Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2007 11:37    #69341     Sufler - Porady do gry - Jak się pozbyć zawodnika?
Niestety to duże niedopracowanie. Gram teraz ajaxem i widze, że jest kupe naprawde dobrych piłkarzy bez klubu, dostępnych z wolnego transferu, których nikt nie chce.
Kryszał nie może znaleźć klubu, bo pewnie zbyt szybko spadły mu statystyki ze względu na wiek. Ja miałem piłkarza (Iversen), który w sezonie został królem strzelców (28 goli), ale spadły mu bardzo szybko statystyki fizyczne (w wieku 31 lat!) i pozbyłem sie go na wolny transfer. I od pół roku jest bez klubu bez jakiegokolwiek zainteresowania! Oprócz niego bezrobotni są grajkowie tacy jak np Ronaldo, Maldini, Seedorf, Davids, Cocu i wielu innych znanych. W rzeczywistości słabsze kluby biły by się o nich bez względu na to w jakie są formie!

Zagłębiaczek Partyzant

pewnie bez problemu sie dostaja do europejskich pucharow :) ja jak gralem jeszcze w 2014 to polska miala dwa miejsca w lidze mistrzow i 2 w uefa xD

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

a ile zespolow z polski gra w europejskich pucharach.i jak sie prezentuje polska liga tzn. z jakich zespolow sie sklada.

gilinho Partyzant

Rafiraf mam prośbę: gdybyś jeszcze napisał albo załączył obrazki jak się w Polsce stadiony prezentują... i - nie wiem, czy zdołałes to juz wyczaić - czy gracze z takich krajów jak Hiszpania, Anglia, Włochy i Niemcy (ci z górnej półki) przechodzą do Polski? Bo zanim mi się ściągnie to hohoho:P

Szaman Partyzant

Ja bym chciał zagrać na hiszpańskiej, włoskiej, angielskiej, francuskiej i polskiej a rok min. 2060

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Dobra robota rafiraf. Na pewno trochę pogram na tym savie. Szkoda tylko, że na małej bazie grałeś. P:)

rafiraf Młody aktywista

30.04.2007 09:09    #69347     Sufler - Porady do gry - Sezony 2010-........
fudi7 - no jasne, że sprawdzałem regularnie. Zacząłem urlopować, żeby zobaczyć, jak moja i mojego kumpla przebiegnie kariera w przeciągu kilkdziesięciu lat. :D No i w związku z tym, że gra bardzo szybko szła do przodu (miesiąc mijał w 3 minuty bodajże) to postanowiłem doczekać jakichś późniejszych dat. :) Obecnie myślę o dourlopowaniu do roku... 3000. Ale jeszcze zobaczymy. Sejwa uploadowałem i już zakładam nowy temat z tym o nazwie "2200".

fudi Przodownik pracy

30.04.2007 08:35    #69348     Sufler - Porady do gry - Podbudowanie morale zawodnika
czyli jak przeprowadzę zmiane w taki sposob jak mowisz Gelu to wtedy moi będą lepiej grać ?

sefko1 Przodownik pracy

30.04.2007 01:02    #69349     Sufler - Porady do gry - Podbudowanie morale zawodnika
Nie chodzi mi o karanie go po meczu. Czy zmienienie w trakcje gry.W moim pytaniu chodzi o to co napisał również Seju. Co zrobić w trakcje meczu, żeby taka osoba nie załamała się po błędzie i do kończa nie grała jak patałach, tylko, żeby wróciła do normalnej dyspozycji.
Dla mnie to troche jest BUG.

rafiraf Młody aktywista

29.04.2007 23:59    #69350     Sufler - Porady do gry - Sezony 2010-........
Niestety, nieprzeczytane wiadomości po jakimś czasie się kasują, dlatego najwięcej było ich "tylko" 1065. :) Sejw już dograny do lipca 2200 roku, także pozostaje mi tylko uploadnąć plik i założyć nowy temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.