Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 17:37    #69121     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
no wlasnie, kiedys deportivo gralo trzema ofensywnymi pomocnikami, ja mam w srodku radimova , z prawej arshavina i szukam jakiegos backupu dla tej 2

04.05.2007 17:07    #69122     Sufler - Porady do gry - Krajr rozwijające się
i do rosji ;) w dodatku tacy utalentowani ze az milo, ja polecam paru mlodzikow ktorzy przejda i niezwykle szybko stana sie czolowymi graczami ligi: leandro torres, emmanuel martinez, matias quinatana, cesar lindado(kolumbia), omar andrade(peru), cristian bogdan(rumunia), eugeny pomazan, wagner

Proletariat

A ja coś dorzuce do pytania trzeciego.

Wymieniłes kluby, które Twoim zdaniem kupują naszych kopaczy. To nieprawda. Tych klubów jest o wiele więcej. Jeżeli rozegrasz cały sezon i Twój koleś ma dobrą średnią w meczach ligowych to masz rację z tymi klubami.

Ale u mnie w sezonie 2009/2010 grając Wisłą i mając Brożka w napadzie (40m/31b) dostałem ofertę z Boltonu na cenę uwaga... 4 milionów funtów. Poprostu Brożek cały czas ładował bramy i nie mówię tu tylko o tamtym sezonie. Trochę więcej wytrwałości.

Turbocik Partyzant

sitiv_x
podam ci tylko jeden przykład do 2 pytania

Grałem sobie Celticiem i kupiłem sobie Gargułe za 700 tys € i może sobie troche pogra z rezerwy.
Ale przebił się do "11" po sparingach.
I po sezonie był wart 7.5 mln €!!!!.A zaczynał z 700 tys €.I chciała go kupić Barca ale nie chciałem go sprzedać

Proletariat

04.05.2007 16:20    #69125     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jacob08 - ja tak miałem jak dałem mu kluczowego, a po paru meczach wylądował w rezerwach.
marask506 - no nieźle. Troche to dziwne, ale gratuluję syna. :D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.05.2007 15:58    #69126     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
Jeśli jest lepszy, niż ci, co masz obecnie to warto go zakupić. Jest nawet takie powiedzenie: kto się nie rozwija ten się cofa. A żeby się rozwijać trzeba mieć coraz lepszych graczy. Niewarto jedynie kupować graczy gorszych za taką kasę. Więc kup Rotana. P:)

tabalugg Młody aktywista

04.05.2007 15:51    #69127     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
Hmmm.....to troszke dużo za takiego dosyć raczej przeciętnego gracza....ja ym nie kupował tylko jakiegoś młodziaka polecam David Limbersky i Lubos Husek obaj za około 250 K Euro.....nastpenym razem pisz kim grasz i ktory sezoni to rzeczywscie nie na sufler :P

04.05.2007 15:47    #69128     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
mam fajna , swietnie zgrana druzyne, kilku mlodzikow wypozyczonych chocby do san lorenzo, jednak walcze w pucharze uefa, pucharze rosji i lidze w ktorej i tak jest tylko 30 kolejek. Nie wiem czy to pytanie na sufler ale czy oplaca mi sie kupic Ruslana Rotana za 3.4 mln euro, jezeli mam niewiele gorszych ludzi w środku pola???

Seweryn Młody aktywista

04.05.2007 15:19    #69129     Sufler - Porady do gry - KMFM'S Update
jak dal mnie nie jest lepszy:P
gram cały czas na RRU i gra mi sie bardzo dobrze:D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.05.2007 15:18    #69130     Sufler - Porady do gry - KMFM'S Update
I to dobre i to dobre, w KM&FM masz 3 lige polską, dlatego, jeśli chcesz w niej grać to ściągnij KM. P:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.