Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2007 18:23    #69681     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Ja grałem 17 sezonów Śląskien w FM2006 to były czasy...

pawelek17 Młody aktywista

20.04.2007 17:48    #69682     Sufler - Porady do gry - Klub:))
ja osobiście polecam Aston Villa chociaż w pierwszym sezonie nie gra w europejskich pucharach

baraneeq Partyzant

20.04.2007 17:40    #69683     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Moim Zdaniem TO Reputacja o tym nie swiadczy swiadczą o tym osiagane wyniki przez ciebie jesli w kazdym sezonie wygrywasz wszystko to napewno predzej czy puzniej ktos ci złozy oferte:))ja Grałem Lechem Poznan Wygrałem Puchar Uefax1 Lige Mistrzówx2 Puchar Ligix3Puchar Polskix3 i Lige x3 w ciagu 3sezonów i jak wywalili ancelotiego z Milanu TO mi złozyli oferte:))wiec Powodzenia

Thefuture Partyzant

20.04.2007 17:37    #69684     Sufler - Porady do gry - reprezentacja i klub
Już z Juve wygrałem wymęczony puchar UEFA i bez trudu zdobyłem mistrza Włoch.(Bez wałków) (Dla tych, którzy myślą, że w drugim sezonie nie mozna wygrać UEFA, od razu piszę, że męczyłem sie w pucharze Włoch dzięki temu grałem w UEFA) Akuart tak się składa, że zarząd mnie kocha:P i w Juve osiągnąłem trochę. Jestem jeszcze w 10 najlepszych trenerów kraju. Kiedyś grałem Chelsea i Hiszpanią i pamiętam, że fajnie się grało i wygywyało.

baraneeq Partyzant

20.04.2007 17:36    #69685     Sufler - Porady do gry - Klub:))
Witam mam Pytanie mianowicie jaki polecacie Klub do grania:))Niechodzi mi O Barce Chelsea milan Czy Real Tylko o taki co gra w europejskich pucharach ale jestes sławą taka jak te kluby które wymieniłem:)z Góry DZX

Thefuture Partyzant

20.04.2007 17:24    #69686     Sufler - Porady do gry - reprezentacja i klub
Siemka wam ludzie. Gram już 3 sezon Juve i chciałem sobie również poprowadzić jakieś reprezentacje. Zgłosiłem podania do Angli,Hiszpani i Francji. Teraz się nasuwa pytanie czy jak będę już jakimś selekcjonerem to czy władze Juve wypieprzą mnie z klubu???????? Nie chcem ryzykować, bo z Juve powoli potęga w Europie się staje, więc dlatego pytam.

krolik_vv Młody aktywista

20.04.2007 17:08    #69687     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Ja grajac Wisla Krakow w 5 sezonie dostalem oferte od Regginy, mialem mistrzostwo polski zawsze puchar polski zawsze i super i przy tym coroczne wystepy albo w LM albo UEFA. Wiec musisz sie niezle nameczyc, zeby sie zlitowali. Ale to tez chyba zalezy od klasy klubu (nie ublizajac Slasku):)

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

20.04.2007 16:08    #69688     Sufler - Porady do gry - kitspack groclinu
Musisz znaleźć grafikę koszulek i mieć program FMXL który tworzy cofingi, potem przypisać grafikę koszulek w odpowiednim formacie do odpowiedniego ID i powinieneś mieć te koszulki, nigdy sam tego nie robiłem, ale sądzę, że powinieneś sobie poradzić tym sposobem co podałem(mam nadzieję,że działa)

bury86 Młody aktywista

20.04.2007 15:57    #69689     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
hehe no wlasnie ale pechowo 2 razy z rzedu szybko odpadlem najpierw z LM a potem UEFA, no ale teraz powinienem se poradzic z moim skladem.Tak swoja droga ciezko mi sie gra polskimi klubami w europejkich pucharach, gralem juz nie raz jakims slabym klubem z Czech, Rumuni itp i sukcesy mniejsze wieksze byly, a Polskimi klubami cos mi nie idzie.
Dobra to dzieki chlopaki. milej gry i oczywiscie sukcesow zycze.

bury86 Młody aktywista

20.04.2007 15:35    #69690     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Gram 5 sezon Slaskiem( moj rekord) no i mam zamiar odejsc do serie A bo tlyko to mam zaznaczone. Czy koniecznie musze miec reputacje kontynentalna zbey zechcal mnie ktos z serie A . narazie mama krajowa, kontynentalna mialem ale po jakims czasie znowu mam krajowa. Idzie mi teraz super i Polska tez wiec powinno sie to poprawic ale z ciekawosci chce wiedziec jak to jest.Sory jesli taki temat juz byl ale wyszukiwarka mi cos nie dziala a bez niej nie chce mi sie szukac.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.