Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Thefuture Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
miało być do 2100, ale nie narzekam. Cieszę się, że przynajmniej będzie 2030, bo ja nigdy w FMie nie przekroczyłem góra roku 2012. Mam nadzieję, że polscy zawodnicy są dobrzy i grają już w silnych klubach w Europie, bo ja na ligę polską sram(bez obrazy) i mam gdzieś co się tam dzieje. Po prostu nie lubię polskiej ligi. Mi zależy tylko na angielskiej piłce i w mniejszym stopniu na Włochy.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

11.05.2007 22:59    #68832     Sufler - Porady do gry - kika pytanek
AHA to nie jest BUG, Vieri pomimo swojej reputacji dlugo szukal klubu w ktorym moglby wrocic na boisko, i dopiero PO POL ROKU atalanta bergamo sie ulitowala. a mostovoi???
nie konczyl kariery, chcial grac. jest mnostwo przypadkow uznanych graczy ktorzy dlugo byli bezrobotni(mowie akurat o tych przypadkach by pokazac ze nawet w takiej sytuacji kluby moga olac gwiazdora). tak samo gracze z problemami z dyscyplina tez nie sa zbyt ciekawym towarem, np na Mijajlovica nie bylo chetnych gdy wisla chciala sie go pozbyc, pomimo jego nieprzecietnych umiejetnosc.

tabalugg Młody aktywista

11.05.2007 22:35    #68833     Sufler - Porady do gry - kika pytanek
no co prawda ostatnio nie grali,ale ocenki za sezon mają dobre ( keane nies trzelał goli przez 10 mewczy,a potem wystrzelił :) po kontuzji nie dostawal juz szansy tylko raz na 30min i trzelil gola)

shearerr Partyzant

11.05.2007 22:31    #68834     Sufler - Porady do gry - System reputacji do kitu
aberdeen o czym ty mowisz to byl tylko pojedynczy epizod dla artmedi bratyslawa i dla reszty i zaden z nich niedzoszedl do polfinalu jakiegos pucharu no chyba ze Steaue Bucarest o ile dobrze pamietam doszla do polginalu puicharu uefa nie chodzi mi ze po wejsciu do ligi mistrzow maja dostawac duzo reputacji jak piszesz to mysl troszke wiadomo ze klub musi grac regularnie w lidze mistrzow i z kazdym sezonem by dostawal za to troszke reputacji zeby np sie ona utszymywala w miejscu no albo rosla w miatre wiekszych sukcesow no a jak klub pozniej by nieodnosil zadnych sekcesow na arenie miedzynarodowaej to zeby spadala bo np granie polskim klubem nie ma sensu bo nawet regularna gra w lidze mistrzow i dochodzenie czasami do polfinalu nie daje reputacji a wrecz odwrotnie jest ona co ruku nizsza radze ci zacznij grac czasami slabymi ligami bo Premiership, League 1 czy liga hiszpanska to nie wszystko!!!! wtedy zmnienisz zdanie

tabalugg Młody aktywista

11.05.2007 22:18    #68835     Sufler - Porady do gry - kika pytanek
1.wejść bodiczkiem - co to znaczy ?
2.Robbie Keane -29 lat,3 mln wartości ( proponowane 2),dobre statsy,Lincoln-30 lat,podbna sytuacja jak obok -- czemu nikt nie chce ich kupić ?? to chore jest ;/
3.Czy nie jest tak,że jeśli arząd stawia za cel mistrzostwo to powinien dać jakiś zastrzyk gotówki (spooory) ?? Bo często sa wymagania ,ale bez pomocy ....
4,Czy można mieć klub filialnyz tego samrgo kraju w którym gram ? (miałem 2 ,alejeden awansował do tej ligi co ja a dugi wspomagny moimi rezerwami jjest ego bliski) ? Czy moge dostac filialny z mojego kraju a nie np. z Niemiec ?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Tak, to jest jedna z najlepszych sztuczek w FMie, możesz dać nawet 100 mln. Tylko jeśli jakimś cudem zawodnik będzie miał już 45/49 goli nie graj nim dalej, bo zbankrutujesz. Możesz tak kupować gracza z każdej pozycji, lecz przestawaj takim grać, gdy zacznie się mocno zbliżać klauzula.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.05.2007 21:27    #68837     Sufler - Porady do gry - Media Comments Editor 2005
1. Czy MC Editor 2005 będzie działał na najnowszym FMie (07)??
2. Jak dokładnie dodawać komenty tym programem??
3. Czy dodane komenty będą działać na save, czy trzeba rozpocząć nową grę??
4. Znacie może link do nowszego MC niż 2005??

roma Partyzant

11.05.2007 20:59    #68838     Sufler - Porady do gry - Piłkarz którego nie ma
Witam

Jeden kolega robił patcha do 3 ligi.Wszystko ok ale jak kupie jednego piłkarza to nie mam go w składzie!! normalnie jak wpisze Karol Wójcik to pisze,że jest umnie w klubie.Patrzyłem jego profil jego kulb to Hetman Zamość w tym, którym obecnie gram.Myślałem, że przyjdzie po sezonie i nie przyszedł patrzyłem rezerwy i U-18 niestety nie ma go.Co to może być?

Screnny

http://img26(...)4ox7.jpg

http://img26(...)8xn8.jpg

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.05.2007 20:36    #68839     Sufler - Porady do gry - Drugie obywatelstwo a edytor
na jakiej grasz wersji??

BS Młody aktywista

11.05.2007 20:35    #68840     Sufler - Porady do gry - Drugie obywatelstwo a edytor
Ja nie uzywam edytora tylko tak z ciekawosci chcialem sprawdzic i stwiedzilem ze przydaloby mi sie tylko to aby nadac drugie obywatelstwwo jednemu graczowi:) bo wkurzaja mnie te limity na obcokrajowcow

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.