Transfery

PS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.04.2007, 12:24    Pytanie
Gdy chcę kupić jakiegoś młodego zawodnika i klub akceptuje moją ofertę za niego to następuje problem z akceptacją kontraktu przez tego zawodnika. Zawsze daje mu tyle ile on chce a on i tak akceptuje nowy kontrakt ze swoim klubem. To troche dziwne że gdy klub przymuje ofertę za swojego zawodnika to zawsze oferuje mu nowy kontrakt. Czy można coś z tym zrobić??

baraneeq Partyzant

0
28.04.2007 12:26    #1
nic na to nieporadzisz ja chciałem do Barcelony sciagnac Tuie i on zawsze wybierał lazio:))teraz gram Man Utd i tez niechciał przejsc poczekałem 2.5roku i złozyłem mu oferte i przeszedl do mnie:))a mozna wiedziec jakiego zawodnika chcesz sciagnac

Bartez Przodownik pracy

0
28.04.2007 12:30    #2
Można zaoferować mu jeszcze więcej kasy, a nawet trzeba, ponieważ dany grajek uważa że nie opłaca mu się przechodzić do słabszego klubu jakim jest zapewne w tym wypadku ten który prowadzisz. Więc tu główną rolę odgrywa reputacja Twojego klubu, więc musisz oferować sporą pensję podstawową oraz premie za występy, za zwycięstwo i za strzelenie gola, oraz roczną podwyżkę wynagrodzenia. Przynajmniej u mnie tak jest.

Użytkownik uznał post za pomocny

Bartez Przodownik pracy

0
28.04.2007 12:31    #3
No tak, zależy jakiego zawodnika chcesz kupić i jaki klub prowadzisz?

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.04.2007 12:54    #4
Zapewne probujesz sciagnac zawodnika, ktory nie ukonczyl jeszcze 17 roku zycia. Tak sie zdarza bardzo czesto, a wlasciwie zawsze, ze mlody grajek podpisuje nowy kontrakt ze swoim dotychczasowym zespolem, chocbys dal mu nie wiadomo ile pieniedzy. Nic na to nie poradzisz, mozesz tylko czekac, az skonczy 17 lat.
PS. Bylo juz kilka takich tematow...

PS Partyzant

0
28.04.2007 13:16    #5
Prowadze Birmingham którym awansowałem do Premiership. Tak są to zwykle zawodnicy w wieku 16 do 18 lat. Są to głównie zawodnicy z niższych lig angielskich. Nicolas Millan też niechce przyść.

aberdeen Młody aktywista

0
28.04.2007 13:58    #6

aberdeen Młody aktywista

0
28.04.2007 14:09    #7
Wydaje mi się, że to jednak niedopracowanie autorów, bo dlaczego jeśli młody zawodnik nie chce odejść z byłego klubu to przy proponowaniu mu kontraktu przedstawia swoje rządania pensji jaką by chciał u nas otrzymywać? Niby wtedy zgadza się na gre u nas, a potem pojawia sie informacja ze przedłużył kontrakt ze swoim byłym klubem. Kiedy złożysz kolejną propozycję, to klub i zawodnik znów sie na nią zgodzą, a potem i tak podpiszą nowy kontrakt. Czysta głupota.
Sorry za dwa posty

Demq Partyzant

0
28.04.2007 14:10    #8
PS, też tak miałem z pewnym francuskim bramkarzem, gdy grałem MU. Niestety, musisz poczekać aż przejdzie on na zawodowy kontrakt i spróbuj wtedy. U mnie wtedy przeszedł.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
28.04.2007 14:13    #9
Tak się często zdarza. Radzę Ci poczekać, ąz zawodnik podpisze profesjonalny kontarkt ze swoim klubem [ukończy 17 lat], wtedy złóż ofertę klubowi, zaoferuj mu kontrakt i gracz ten 'nie przedłuży' już kontaraktu z obecnym klubem, lecz przyjmie Twoją ofertę, o ile bedzie atrakcyjna. Wiem, bo też tak miałem. P:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution