Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

DiDi1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.05.2007 18:29    #69011     Sufler - Porady do gry - Problem z FM Editor
Jesli dales ta druzyne do jakiejs ligi (czyli polskiej w tym wypadku) i nie usunales zadnej z danej ligi,to wtedy znajduje sie za duzo zespolow i gra nie da do wyboru tego kraju..
Vi er berømte Brann fra Bergen!

sefko1 Przodownik pracy

06.05.2007 18:25    #69012     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Dlaczego minus. Po prostu większe urealnienie rozgrywki. NIe którzy zmieniają status Polski na rozwinięty juz na poczatku gry. Może to bez problemu zrobić w edytorze. Ja sam kiedyś grałem Ślaśkiem Wrocław w FM06 i po 7 latach uznałem, że Polska może być już krajem rozwinietym i zmieniłem to w FMM. I bez problemu miałem w klubie graczy z Włoch czy Hiszpanii. Po prostu samemu trzeba zdecydować kiedy chcemy zmienić ten status. Każdy powinien grac tak, aby gra sprawiała mu przyjemność.

marask506 Młody aktywista

06.05.2007 18:18    #69013     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Screena dałem zaraz po naborze do klubu ale chyba gram w FM no nie??
jak chcecie moge dać skana legitymacji szkolnej z nazwiskiem jeśli nie wierzycie że tak mam na nazwisko

nie mówię że to mój syn ale może ma coś ze mną wspólnego jeśli ma obywatelstwa takie jak ja i ma mnie w ulubionych

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

06.05.2007 15:00    #69014     Sufler - Porady do gry - Reputacja
na razie nie jestesmy krajem rozwinietym, ale pilkarzy ktorzy kiedys grali w lidze polsije mozna chyba do kraju z powrotrem kupic, ale trzebam iec sukcesy na arenie europejskiej a wiec boruc moglby z powidzeniem wrocic w grze do legii jezeli ta odnosilaby sukcesy w lm

Bartez Przodownik pracy

06.05.2007 12:47    #69015     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Rozdziel błędy ortograficzne, które każdemu się zdarzają, od rzeczy z którymi ktoś sobie poradzić nie umie. Byłbym wdzięczny.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.05.2007 12:33    #69016     Sufler - Porady do gry - Problem
1. myślę, że tak, po za tym mógłbyś oczyścić dysk ze zbędnych programów
2. czasem tak się zdarza, w jednym dniu piłkarz chce przejść, w drugim już nie. Może po prostu podpisał w tym czasie nowy kontrakt w klubie albo zaoferowałeś mu niższą stwakę.

kaczy Młody aktywista

06.05.2007 12:27    #69017     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam problem z moim managerem,a mianowicie podczas gry, gra sma mi się wyłancza. Czy reinstal gry pomoże??A po drugie chciałem kupic pewnego piłkarza do mojego klubu i raz już zaakceptował ofertę, a później gdy musiałem od nowa włączyc gre już niechciał czemu??

zmijen Partyzant

06.05.2007 11:50    #69018     Sufler - Porady do gry - Reputacja
ciekawe jakie to sa te kraje rozwiniete hehe

anglia
niemcy
hiszpania
grecja
wlochy
holandia
belgia
szwajcaria
szkocja(obstawiam bo grajac w ta lige przychodzili do mnie do slabego klubu z lig rozwinietch)

jeszcze jakies kraje?

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
06.05.2007 11:12    #69019     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Bardzo was proszę, przysyłajcie opisy zawodników wedle podanego schematu. Za każdym razem muszę szukać CA, PA, wartości albo innych danych. Jeżeli przesłany przez was zawodnik nie spełni któregoś z kryteriów, zostanie od razu odrzucony. Przykro mi, wy też musicie się ciut postarać.

Imię i nazwisko* - podstawowe dane osobowe zawodnika.

Wersja gry* - FM 2007/FM 2006/FM 2005.

Autor wpisu* - Wasz nick.

Klub - zespół w którym zawodnik rozpoczyna karierę w grze.

Narodowość - państwo, którego obywatelem jest zawodnik. W przypadku posiadania dwóch obywatelstw podajemy pierwsze.

Pozycja - na jakich pozycjach zawodnik może grać. Podajemy pozycję z profilu zawodnika.

Preferowana noga - prawa/lewa/obie.

CA (Currently Ability) - CA zawodnika na starcie rozgrywki. Wartość tą pobieramy tylko i wyłącznie z edytora dołączonego do gry.

PA (Potential Ability) - PA zawodnika na starcie rozgrywki. Wartość tą pobieramy tylko i wyłącznie z edytora dołączonego do gry.

Wartość - cena piłkarza na starcie gry (w euro).

Rok urodzenia - nie wiek!

Screen z parametrami - link lub zdjęcie. Screeny powinny przedstawiać atrybuty piłkarza z początku rozgrywki - zaraz po załadowaniu bazy danych. Tylko i wyłącznie z polskiej wersji językowej! Można dołączyć screeny umiejętności zawodnika po paru sezonach, w celu ukazania jego rozwoju piłkarskiego.

Fotka piłkarza - link lub zdjęcie, rozmiar dowolny.

Opis zawodnika

DaReQ Partyzant

06.05.2007 11:12    #69020     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Ale skoro ciągle wygrywasz, to znaczy, że masz mocny skład. To po co Ci super gwiazdy, skoro same nazwiska nie grają, a ty już chyba masz dobry team...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.