Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.02.2007 18:41    #72321     Sufler - Porady do gry - Rankingi Fifa Uefa
sam tego nie zauwazylem, a zawsze bylem mocny z ortografii

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 18:37    #72322     Sufler - Porady do gry - Rankingi Fifa Uefa
sorry, pierwszy raz mi się to zdarzylo, bo sie porzadnie wnerwilem, bo przegralem wazny mecz. to juz sie nie powtorzy, jeszcze raz przepraszam

maks88 Partyzant

05.02.2007 18:37    #72323     Sufler - Porady do gry - miejsca w pucharach???
mam takie pytanko czy w fm 2007 jest możliwość że polska dostanie dodatkowe miejsca w pucharach europeskich np mistrz kraju i wice mistrz grają w lidze mistrzów???

hoody Przodownik pracy

05.02.2007 18:32    #72324     Sufler - Porady do gry - Rankingi Fifa Uefa
1. Pewnie Polska podskoczyła w Rankingu Uefa i więcej miejsc jest przydzielonych w pucharach! To że Brazylia zdobyła mistrzostwo to aż tak wiele nie znaczy! Może do tego roku 2010 grali żenująco i baardzo spadli w rankingu no i po wygraniu MŚ wskoczyli na te 12 miejsce! A co do Angli może zdobyła ME i dobrze jej szło do MŚ! 3. Nie da sie prowadzić rezerw Realu i zeby kto inny prowadził "Pierwszy" Real (a szkoda) 4. Niektórzy piłkarze są naprawde na wypasie jak na polską ligę! Błaszczykowski jest tego przykładem! A Puchar Ekstraklasy może sie pojawi! Ale sądzę że najszybciej w FM 08! A tych trzech Polaków co do Realu poszło pewnie już będą w rezerwach królewskich!

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.02.2007 18:28    #72325     Sufler - Porady do gry - Rankingi Fifa Uefa
1. A może w PP wygrałeś lub zagrałeś w finale albo wygrałeś fair play.
2. Ranking obejmuje kilka lat, być może wcześniej Brazylia grała słabo, a Anglia wygrywała MŚ i ME, a Canarinhos zanotowali słabe występy w Copa Lipertadores.
3. Nie wiem, nigdy tam nie grałem.
4. Polacy w Realu to raczej tak, a co do PE to wątpie.

witrts1910 Partyzant

05.02.2007 18:23    #72326     Sufler - Porady do gry - Rankingi Fifa Uefa
1.Bug albo przeoczenie? Gram Widzewem i z przepisów ligi i rankingu Uefa wynika że mistrz kw .LM 2,3 zdobywca PP, 4 Intertoto. A tu już się pogodziłem nawet z tym bo przegrałem ostatni mecz ligowy a potem nielada zdziwienie niegram w intertoto tylko w kw.Uefa. Czy czasem ten ranking i przepisy zamiast mówić o nadchodzącym sezonie niemówią o bierzącym czy jak bo nierozumie. W rzeczywistosci zawsze wiadomo a tu taki wałek
2.Ranking FIFA po kilku latach jest jakiś dziwny tzn np Brazylia zdobywa tytuł mistrza świata 2010 tak u mnie było a Anglicy z grupy nie wyszli a po mistrzoswach ranking że Brazylia 12 a Anglicy 3 wydaje mi się że w grze jest coś nietak
3.Pełność szczegółów - jeżeli załaduje 2 ligi Hiszpanskie (Primera-symulacja wszystkich meczów 2D,Segunda- Tylko komentarz) to grając Realem miałbym podgląd 2D meczów RM Castyllia i czy Real Madryt C zakładająć że druga drużyna gra w Segunda to drużyna C może grać w Segunda B - może ktoś wie bo nieznam przepisów ligi Hiszpańskiej tak dobrze
w sumie nigdy nie lubiłem grać takimi markami więc istnieje możliwość takiego rozwiązania że szkoleniowcem Realu jest Del Bosque a ja prowadze rezerwy?? chyba niee??
4.Niemacie wrażenia że polska liga jest zabardzo dopasiona tzn tacy zawodnicy jak Błaszczykowski np nie wyjechał zagranice? Ciekawe czy w patchu panowie z SI zrobią Puchar Ekstraklasy ale pewnie jak zawsze zapomną i czy w Realu będą Ci trzej polacy

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 18:11    #72327     Sufler - Porady do gry - 3 BUGI !!! PYTANIE
1. Miałem ostatnio tak, że Arsene Wenger skrytykował sędziego i... miał rację. ZPN oczywiście powiedział tylko, iż "nie zamierza podejmować dalszych kroków w tej sprawie"- phi! Więcej nie mam do powiedzenia w tej sprawie.
2. Raczej bug.
3. To nie jest żaden bug. Jeszcze nigdy, grając jakimkolwiek klubem nie miałem tak aby bramkarz wychodził po bramkę przeciwnika. Sam przecież to ustawiam w jego inywidualnych poleceniach.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2007 17:53    #72328     Sufler - Porady do gry - emigracja
sorry za 2 post ale nie wiecie dlaczego na początku gry u mnie biglia gra w klubie argentinios ???

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
05.02.2007 17:05    #72329     Sufler - Porady do gry - 3 BUGI !!! PYTANIE
Mi się czasem tak dzieje, że bramkarzowi same sie polecenia indywidualne zmieniają. Z ultradefensywnego na ofensywne, ewentualnie kreatywność na nieograniczoną. A najważniejsze to to, że zeminiają mu się polecenia jeśli chodzi o rzuty rożne i wolne w ofensywie - np. odegranie na krótki słupek, czy napastnik :]
Myślałem, że jest to spowodowane ekscentrycznością bramkarza, ale działo mi się tak samo z bramkarzem o ekscentryczności =1 :]

Ewidentny bug.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
05.02.2007 16:29    #72330     Sufler - Porady do gry - angielskie kluby patronackie
U mnie w trzecim sezonie Liverpool wysłał mi zawodnika. Powiem Ci tak. Kiedy klub sam go wysyła, zawodnik zawsze się zgodzi. W Polsce obywatelstwo dostaje się po trzech latach, więc trochę pogra i dostanie...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.