BŁĄD!!!zkaladam nowy temat bo w innym nikt nic nie pisal

zmijen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.04.2007, 20:39    Pytanie
Witam nie chcialem zakladac nowego tematu o bledach

napotkalem blad jak gralem i wylaczyl mi sie FM07

i pisalo"napotkano powazny blad i aplikacja zostala zamknieta>Plik z informacja o bledzie zostal utworzony w C:Documents and settings/.../crash dump.

jest tam plik korego zaden z moich programow nie oblsuguje wiec nie wiem o co chodz

gram na pachu7.0.2

Mam orginala ma sie rozumiec ktorego kupilem zeby wlasnie k...nie miec takich bledow bo gra sie nie rozni niczym od pirata(kotrego testowalem wczesniej)wszystko jest to samo i nawet te same bledey mi sie wlaczaj...moglbym pomyslec ze to wina kompa ale teraz gram na kompie brachola na korym on gral w poprzednie wersje(orginalne)i nic mu sie takiego nie dzialo a nie wiem jak to z nowym bo nie posiada tej gry

moze wiecie o co chodzi?

bo jesli to jest wina gry to to jest ostatnia wersja fm ktora kupilem w orginale bo po chu...mam placi 99,99zl:] zeby miec taka sama gre jak pirata i z takimi samymi bledami, place to wymagam

no chyba ze to wina mojego(a raczej brachola)kompa na ktorym nigdy wczesniej to sie nie zdazalo z fm(poprzednimi wersjami)

pozdro!

patikao Proletariat

0
18.04.2007 20:44    #1
Tez tak mi sie kiedys dzialo ale ustapilo:-)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
18.04.2007 20:47    #2
Wygląda na to, że to wina FMa, takie i inne błędy czasami się zdarzają. Nic na to nie poradzisz. Trzeba liczyć, że w następnej części nie będą się już takie błędy pojawiać. P:)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.04.2007 20:50    #3
Ten problem występował już w FM06. Jest to po prostu wina gry, nic z tym nie poradzisz.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
18.04.2007 20:59    #4
Niedoróbka, ja taki błąd miałem nie tylko w FM 2007, ale również w 2006 i 2005, pora chyba coś z tym zrobić:(

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

0
18.04.2007 21:41    #5
To się pojawia po jakimś czasie grania. Zreinstaluj FM-a, wgraj na nowo patche i znów możesz cieszyć się grą. Ja jeszcze radze włączyć autozapis na co tydzień ;/

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
18.04.2007 21:47    #6
Błędy "Napotkano poważny błąd..." najczęściej występują w przypadku złych sterowników, uszkodzonych bibliotek DLL lub niewydajności pamięci/CPU. Ja mam dość dobry sprzęt i jeszcze nigdy nie wyrzuciło mi gry w taki sposób. Polecam sprawdzić czy nie ma błędów w pamięci (np. memtest64), CPU, ściągnąć najnowsze sterowniki do dźwięku, grafiki i sprawdzić dysk pod względem poprawności zapisu (Scandisk) i zdefragmentować go (Perfect Disk - wersja trial, bo Windowsowy jest fatalny).
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

fudi Przodownik pracy

0
18.04.2007 21:57    #7
ja miałem cos takiego gdy bawiłem sie w edytorze. Robiłeś tam coś ?

zmijen Partyzant

0
19.04.2007 00:43    #8
no ok to czaje o co chodzi tylko najbardziej boli to ze na piratach pojawia sie ten sam blad i nigdy inny mi nie wyskakiwal (tzn podobne tez sie zdazaly jak to piraty wielki shit)i myslalem ze w orginale nie ma prawa sie to dziac a jednak no szkoda:-(ale nie jest to tak czeste jak na piratach wiec jeden plus jakis...wydaje mi sie ze dzieje sie tez tak przez to ze mam troche slabeko kompa.

nie nic nie robilem w edytorze;-)

pozdro!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution