Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
19.04.2007 06:27    #69731     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd.
Nie potrzeba przeinstalowywać. Najważniejsze jest sprawdzenie, co jest w pierwszej linijce pliku last_saved_game.xml. Domyślam się, że może być coś z nazwą save'a, w którego ostatnio grałeś.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
19.04.2007 01:57    #69732     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Grajac Polskim klubem(niewazne juz jakim) zdazylo mi sie ze juniora ktory do mnie dolonczyl (15latek) po 2 msc obserwowala Sevilla. Jak dotad raz mi sie to przytrafilo. A jak u was z takimi sytuacjami? nie chodzi mi o to zeby ktos pisal o juniorach z mocnych lig a np z Polski, Czech,Serbii..., wg mnie troche malo jest takich sytuacji gdzie jakis klub np z Anglii kupuje juniora z Polski, w realnej pilce zdarza sie to dosc czesto co czasami mozemy zauwazyc w mediach. Tak swoja droga ten moj junior w wieku 19 lat gral w Barcelonie i zostal pomocnikiem roku =)

ener Partyzant

18.04.2007 23:58    #69733     Sufler - Porady do gry - stadion wisły
Gram Wisłą zarząd zgodził sie na rozbudowę stadionu ile muszę czekać na to i o ile miesjc się mój stadion powiększy to pierwsza rozbudowa mojego stadionu

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

18.04.2007 22:58    #69734     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Dla takich chwil warto być Polakiem...wiem,że takie słowa mogą wydawać się śmieszne gdy mówi je 15 latek acz...nie mogłem wytrzymać. Wystarczy spojrzeć w TV...wszyscy o tym mówią,wszyscy się cieszą,ludzie wychodzą na ulice itp. sprawy...czy to nie jest piękne?Polacy potrafią się jednoczyć w trudnych ale i szczęśliwych momentach...dziś wszystko zeszło na drugi plan...ME w Polsce...czy to wydawało się kiedykolwiek możliwe...czy oglądając ME w Portugalii choć raz błysnęła nam myśl,że za 8 lat będziemy oglądać takie obrazki w Gdańsku,Warszawie,Wrocławiu,Poznaniu czy Krakowie. Wielkie słowa uznania dla PZPN i dla Pana Michała Listkiewicza...choć ich nie lubię to należy im pogratulować a przede wszystkim podziękować...Tyle ode mnie

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Błędy "Napotkano poważny błąd..." najczęściej występują w przypadku złych sterowników, uszkodzonych bibliotek DLL lub niewydajności pamięci/CPU. Ja mam dość dobry sprzęt i jeszcze nigdy nie wyrzuciło mi gry w taki sposób. Polecam sprawdzić czy nie ma błędów w pamięci (np. memtest64), CPU, ściągnąć najnowsze sterowniki do dźwięku, grafiki i sprawdzić dysk pod względem poprawności zapisu (Scandisk) i zdefragmentować go (Perfect Disk - wersja trial, bo Windowsowy jest fatalny).
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

To się pojawia po jakimś czasie grania. Zreinstaluj FM-a, wgraj na nowo patche i znów możesz cieszyć się grą. Ja jeszcze radze włączyć autozapis na co tydzień ;/

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

18.04.2007 21:00    #69737     Sufler - Porady do gry - Torino
Rużnica powiadasz......OMG ręce opadają...ale dzisiaj jest szczęśliwy dzień więc daruje sobie mój wykład na temat ortografii:D

czarek113 Partyzant

18.04.2007 20:59    #69738     Sufler - Porady do gry - Torino
za ortografie

Sirch Partyzant

18.04.2007 20:53    #69739     Sufler - Porady do gry - Torino
1. Może jest mega silne? Chyba przypadek...
2. Za duże kontrakty może? To przecież dopiero 12 kolejka, nic jeszcze wygrać nie mogłeś, żadnego pucharu żeby dostać kasę
3. Też tak często mam... Tak wyszło z losowania po prostu.
4. Za słaba obrona, za mało zgrania, przeciwnicy są za mocni, za słabo motywujesz, zbyt ofensywna taktyka. Przyczyn może być mnóstwo.
5. To z Interem to mógł być fart... Wpadki się zdarzają, ja np. mam tak, że potrafię wygrać 5 meczy z rzędu i wyłączyć grę, aby po włączeniu 3 przegrać...
6. ???
7. Po pierwsze "BRAMKARZA" (sorry ale mnie to poraziło). Chyba refleks, chwytanie, koncentracja...

czarek113 Partyzant

18.04.2007 20:52    #69740     Sufler - Porady do gry - Torino
Właśnie :

Gram UCZCIWIE!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.