Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2007 14:30    #69081     Sufler - Porady do gry - 2 pytanka
Nie wiem czemu tak Ci się dzieje. Ja też grałem Tottenhamem i Berbatov został królem strzelców, a i Defoe bramki strzelał.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

zawsze to ja motywuje zawodników przed meczem w trakcie itd. czasami w negatywnym skutkach bo prowadząć potrafie przegrać, ostatnio czytając kolejną historię "Srok" zauważyłem że bartosh rozmowy z zawodnikami dał jako zadanie asystentowi i tu nachodzi pytanie czy asystent naprawdę dobrze motywuje zawodników (wiadomo że musi mieć dobry wskaźnik motywowanie) i wygrany mecz można dowieść lub łatwiej wygrac z trudniejszym przeciwnikiem? i czy lepiej jest robić to samemu czy przekazać to asystentowi?

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

05.05.2007 14:14    #69083     Sufler - Porady do gry - wypożyczony mi znikl
Anymen - gram zenitem mam w skladzie 13 rosjan z PA powyzej 140 ale wlasnie na nich staram sie budowac trzon mojej druzyny, a wsrod tej 13 vitaly jest jedynym lewym skrzydlowym(oprocz kasaeva ale on jest ciagle kontuzjowany), DLATEGO jest taki cenny, skoro go stracilem to normalnie ja nie wiem, napisze chyba o tym do segi zeby uniknac takich bledow w FM 2008 skoro nic juz nie moge wskurac.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

05.05.2007 14:00    #69084     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
Najlepiej, gdy taktyka jest taka sama przez cały sezon. Zawodnicy są wtedy zgrani. Ja gram jedną przez kilkanaście sezonów i obrze jest. Polecam 4-1-2-1-2 [z DPŚ, PP, PL, OPŚ]. Nastawienie ofensywne, z kontry, obrona wysunięta, ścisłe krycie, kreatywność nieco nieograniczona, na odgrywającego, pułapki ofsajdowe. P:)

Tomphsson Partyzant

05.05.2007 13:36    #69085     Sufler - Porady do gry - 2 pytanka
1. Gram Tottenhamem. Mam atak Defoe-Berbatov, a wiec jeden z lepszych w lidze. Jednak zawsze gdy moi napastnicy sa w sytuacji "1 na 1", to ja marnuja. czy da sie cos z tym zrobic?

2. Jaka jest roznica miedzy napastnikiem a wysunietym napastnikiem?

sefko1 Przodownik pracy

05.05.2007 12:44    #69086     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
@predaktor
Przeciwnik "nie odkryje" Twojej takstyki, bo nie potrafi. Wypowiadali się na ten temat twórcy gry. Kompuet nie rozpracowywuje taktyk, co nie znaczy, że w przyszłości tego nie będzie robił.
@plomien
W razie kryzysu, stosuj tylko male modyfikacje, ale przede wszytskim stosuj rotacje w składzie. NIe moża grac cały sezon jedną 11-tką.

sefko1 Przodownik pracy

05.05.2007 12:41    #69087     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Dziwne pytanie jak na sufler. Zresztą dziwne wogóle. Co to za przyjmeność grania, gdy całą odpowiedzialność za wynik ponosi asystent. Sam miałem podobną sytuacje. Miałem problem ze znikającym terminarzem w Lidze Szwajcarskiej. Ktos poradził mi, abym włączył urlop. Tak zrobiłem i resze rundy jesienej dobrał mój asystent. Miał on świetną passe (7zw. 1rem. 1por. ,bylismy 1 w Lidze) i w sumie mógłbym kontynuwać tę rozgrywkę. Ale wtede sukces nie byłbym moim sukcesem, ale wspólnym. A ja nie lubie się dzielić. Tak więc wróciłem do poprzedniego sejwa i gram sam. Idzie mi trochę gorzej, ale wiem, że wszystko co zdobędę będą zawdzięczał tylko sobie i swoim umiejatnościom. I taką grę polecam. Nie zawsze ma się sukcesy, ale każdy sukces smakuje podwójnie.

A co do drugiego wątku poruszanego w tym temacie. Nie zawsze zgadzam się z wypowiedziami Seja, Adamoo oraz innych członków ich grupy. Co nie znaczy, że nie szanuje ich pracy. Dobrze, że na Naszej FM-owej Scenie pojawiła, się nowa strona. Życzę Wam sporo sukcesów i chęci, aby te dzieło kontunuwać. Napewno będę tam zaglądał.
P.S. Co nie znaczy, że nie będę krytycznie Was oceniał.

Bartez Przodownik pracy

05.05.2007 12:28    #69088     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
Ja gram 3-5-2 już 6 sezon i na koncie mam 5 mistrzostw:) Więc się da.

martin Przodownik pracy

05.05.2007 12:24    #69089     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
ja grałem w fm 2006 man utd 3 sezony taktyką 442 i było git.

sm1leY Młody aktywista

05.05.2007 12:21    #69090     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Pamiętam ,że grałem Newcastle byłem 5 w tabeli i miałem następny mecz z ManUtd. miałem 14 strzałów na bramkę z tego 3 celne a Manchester 7 strzałów 6 celnych i przegrałem 6-0
To jak sie wkur... zaczęłem rzucać klawiaturą(myszki szkoda-130zł) walić w biurku i wzięłem sobie urlop wyłączyłem monitor poszedłem sobie jakoś odreagować na dwór wracam patrze a tu jestem 4 w tabeli i już praktycznie koniec sezonu ;d.
Już więcej na urlop nie poszedłem.Nawet nie zachęciły mnie jakoś te dobre wyniki osiągane przez asystenta.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.