Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

aberdeen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.04.2007 13:08    #69331     Sufler - Porady do gry - awans klubu filialnego
Mam klub filialny w II lidze holenderskiej, który ma aspiracje do gry w I(zapewnił sobie już gre w barażach). Pytanie brzmi: Czy grając na łatce 702 jeśli klub filialny awansuje do tej ligi w której gra mój zespół, to przestaniemy być klubami partnerskimi? Kiedyś gdy grałem jeszcze grałem w wersji 7.0.0 i kiedy klub filialny awansował do wyższej dywizji to dostałem informacje, że nasza współpraca została zerwana, bo gramy w tej samej lidze. A może poprostu przepis ten dotyczy tylko niektórych lig (wtedy grałem ukraińską)? Pytam bo mój klubik filialny ma dobrą bazę treningową i nie chce go stracić. Wiec jesli nic sie nie zmieniło w tej kwestii, to będę ich musiał troszke osłabić (w całej kadrze mają tylko 2 swoich zawodników, reszta wypożyczona ode mnie!:))

hoody Przodownik pracy

Musicie mieć Rambo ponieważ na nim był grany save!

aberdeen Młody aktywista

30.04.2007 12:55    #69333     Sufler - Porady do gry - Jak się pozbyć zawodnika?
gram na łacie 702. Jęli chodzi o Nuneza, to dalej u mnie gra. Może nie jest liderem w drużynie, ale od czasu do czasu strzela bramki i asystuje, a że wlidze jestem na I miejscu z dużą przewagą to nic na razie nie zmieniam.

Zagłębiaczek Partyzant

ej... zeby moc grac w tego save trzeba miec to uaktualnienie RAMBO??

Thefuture Partyzant

gilinho widziałeś na screenie, gdzie nasi polacy grają?????? Chelsea,Milan,Juve, Real, Liverpool. To świadczy o tym, ze jesteśmy silni więc raczej przejdą, ale sam autor mówił, że mozemy sciagnąć zawodnika na miarę Michaela Owena. Ja prosiłbym o następny save, w którym będzie się mieściła liga angielska. Reszta mnie nie obchodzi. Kiedy możemy się spodziewać następnego save'a????????

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

jakbyś mogł dać na inny server sorka za 4 posty ale się przeziębiłem i mam nie trzeźwy umysł

Proszę bo teraz ściągałem ale to wogóle nie idzie na FileFront nie zasysa

Sorka miało być "a może tak dać................."

A może tak rafirafowi nie "partyzant" a może "wynalazca machiny czasu"

sefko1 Przodownik pracy

30.04.2007 11:51    #69340     Sufler - Porady do gry - Jak się pozbyć zawodnika?
na krórej grasz łatce??
na 7.0.1 praktycznie nie mozliwe było się pozbycie gracza przez "proponuj klubom", nawt za kwotę "0"
na łatce 7.0.2 zostało to poprawione. Aczkolwiek zauważyłem pewna prawidłowość. Na 10 graczy zdarzy się zawsze 1 którego nikt nie chce. Nawet za darmo. Z mojego doświadczenia polecam graczy, którzy naprade ając wylecieć z klubu od razu oferować za "0". Jeśli zaoferujesz go najpierw za kase, a potem będziesz zmniejszał tę kwotę to może się zdarzyć, że nawet za zero nie odejdzie co miało by miejsce, gdybyś od razu zaoferował go za zero.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution