Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.04.2007 12:30    #69411     Sufler - Porady do gry - Transfery
Można zaoferować mu jeszcze więcej kasy, a nawet trzeba, ponieważ dany grajek uważa że nie opłaca mu się przechodzić do słabszego klubu jakim jest zapewne w tym wypadku ten który prowadzisz. Więc tu główną rolę odgrywa reputacja Twojego klubu, więc musisz oferować sporą pensję podstawową oraz premie za występy, za zwycięstwo i za strzelenie gola, oraz roczną podwyżkę wynagrodzenia. Przynajmniej u mnie tak jest.

baraneeq Partyzant

28.04.2007 12:26    #69412     Sufler - Porady do gry - Transfery
nic na to nieporadzisz ja chciałem do Barcelony sciagnac Tuie i on zawsze wybierał lazio:))teraz gram Man Utd i tez niechciał przejsc poczekałem 2.5roku i złozyłem mu oferte i przeszedl do mnie:))a mozna wiedziec jakiego zawodnika chcesz sciagnac

grzesiuefemaniak Partyzant

Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
28.04.2007 12:10    #69413     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
a teraz ja gram Espanyolem i podsumowalem wasze podpowiedzi i dzieki nim pokonałem ostatnio nawet mojego rywala BARCELONE 2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje wammm!!!!!!!!

kiko24 Partyzant

28.04.2007 11:00    #69414     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
Ja gram Podbeskidzie Bielsko-Biała. Mam w miarę wyrównany skład mocni zawodnicy to Sacha , Pater, Mouzi, Cięciała, Kołodziej, reszta jest przeciętna ustawiłem taktyke 4-4-2. Srodkowy pomocnik ma strzałke wysuniętą do przodu a drugi jest nastawiony defensywnie. Gram z ustawieniem defensywnym z kontry z podaniami bezpośrednimi i agresywnym kryciem i presingiem. Do zespołu ściągłem Pilcha,Filipka,Molka,Borkowskiego na obrone i Pietrasiaka. Wygrałem pierwsze 5 meczów w lidze 5-2 z Zawisza, z Ruchem 1-2 u nich. Taktyki nie zmieniam z meczu na mecz operuje tylko ustwieniem indywdualnym zawodników sprawdzam mocne i słabe strony przeciwnika i staram sie je neutralizowac.

sm1leY Młody aktywista

28.04.2007 08:57    #69415     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
Grzesieu.... myślisz ,że jak będziesz grał ofensywną taktyką to będziesz wygrywał?
Taktyke układa się pod aktualnych piłkarzy, masz trzech bardzo dobrych pomocnikow graj 4-5-1 lub 3-5-2. Masz bardzo dobrych środkowych obrońców graj 3-5-2 lub nawet 5-3-2 choć osobiście tego nie polecam.Masz ogólnie wyrównany aczkolwiek solidny zespół graj 4-4-2 , taktyke najlepiej sprawdzać podczas sparingów przedsezonowych z niezłymi klubami i szukać swoich słabych punktów aby potem podczas analizy taktyki je wyeliminować aby twoja takta była perfekcyjna i jak najbardziej wykorzystała potencjał twoich piłkarzy.

brucemajster Partyzant

28.04.2007 01:07    #69416     Sufler - Porady do gry - xml parsing error
witam

mam oto taki mały wkurzajacy problem
podczas gry czesto przed meczem wywala mi ramke z błedem xml parsing error i przechodzi do systemu czesto jest to co pare minut lecz z gry nie wychodzi !!

w ramce z błedem jest taki napis NOT WELL-FORMED (INVALID TOKEN AT LINE 11 OF GRAPHIC/BOTTON/CUSTOM/NO/BUTTON )

MOZE MI TO KTOS WYJASNIC O CO MU BIEGA BO JA COS NIE KUMAM

POZDRAWIAM

Bartez Przodownik pracy

27.04.2007 22:50    #69417     Sufler - Porady do gry - Wykresy na liczby
OpcjeUstawieniaDźwięk i obrazPokazuj graficzne atrybuty w profilu. Odznacz to ostatnie i wszystko będzie git.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

1. Wypakowujesz do katalogu: fm07datagraphicspicturesplayers
ormal
2. Odznaczasz w ustawieniach "Uzywaj buforowania skorki"
3. Zaznaczasz "Zawsze odswiezaj skorke po zatwierdzeniu"
4. Zatwierdzasz i musi chodzić. P:)

Ero_1992 Partyzant

27.04.2007 22:21    #69419     Sufler - Porady do gry - jak ustawic polecenia druzynowe
Ja polecam taktykę 4-4-2. Bocznym pomocnikom daj strzałki do przodu i nastawienie ofensywne. Jednemu ze środkowych pomocników daj nastawienie ofensywne, a drugiemu defensywne i agresywny odbiór. W ustawieniach drużynowych ustaw nastawienie ofensywne, pole gry szerokie, gra przy przeciwniku często. Graj na pułapki ofsajdowe i na odgrywającego. Najlepiej, żeby odgrywający był szybki. Wtedy ustaw w nastawieniach drużynowych, żeby piłkarze podawali mu piłkę na dobieg. Jeżeli nie masz szybkiego napastnika to ustaw na odgrywającego gracza wysokiego i umiejącego grać dobrze głową. Wtedy ustaw piłkarzom podania na głowę do odgrywającego, skrzydłowym dośrodkowania na odgrywającego. Ustaw także odgrywającemu, żeby przetrzymywał piłkę.

Myślę, że tyle wystarczy. Gdy nabierzesz trochę doświadczenia to staraj się sam ustawiać polecenia tak jak ty uważasz za stosowne. Wg mnie taktyka, którą opisałem jest bardzo dobra i sprawdza się w większości klubów.

tabalugg Młody aktywista

facpeacki nie wplywają na gre !! możesz podczas niej jie dograć przecież !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution