angielskie kluby patronackie

stokfisz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.02.2007, 16:25    Pytanie
1.Czemu jak moim klubem patronackim jest arsenal londyn to nie wysyła on mi rzadnych zawodników....
2.w umowie jest napisane ze arsenal zawarł umowe dlatego zeby ułatwić zawodniką otrzymywanie lincencji na gre w lidze angielskiej..wiem ze w angli trzeba mieć lincencje ale w rok czy tam 2 nikt ni dostanie polskiego obywatelstwa ani nie zagra tylu meczów w swojej rodzimej reprezentacji zeby dostać tą lincencje...ani nawet nie przejdzie do takiego klubu jak pogoń czy czelch czy korona

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.02.2007 16:28    #1
1. moze zawodnicy z arsenalu nie chca do ciebie przychodzic, albo na razie nie ma takich zawodnikow, ktorzynie maja pozwolenia na prace
2. arsenal w tym wypadku liczy na to, e bedzie wysylal zawodnika 2-3 lata z rzedu, zeby on dostal pozwolenie na gre w lidze angielskiej

Użytkownik uznał post za pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
05.02.2007 16:29    #2
U mnie w trzecim sezonie Liverpool wysłał mi zawodnika. Powiem Ci tak. Kiedy klub sam go wysyła, zawodnik zawsze się zgodzi. W Polsce obywatelstwo dostaje się po trzech latach, więc trochę pogra i dostanie...

kurak69 Przodownik pracy

0
05.02.2007 16:45    #3
te kluby to najwieksz bzdura tej gre. wogole nie odzwierciedla rzeczywistosci. Polskie kluby maja jako kluby filialne kluby z azejberdzanu, moldawi itp... Jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem. W druga strone to samo mozna miec klub patronacki arsenal. liverpool albo man-utd. W rzeczywistosci tez miedzy bajki nalezy wlozyc.

I jeszcze nic poytywnego z tej wspolpracy nie ma (oprocz kasy)

0
05.02.2007 17:05    #4
niestety SeJu, ale musze się z Tobą nie zgodzić, otóż miałem taką sytuację że klub patronacki chciał wysłać mi trzech zawodników na wypożyczenie, ale tylko dwóch się zgodziło- nie przekraczalem limitu zawodników wypożyczonych, ani tez ten zawodnik nie miał oferty z innego klubu- po prostu sie nie zgodził (miałem taką sytuację dwa razy).

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.02.2007 17:08    #5
1>nie chca oni przejsc do ciebiel lub sa waznie dla ich klub moze sa waznym pilkarzami 1 zespolu
2.Licza ze beda ci go wywsylac az dostanie pozwolenie na prace

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
05.02.2007 17:26    #6
Gelu - możliwe. U mnie w każdym razie, jeśli już wysyłają (rzadko się to zdarza) to zawsze przychodził. Ale zgadzam sie z kurak69... Jakiś zawodnik Newcastle w np. Górniku Zabrze... Takie rzeczy to tylko w FM'ie.

0
05.02.2007 17:30    #7
w tym temacie rózniez się zgadzam z kurakiem... ciekawe, czy kiedykolwiek będzie to na porzadku dziennym...

stokfisz Partyzant

0
05.02.2007 19:45    #8
dziękiuje za pomoc...według mnie to tez mało prawdopodobnie ze zawodnik arsenalu w pogoni..

Charlie89 Partyzant

0
06.02.2007 10:00    #9
1. Da rade... gram 6 sezon (obecnie w Florentinie) i wpolskiej lidze mozna zobaczyc pilkazy z Arsenalu, Chealsy, Man U... Jak gralem w Koronie kielce pierwsze 2 sezony to moim klubem patronackim byla Chealsy... Musisz tylko: Duzo chwalic zawodnika ktorego chcesz wypozyczyc,
wypozyczac zawodnikow ktozy pochodza z nowych krajow UE. U mnie gral Slomka z Chealsy. Swietny Slowak w 15 meczach dla korony zdobyl 25 bramek... Proboj walczyc o zawodnikow bo warto!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution