System reputacji do kitu

shearerr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2007, 02:36    Pytanie
Prowadze juz wisle 5 sezon doszlem z nia do polfinalu pucharu uefa tylko szkopul wtym ze nie dostalem za to zadnej reputacji wiem bo sprawdzalem w edytorze reputacja strasznie kuleje w fm dopiero jak bym doszedl do polfinalu ligi mistrzow to bym dostal troszke reputacji no moze podniosla by sie o 50 ale i tak by spadla po koncu sezonu czyli poltora miesiaca pozniej jest to dosc komiczne bo nie mozna salebego klubu jak wisla czy sprta praga zrobic srednia druzyna europy a jest to dosc nie normalne bo taki przyklady jak dynamo kijow mowi sam za siebie po dojsciu do polfi
alu ligi mistrzow poziom ich ligi sie podniosl ceny pilkarzy itp moim zdaniem Fm powinien stworzyc nowy system reputacji zarowno klubow jak i lig np slabsze kluby jak sparta praga , wisla, legia czy hjakies tam inne slabe kluby powinny dostawac wiecej reputacji za swoje osiagniecia np jak dojscie moja wiselka do polfinalu pucharu uefa czym klub corac popularniejszy powinien dostawac mniej reputacji za swoje osiagniecia ale reputacja powinna tesz wolniej spadac i co do reputacji ligi powinni ja naprawic bo ceny pilkarzy razem z reputacja ligi nie ida w parze

shearerr Partyzant

0
11.05.2007 02:38    #1
P.S
z gory sorry za bledy ale slabo znam pisownie polska tak to juz jest ze czasami musi sie oposcic swoja kochana ojczyzne:( w mlodym wieku

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.05.2007 06:46    #2
do SI z tym, moze to zmienią

aberdeen Młody aktywista

0
11.05.2007 13:54    #3
A ja sie z tym nie zgodzę. Myśle ze w tej kwestii jest wszystko jak w "realu". Słabe kluby z rozwijających się państw występują epizodycznie w późniejszych fazach LM, a sezon później wszyscy o nich zapominają. Przykłady- Artmedia Bratysława, Wisła Kraków, Steaua Bucarest, Sparta Praga, Groclin itd.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
11.05.2007 14:13    #4
przybaloby sie zeby to zmienili

xpris Młody aktywista

0
11.05.2007 14:50    #5
Ja się z tym nie zgodzę.
Kiedyś prowadziłem Hetmana Zamość (dzięki funkcji swap team)
I sprawdzałem w FMM reputacje miałem na starcie 500 a po sezonie w II lidze miałem juz niecałe 600, a dodam ,że nic w niej nie zwojowałem prócz baraży o utrzymanie w II lidze.
W następnym sezonie awansowałem do Ekstraklasy i reputacja znacznie się zwiększyła.
Z nieznany zmieniła się na Regionalna. Po sezonie w I lidze miałem juz Krajowa więc nie mówicie ,że system reputacji kuleje.

eMiKa Młody aktywista

0
11.05.2007 16:59    #6
xpris,przyznam Ci racje,ale to ze masz taka reputacje(krajowa)nie oznacza ze przyjdzie do Ciebie jakis brazylijczyk,czy nawet meksykanin,nie mowie tu o jakis tam nedzach z Tawrii,czy Mostu,bo to nie o to chodzi,prawda? To przydalo by sie zmnienic,bo nawet jais nedzny angol z konferencji nie chce grac w wisle krakow czy legii,mimo iz kluby te dochodza do finalu UEFA,to jest do kitu:/
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

wojciak Partyzant

0
11.05.2007 17:44    #7
"nawet jakiś nędzny angol z konferencji nie chce grac w Wiśle Kraków czy Legii, mimo iż kluby te dochodzą do finału UEFA, to jest do kitu :/"

Pamiętaj, że życie piłkarza to nie tylko klub... chłopak nie zna Polskiego, ma w Anglii kumpli i rodzinę, a może nawet żonę i dzieci, które nie chcą się przeprowadzać...
Ty chciałbyś się przeprowadzić do Kazachstanu albo Bangladeszu?

aberdeen Młody aktywista

0
11.05.2007 17:58    #8
@eMika
Pokaż mi w Polskiej lidze nędznego angola z konferencji.

DeMichels Partyzant

0
11.05.2007 18:25    #9
Niedawno w Legii grał Eddie Stanford, ale się nie sprawdził. Też myślę, że powinni poprawić ten system reputacji, bo renomę zyskuje się tylko po wygraniu europejskiego pucharu, a jak ktoś gra słabym klubem to sukcesem jest wyjście z fazy grupowej. Przykład - PSV, które pare lat temu doszło do 1/4 LM i jego piłkarze stali się łakomym kąskiem dla największych futbolowych potęg Europy np. Park Ji Sung do ManU.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution