Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.05.2007 12:25    #68991     Sufler - Porady do gry - Problem duży!!!POMOCY!!!!
Najprawdopodobniej padł ci save jeżeli tak będziesz musiała zagrać odpoczątku.

WSQ Partyzant

Witam !

Nie wiem dlaczego ale jak chce wlaczyc tego sejwa lub sejwa z Time Machine wyskakuje błąd

Ze gra nie zostala wczytana moze mi ktos pomoc

PS Ja najbardziej chcialbym zobaczyc sejwa z Liga Hiszpanska i Angielska

Brunix Partyzant

07.05.2007 12:23    #68993     Sufler - Porady do gry - Problem duży!!!POMOCY!!!!
Sprawdź ten raport i wyeliminuj błędy i zagraj jeszcze raz.

kusia Partyzant

07.05.2007 12:20    #68994     Sufler - Porady do gry - Problem duży!!!POMOCY!!!!
Dotychczas normalnie grałam w FM07. Ale teraz gdy mam 25.07.2010 wyskakuje mi taki komunikat:Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony: i tu adres.Dlaczego tak sie dzieje co moge zrdobic aby dalej grac???

zmijen Partyzant

07.05.2007 09:25    #68995     Sufler - Porady do gry - Reputacja
moim zdaniem troche bezsensu jest to zrobione z tym rozwinietym i nie.
Tak w realu przeciez graja u nas pilkarze z Wloch np(Napoleoni)i jakos nie bylo problemu z jakims "rozwinietym".FM07 wszystko robi tak zeby gra zrobiona tak jak to sie odbywa w swiecie realnym(zasady rozgrywek itp.)a z tym "rozwinietym" jak najbadziej sie myla!!!

Czemu?!...bo w realnym swiecie nie ma takiego czegos wiadomo ze super zawodnicy nie przejda do ligi polskiej ale jesli Legia czy Wisla dobrze by graly w Europie by zaczeli przychodzic i to po pierwsze.

Po 2. w realnym swiecei mamy caly czas przyklady jak przechodza do polskiej ligii zawodnicy z krajow rozwinietych ale ci slabsi co sie nie mieszcza w swoich kluba itp.I TAK WLASNIE POWINNO BYC W FM07...moznosc kupienia zawodnika malo znanego np z holandii ale z bardzo dobrymi atrybutami jak na polskie warunki tym bardziej jak ten zawodnik nie lapie sie do skladu w sredniaku ligii holenderskiej i jest wystawiony na sprzedaz.W realu pewnie by sie zgodzil grac dla np.wisly jesli tylko ja by bylo na niego stac!!!

pozdro!

martin Przodownik pracy

07.05.2007 09:07    #68996     Sufler - Porady do gry - Mecze
jeśli tuż przed meczem innych drużyn zapiszesz i ciągle będziesz grał ten mecz to wynik będzie taki sam.ale jeśli chodzi o Twoją drużynę to wynik się oczywiście zmienia.np. w 1 meczu kontuzji może się nabawić Twój najlepszy zawodnik i będzie to miało gorszy wpływ na Twoją drużynę, a w 2 meczu kontuzji dozna rywal i to będzie jego osłabienie

martin Przodownik pracy

07.05.2007 09:01    #68997     Sufler - Porady do gry - szraki
ja jak grałem w Anglii w fm 2006 to real miał takiego szaraka że masakra.większość atrybutów technicznych miał minimum na 16

wojciech1505 Młody aktywista

07.05.2007 07:18    #68998     Sufler - Porady do gry - Mecze
BS gdyby winiki były z góry generowane przez komputer to nikt by nie grał metodą
Save & Load. Tak więc nie są wcześniej generowane.
Kiedyś tą metodą w 2 sezonie FC Koln zdobyłem mistrza i LM a ,więc można.

BS Młody aktywista

07.05.2007 00:04    #68999     Sufler - Porady do gry - Mecze
Mam pytanie:czy wyniki poszczególnych meczow sa z gory ustawiane przed meczem?czyli jesli graja dwa zespoly to zalozmy 1 dzin lub 2 wynik jest ustawiany automatycznie przez komputer? NIE gram trybem save/load(zapewniam) i chcialem to sprawdzic wiec zapisalem przed meczem i zagralem i zawsze wynik byl taki sam.czasami np. wygrywalem 3:0 a potem przegrywalem pod koniec 4:3. czy to zbieg okolicznosci czy raczej to co wyzej napisalem?zaznaczam ze sprawdzalem to kilkoma klubami?jeszcze raz mowie ze NIE gram trybem s/l tylko chcialem to sprawdzic.

marask506 Młody aktywista

06.05.2007 23:37    #69000     Sufler - Porady do gry - szraki
ale szaraki nie są złe :) bo jeśli trafi ci się jakiś dobry to masz za free dobrego gracza bo tylko z nim podpisujesz kontrakt i masz

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.