losowo mimo ze wiekszasc obeznanych kibicow orientuje sie jakimi powinien statami byc obdarzony dany zawodnik. Moim zdaniem tworzenia bazy danych powinno byc koordynowane przz niego ale robione regionami czyli kto sie zna na pilce w regione robi kluby z regionu

ale sie rozpisalem...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.