Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2007 06:43    #70331     Sufler - Porady do gry - Gotowy sav/savy
Nie sav, tylko save. Nazywany także w pewnych kręgach "zapisaną grą" lub "zapisanym stanem gry".

Zagłębiaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam :) wczoraj po przeczytaniu opowiadania TZ grajacego Fiorentina postanowilem napisac wlasne :) wkrotce zostanie ukonczona 1cz. i mam nadzieje ze predko pojawi sie na serwisie ;)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote=vieti]Ja pisze opowiadanie/historie grania Portsmouth, ale brakuje w nim tego "czegoś". Nie ma błysku, tego co może zainteresować czytelnika. Opowiadanie jest po prostu "suche", a fabuły w nim mało. A sukcesy są (w pierwszym sezonie wszystko, co można, w Anglij).?[/quote]
Spróbuj dodać "błysku" swojemu opowiadaniu i prześlij do nas, może coś z tego będzie. Jeżeli okaże się, że jednak nie - zawsze będziesz mógł opublikować swój tekst na łamach CM Forum.
Dodam, że mamy w planach stworzenie czegoś rewolucyjnego, dzięki czemu każdy będzie mógl w dowolony sposób za pomocą naszego serwisu dzielić się swoimi przeżyciami. I to w sposób bardzo innowacyjny, taki, którego jeszcze na scenie polskiej i światowej nie było. Cierpliwości, to ambitny projekt. :)

[quote=vieti] I mam pytanie - Jeżeli ktoś napisze serie opowiadań (ok 3-4 części) zostaje Ministrem Literatury (czy kimś w podobie) ?[/quote]
Oczywiście - nie. Członkiem rządu (redaktorem) zostaje się wówczas gdy ktoś zostanie przyjęty do redakcji. Minister literatury to po prostu osoba, która zarządza sekcją Artykuły. Wkrótce będzie dostępny dział "Redakcja" to się Wam więcej wyjaśni kto tutaj za co odpowiada. Mamy fajne pomysły. ;)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Ja pisze opowiadanie/historie grania Portsmouth, ale brakuje w nim tego "czegoś". Nie ma błysku, tego co może zainteresować czytelnika. Opowiadanie jest po prostu "suche", a fabuły w nim mało. A sukcesy są (w pierwszym sezonie wszystko, co można, w Anglij). I mam pytanie - Jeżeli ktoś napisze serie opowiadań (ok 3-4 części) zostaje Ministrem Literatury (czy kimś w podobie) ?
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.04.2007 22:39    #70335     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery
Wiesz fudi, zawsze można dodać osiemdziesięcioletniego managera i zagrać do 20 sezonów :D Wracając do pytania to oczywiście grasz tak długo aż ci się nie znudzi, albo aż ci save nie padnie.

fudi Przodownik pracy

06.04.2007 22:32    #70336     Sufler - Porady do gry - Koniec kariery
wiesz to jest praktycznie niemozliwe :) gra na regensach się nudzi a save raczej nie wytrzymuje I wieku :)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Możesz poczekać aż zacznie grać regularnie w reprezentacji wtedy ma duże szanse na dostanie pozwolenia.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Wchodzisz w zakładke kraju w którym grasz i masz tam podsumowanie sezonu i patrzysz na najlepsze i najgorsze transfery.

SyZtem Przodownik pracy

to ci sie pokazuje pod koniec czerwca albo lipca, ale jak chcesz w to wejsc to wchodzisz w kraj w którym grasz (np. jesli grasz w Orange Ekstraklasie to wchodzisz w Polske) tam masz zakladke po lewej stronie
[+] Krajowa rozwijasz ja i tam jest cos takiego jak Podsumowanie sezonu i w to wchodzisz i masz ;D

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.04.2007 21:41    #70340     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie ?????
w rzeczywistosci jest wypozyczony chyba z west hamu.ja gram na update do patcha 7.0.2 i tam pisze ze jest wypozyczony wlasnie z west hamu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.