Prowadze juz wisle 5 sezon doszlem z nia do polfinalu pucharu uefa tylko szkopul wtym ze nie dostalem za to zadnej reputacji wiem bo sprawdzalem w edytorze reputacja strasznie kuleje w fm dopiero jak bym doszedl do polfinalu ligi mistrzow to bym dostal troszke reputacji no moze podniosla by sie o 50 ale i tak by spadla po koncu sezonu czyli poltora miesiaca pozniej jest to dosc komiczne bo nie mozna salebego klubu jak wisla czy sprta praga zrobic srednia druzyna europy a jest to dosc nie normalne bo taki przyklady jak dynamo kijow mowi sam za siebie po dojsciu do polfi
alu ligi mistrzow poziom ich ligi sie podniosl ceny pilkarzy itp moim zdaniem Fm powinien stworzyc nowy system reputacji zarowno klubow jak i lig np slabsze kluby jak sparta praga , wisla, legia czy hjakies tam inne slabe kluby powinny dostawac wiecej reputacji za swoje osiagniecia np jak dojscie moja wiselka do polfinalu pucharu uefa czym klub corac popularniejszy powinien dostawac mniej reputacji za swoje osiagniecia ale reputacja powinna tesz wolniej spadac i co do reputacji ligi powinni ja naprawic bo ceny pilkarzy razem z reputacja ligi nie ida w parze
alu ligi mistrzow poziom ich ligi sie podniosl ceny pilkarzy itp moim zdaniem Fm powinien stworzyc nowy system reputacji zarowno klubow jak i lig np slabsze kluby jak sparta praga , wisla, legia czy hjakies tam inne slabe kluby powinny dostawac wiecej reputacji za swoje osiagniecia np jak dojscie moja wiselka do polfinalu pucharu uefa czym klub corac popularniejszy powinien dostawac mniej reputacji za swoje osiagniecia ale reputacja powinna tesz wolniej spadac i co do reputacji ligi powinni ja naprawic bo ceny pilkarzy razem z reputacja ligi nie ida w parze
Najnowsze posty