Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

xpris Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.05.2007 18:16    #68411     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
Z kumplem postanowiliśmy zagrać przez neta, on posiada łącze 4mb a ja 256 i on miał by być hostem ale niestety ja w tedy z nim nie mogę się z nim połączyć. Jak ja hostuje to op bez problemu się łączy. Nie wiem jak rozwiązać ten problem, zapewne to wina tego ,że ma zewnętrzne ip a ja wewnętrzne. Próbowaliśmy już łączyć się przez Hamaka ale bez skutecznie.
Ja posiadam neostrade a on "Sufiks"
Nie pomaga wyłączenie firawali i antywirów.

Proszę o pomoc.

xpris Młody aktywista

26.05.2007 17:15    #68412     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją !!
Problem tkwi w rejestrze komputera. Zapewne nie usunąłeś wszystkich wpisów w rejestrze dotyczących aplikacji.
Mógł pozostać jakiś wpis który szuka wpisu który został już usunięty i dlatego uniemożliwia to instalację gry.
Przeanalizuj jeszcze raz rejestr, albo użyj programów do czyszczenia i optymalizacji rejestru takich jak Registry Mechanic itp. programy tego typu są na licencji free więc za darmo pobierzesz je z netu.

xpris Młody aktywista

Jeśli masz oryginalną cd tylko ci się ona popsuła to najlepiej dla ciebie będzie odesłać ją do cd-projekt, gram.pl oni ją wymienią na nową.
Oczywiście masz prawo do posiadania kopii zapasowej gry.
Ale w tej kwestii zwykłe przegranie płyty nie pomoże należy wykonać obraz płyty, służą do tego programy takie jak: CloneCD, Alcohol 120%.

pit9991 Młody aktywista

26.05.2007 16:12    #68414     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją !!
No dlatego powiem ci że miałem tak z inną grą,bawiłem się w usuwanie sejvu i historii,gra nie chciała mi sie odpalić choc tak samo na innym komputerze działa,jedynie reinstalka systemu pomoże.Pewnie wykasowaleś pewien plik który płyta wgrywa przy pierwszym zainsalowniu i go wykasowałeś co spowodowało że komp źle teraz odczytuje tą płytkę:P

Mattii Przodownik pracy

26.05.2007 16:11    #68415     Sufler - Porady do gry - Premiera Division
Spróbuj może pomoże bo squad number oznacza Oddział liczby (ilość) więc gdyby to odznaczyć nie byłoby ograniczeń w zgłoszeniach, chodź to jest taka moja teza.

pit9991 Młody aktywista

26.05.2007 16:04    #68416     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją !!
powinieneś normalnie odinstalować Fm,jak tak kiedyś miałem z inną grą i nic się z tym nie dało zrobić(chyba że reinstalka systemu):p

ArienRobben1987 Partyzant

26.05.2007 15:59    #68417     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją !!
Otórz mam taki problem. Posiadam oryginalną gre Football Manager 2006. Gram w nią dość długo i chciałem przeinstalować grę i usunąć z rejestru wszystkie pliki związane z FM 2006 (Chciałem usunąć historie wcześniejszej gru "Galeria Sław";). Po wyszukaniu wszystkich zapisów w rejestrze i ich usunięciu zabrałem się za ponowną instalacje gry jednak napodkałem problem który wcześniej się nie zdarzał. Gdy chcem zainstalować gre to wyskakuje mi okienko:

"Dane konfiguracji dla tego produktu są uszkodzone.
Skontaktuj się z personelem pomocy technicznej."

Dodam że gre mozna bez takiego problemu zainstalować na innym kompie.

Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

ajum Partyzant

Otoz mam ORGINALNEGO fm07 . Niestetz zwalila mi sie plytka wienc przegralem fm 07 na pusta plytke i mam pytanie Jezeli ja przegralem to cyz beda mi chodzic patche

kyniu000 Partyzant

26.05.2007 15:51    #68419     Sufler - Porady do gry - Premiera Division
Czy w edytorze da się zrobić, aby w lidze hiszpańskiej byłło można przyznać numerki np. 28 graczom, nie tylko 25??

fdab Partyzant

26.05.2007 15:21    #68420     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Witam
Gram 4 sezon Porto i chcialem rozbudowac stadion. Wyslalem im prozbe o rozbudowe i sie zgodzili lecz mieszkancy sie nie zgodzili ;/ Gdzie sprawdzic czy budowa trwa ? jak przeforsowac rozbudowe ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.