Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.04.2007 20:10    #69791     Sufler - Porady do gry - Small screen
gdzieś się chyba wpisuje ''small screen'' ale gdzie nie wiem ,przykro mi... nie gram w taki sposób to nie wiem

tabalugg Młody aktywista

17.04.2007 20:04    #69792     Sufler - Porady do gry - Small screen
to jest gra w oknie......chyba masz w ustawieniach,nie wiem nie grałem na tym

Proletariat

17.04.2007 16:43    #69793     Sufler - Porady do gry - Kariera
Musisz po prostu wygrywać. Jeżeli będziesz dobrze i mądrze prowadził swój klub to wkońcu działacze Cię zatrudnią. Ja kiedyś dostałem ofertę z Arsenalu, ale musiałem wygrać Ligę Mistrzów. Ale z drugiej strony po co chcesz iść do klubu z Premiership? Może swoim klubem tam zajdziesz... A grać taką Chelsea to nie jest przyjemność.

Proletariat

Programów jest wiele. Może to być nawet Paint. Moim zdaniem eksperci powinni zrobić temat w którym byłaby instrukcja. :P

Quox Partyzant

Baraję i Marchenę zostaw, mogą ci się przydać (u mnie obaj w XI sezonu ;))
'Ppwyrzucaj' graczy z rezerw - od tego musisz zacząć masz tam paru zawodników, o wartości ponad 1 mln, a kompletnie nie przydatnych...

fudi Przodownik pracy

17.04.2007 16:10    #69796     Sufler - Porady do gry - kszo
Mauricio Castro - dobry gracz ale na 100 % zepsuje Ci morale w druzynie :)

mkanius Przodownik pracy

17.04.2007 16:02    #69797     Sufler - Porady do gry - kszo
jasne moza kupić ale po kilku sezonach bedziesz mógł coś osiągnąć ale musisz cwiczyć zgranie

gregor10 Młody aktywista

17.04.2007 15:55    #69798     Sufler - Porady do gry - Liga włoska- obcokrajowcy!!!
TaK!! ta gra jest NAJBARDZIEJ ODWZOROWANA ZE SWITA REALNEGO niz wszystkie inne gry tego typu

gregor10 Młody aktywista

Wiem jak sie robi screeny i opki ale potrzebuje dokładniejszych informacji. PO 1: jak sie włącza gre w trybie small_screen i co to za tryb?? PO 2: jak sie wkleja screeny do opków zeby byl w miare maly i W DOBREJ JAKOSCI!!?? czy sa jakies programy które upraszczają robienie opków

gregor10 Młody aktywista

17.04.2007 15:43    #69800     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
JA nie bede wymyslał jakis super- gier 20 sezonowych.. najdłuzej gralem w fm05 któryms z klubów z polskiej 1 ligi i gralem 2 sezony i zdobylem wice-mistrza mistrza 2 x puchar 1/8 pucharu UEFA polfinal LM... Ale gralem w fm07 POLONIOM BYTOM.. zagralem tez jakos 2 sezony i w pierwszym awansowalem do extraklasy a w ekstraklasie wice mistrzostwo.. I TO TAKIMI SZARAKAMI JAK POLONIA BYTOM...Wasz błąd polega na tym ze skoro rząd oczekuje ze bedziecie sie bronic przed spadkiem to wy sie bronicie przed spadkiem zamiast walczyc o wyzsza klase rozgrywek lub wygrywac w najwyzszej... POWODZENIA CHŁOPAKI!! :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.