Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2007 12:08    #69571     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
To wgraj Sobie dodatkowo lige Serbska. Nie ma tam restrykcji dotyczących zatrudniania obcokrajowców (podobnie jak w Polsce). Niezła liga do granie jest też liga Beligijska i moja ulubiona Francuska.

kyczy7 Przodownik pracy

24.04.2007 12:00    #69572     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
TZ mi własnie chodziło nie o ligi ale o wszystkich piłkarzy z krajów ktorych na poczatku załadowuje bo wiadomo nie bede wł. ligi białoruskiej bo nie zamiarzam w niej kontynuować kariery

Sefko1 jednej ligi to ja nie wł. bo nie lubie tłoczyc sie ciagle w jednym zespolem, ostatnio grałem wdziewem 4 sezon i juz mi sie nudzilo a jakbym miał wł. jakas inna lige to poszedł bym gdzies do innego klubu a tak to musiałem kończyń kariere na tym save

sefko1 Przodownik pracy

24.04.2007 10:40    #69573     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
Jak gram polską ligą do zawsze właczam Bułgarie i Serbie. Sporo tam talentów i chca przychodzic do polskich klubów. Jak jednak masz słabego kompa polecam wgrac:
Ligi : Polska (tylko1)
Baza danych : normalna
Dodatkowi piłkarze :brak (ewentualnie Serbia, Bułgaria)
Będziesz miał w bazie cos koło 8 tys graczy. Da sie grać.

kyczy7 Przodownik pracy

24.04.2007 10:27    #69574     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
mam problem ... chce zagrac sobie kims z polskiej ligi ( bedzie to chyba lech ) i niestety mam słabego kompa ... wiec nie moge wł. za duzo piłkarzy ze wszystkich krajów ... waszym zadniem jakie kraj najbardziej pasowałby do OE ... napewno odp. ze to bedzie Białorus, wiec powiem Wam tak : włączyłem białorus i po 2 tygodniach gry ( w grze ) wszystkie polskie kluby zgłasząły sie po graczy ze wschodu i boje sie ze niedługo w polskiej lidze zrobił by sie kompletny syf i pełno białorusinow...a co Wy my myslicie na ten temat ... ??? czy jak graliscie w OE i wł. Bialorusinów to połowa polskiej ligi byla z Białorusi ??? czy jednak nie ??? ... a moze jest jeszcze lepszy kraj z którego piłkarzy sa dobrzy i przechodza do POLSKI ?? bede bardzo wdzieczny za odpowiedź ... nie wiem czy to temat na sufler ale zaryzykowałem ...

brucemajster Partyzant

24.04.2007 10:20    #69575     Sufler - Porady do gry - kontrakt odnawialny
mam pytanie
czy ktos gra moze na kontrakcie odnawialnym i jak taki kontrakt zmienic na normalny
pozdrawiam

chaos__84 Partyzant

23.04.2007 22:52    #69576     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Ja grałem zaglebiem sosnowiec i gdy juz nie bawila mnie liga polska nie przedłuzylem kontraktu poszedlem na urlop z opcja wysyłaj podania o prace i zgłosila sie po mnie atalanta bergamo uwczesny beniaminek :) i jak tu pogralem 2 sezony ( 2 razy vice mistrz 1 puchar włoch i finał LM) to juz proponowali mi robote w HSV (mistrz niemiec) palermo nawet zespól z ligi argentynskiej :)

zmijen Partyzant

23.04.2007 21:06    #69577     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
do fudi7 i innych: jest z tym maly problem chodzi o to mianowicie:

gralem sobie jakims tam klubikiem na pachu7.0.2 i sobie rozegralem sezon zasejvowalem i jest git

wgralem na pacha7.0.2 wlasnie to cudne dzielo i odpalilem zeby sobie zobaczy co i jak tam siedzieje;D no i mnie to nie zadowala(sorrki tylko moje zdanie)no i wyszedlem z tego sezonu po oblukaniu juz tego cuda

no i dzisaj sobie odpalam gre wlaczam moj stary sejv na ktorym gralem przed jeszcze instalacja tego cuda o ktorym tu sie tyle pisze i mala niespodzianaka dania zamiast polski itp.

wiec pytanie jak to zniszczyc w koncu...bo sory twojego wytlumaczenia fudi7 kompletnie nie czaje:|:|:| chce grac w mojego starego sejva bez takich bledow co mam zrobic czy spowrotem zainstalowac pacha 7.02 na teg "cudo"czy jak bo nie chce tracic sejva

skoro przed intslacja"cyda"bylo wszystko ok to jesli to sie usunie powinno wszystko wrocic do normy tylko jak to zrobic????!!!!

pozdro!

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

23.04.2007 20:47    #69578     Sufler - Porady do gry - Zjechana płyta...
Football Manager 2007 (PC) - już od 49,90 PLN!
Jakbyś mi nie uwierzył daje link
http://www.gram.(...)_pl.html
Było się spiera? Już dwa razy się ze mną spierali i dwa razy wygrałem....

baraneeq Partyzant

23.04.2007 18:54    #69579     Sufler - Porady do gry - Zadłużony klub (bankrut)
Witam Niema Takiego czegos ze jak rozpoczynasz gre masz zarzad komisaryczny:))ale jak chcesz byc max zadłuzony graj Borusią Parmą ŁkS Łodz i mozesz wprowadzic Klub w Długi:))Nawet Barcelone:))Man Utd Czelsea Real Madryt

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
23.04.2007 17:20    #69580     Sufler - Porady do gry - problem
Aby uruchomic program CHKDSK wystarczy wpisac 'chkdsk' w polu Start/Uruchom i nacisnac OK.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution