Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisnia_legia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.03.2007 19:29    #71311     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
Paweł Kozub :) jak bedziecei robic update to uwzglednijcie go :P gra w Sandecji Nowy Sacz i przechodzi do Legii po sezonie. Jest on napastnikiem. Urodzonym w 1989 roku. Ponoc duzy talent :P
Takze Michal Gorecki. Ma przejsc do Legii. Defensywny pomocnik. Gra w Pogonii Swiebodzin. 1986 rok... data urodzenie oczywiscie :P

wisnia_legia Partyzant

Paweł Kozub :) jak bedziecei robic update to uwzglednijcie go :P gra w Sandecji Nowy Sacz i przechodzi do Legii po sezonie. Jest on napastnikiem. Urodzonym w 1989 roku. Ponoc duzy talent :P
Takze Michal Gorecki. Ma przejsc do Legii. Defensywny pomocnik. Gra w Pogonii Swiebodzin. 1986 rok... data urodzenie oczywiscie :P

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.03.2007 18:09    #71313     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
szukałem ale sam nie poradze sobie z tyloma klubami, a o Zagłębiu to moge wirzyć bo to dość bogaty klub, ale i tak napewno nie zagra w OE, ponieważ była afera korupcyjna, podajcie sposoby na karanie klubów oprócz degradacji i zabierania kasy
jesli ktos by pomógł był bym wdzieczny w końcu wy najlepiej wiecie o swoich ulubionych klubach, bartex napisz coś o Lechu, budget i partnerstwo

lucko89 Partyzant

Gram Lazio i pisze wartosc 220mln euro i 95mln niespłacone porzyczki czyli co miesiac bedzie mi kase ubieralo czy co nie da sie tego szybciej spłacic ???

Od czego zależy wartosc klubu ???

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.03.2007 15:02    #71315     Sufler - Porady do gry - Premia za występ
Premia za występ liczy się za występ na boisku, choćby minutę, juniorzy dostają premie za występy również w drużynach rezerw, premie te zaliczają się do meczy o punkty, więc jeśli drużyna rezerw gra również o punkty, to taki zawodnik dostanie premie za występ o ile znajdzie się na boisku.

Co do ograniczenia wynikającego z ilości trenerów to zaproponuj jakiemuś swojemu piłkarzowi posadę trenera, wtedy to ograniczenie nie działa:)

09.03.2007 14:58    #71317     Sufler - Porady do gry - Ajax - PSV
Mogę potwierdzić sytuację którą miał autor tematu, również zapisałem grę przed samym meczem, chyba finału pucharu uefa, jeśli dobrze pamiętam, grało porto z man City, zawsze wygrywało porto, ile razy bym gry nie wczytał, wczytywałem z ciekawości by zobaczyć czy po pierwszym meczu po którym mnie z gry wywaliło będzie tak samo, było zawsze tak że wygrywało porto, więc jest bardzo duże prawdopodobieństwo ze gra generuje zwycięzce meczu jeszcze przed jego rozpoczęciem:)

eaters Młody aktywista

09.03.2007 14:50    #71318     Sufler - Porady do gry - Zachwianie druzyny
O wiele gorsze niz samo sprzedanie, bedzie wystawienie go na liste transwerowa. Kiedys chcialem sprzedac Mascherano (zgarnia duzo kasy, a slabo gra) z Napoli to polowa druzyny miala do mnie pretensje ("trener nie wykazuje sie cierpliwoscia" etc.) Za to po sprzedzy nie powinno byc problemow, pod warunkiem ze nie oslabi to druzyny (musisz miec rownozednych nastepcow).

eaters Młody aktywista

09.03.2007 14:45    #71319     Sufler - Porady do gry - Pytanka
Jesli chodzi o warunkowe pozwolenie na prace, to na 100% nie jest tak jak mowi martin. Po pierwsze, gdy gralem Millwall i wypozyczylem jakiegos Chinczyka z ManUtd. to bylo napisane ze dostal warunkowe pozwolenia na prace i dlatego wypozyczenie doszlo do skutki. Po drugie sytuacja opisana przez martina zachodzi gdy pilkaz nie dostanie pozwolenia na prace.

SyZtem Przodownik pracy

09.03.2007 14:45    #71320     Sufler - Porady do gry - Ajax - PSV
rafiraf - nie ma czegos takiego ze gra postanowila, wg mnie jest to jakis glupi zbieg okolicznosci

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.