Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2007 12:57    #68231     Sufler - Porady do gry - Młode Talenty
tomekazs_36 - jeśli chcesz wiedzieć dlaczego ich nie powołują, to postaw się na miejscu takiego Carlosa Dungi, prowadzącego Canarinhos. Czy mając w drużynie Kakę, Ronaldinho, Robinho, Adriano, Sobisa, Ronaldo i jeszcze paru innych weteranów postawiłbyś na jakiegoś niedoświadczonego, 18-letniego Andersona?? Nie sądzę. Tak samo z Pepe. Jest przecież Felipe, Lucio, Juan. Albo Nani - na jego pozycji może grać Simao, Quaresma, C.Ronaldo...

kyczy7 Przodownik pracy

01.06.2007 12:48    #68232     Sufler - Porady do gry - Młode Talenty
tak własnie jest ... piłkarz gra jak natchniony i oceny ma boskie ale do repry go nie powołają ... podam tu konkretny przykład : grałem widzewem i A.Budka miał same 9 ( najwyzsza srednia w lidze ) po seznonie starły sie o niego takie kluby jak Udinesse Lokomotiw Moskwa itp. a Leoś i tak go nie powołał chociaz wszyscy jednogłosnie stwierdzali ze powinnien znaleźć sie w kadrze ... po prostu tak to jest ze moze grac jak "głupi" a i tak nie dostanie powołania ... ale z czasem może moze ........ z Nanim i tymi dalszymi to mysle ze bedzie tak jak TZ napisał ze po kilku latach ich powołaja na 1000000 % tak zawsze jest z młodziakami

michalekb Partyzant

01.06.2007 12:45    #68233     Sufler - Porady do gry - Młode Talenty
Niestety tak jest, ze w reprze wiekoszosc zawodnikow to starzy, pewni gracze. dopiero jak poodchodza na emeryture to beda czesciej i ch powolywac.

BoHuN Młody aktywista

01.06.2007 09:34    #68234     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
... Hmmm... ja miałem podobna sytuacji gram Wisłą Płock i w sezonie 2012 zdobyłem Lige Mistrzów i zajełem 3 miejsce w Lidze za Wisłą Kraków i Lechem Poznań... a W rankingu UEFA zajmowałem miejsce dające gre 2 Polskim drużyną w LM i 2 w PUEFA a ja jako że zdobylem Lige Mistrzów to zagrałem od razu w fazie grupowej Ligi Mistrzów Wisła Kraków w kwalifikacjach.... a czwarta drużyna... Legia w PUEFA.... gdzie Legia powinna grać już tylko w P. Intertoto

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.06.2007 08:18    #68235     Sufler - Porady do gry - Młode Talenty
Rzeczywiście, mi także bardzo rzadko się to zdarza, je3dnak jeśliu chodzi o Naniego to (przynajmniej u mnie) grał w reprezentacji. Nie doczekałem jednak do powołań Pepe i Andersona, a także paru innych dobrych graczy. Myślę, że jest to spowodowane tym, żeci zawodnicy grają w bardzo mocnych reprezentacjach i ich selekjcjonerzy uważają, że są jeszze zbyt młodzi na grę w kadrze. Poczekaj parę lat to pewnie się doczekasz :)

tomekazs_36 Partyzant

01.06.2007 08:11    #68236     Sufler - Porady do gry - Młode Talenty
Czy u Was także młodzi zawodnicy tj. Pepe, Anderson (Porto), czy Nani, mimo to, że w lidze i LM mają bardzo wysokie średnie ocen, kilka bramek i asyst, a nie graja w reprezentacji. Mam już rok 2008, a zadnego z nicj nie zagrał ani jednego meczu w Reprze:/

Licze na konkretne odpowiedzi.... Nie wiesz nic na ten temat, to nie pisz:)

r10gregor Młody aktywista

01.06.2007 07:30    #68237     Sufler - Porady do gry - Ranking UEFA
To nie bug. Obroncy tytulow ZAWSZE ponownie graja w pucharch no bo musza miec mozliwosc obrony pucharu.. Mi sie wydaje ze przez to ze Twoj Celtic lub druga druzyna w lidze bedzie musiala grac od samego poczatku eliminacji... I wydaje mi sie ze to bedzie wlasnie Celtic albo druga z trzecia druzyna ligi rozegraja baraze..:D:Dpozdro

wieluniak Partyzant

01.06.2007 00:14    #68238     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
poprawić błędy ciekawe jak skoro nie wiem gdzie jest błąd ??? możliwości w tym ze kluby wyparowują w grze a są w edytorze jest mnóstwo, bez rozwiązania tego błędu nic nie zdziałam nawet grac nie będę mógł skoro w 4 lidze znikają kluby i nawet ich niewidach.
jak nierozwiaze bledu w ciagu 2 tygodni to wywale to co zrobilem.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

31.05.2007 23:52    #68239     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wiem ze ortografia i gramatyka ma minimalne znaczenie przy robiemniu apdejtow, ale z tym wymondrzaniem zes zakozaczyl, aha i jezeli ktos jest w temacie od pocztaku to potwierdzi ze sobie wszyscy z ciebie kpia, ale to ty od twojej reakcji na krytyke sie zaczelo. pisalem i pisze znow, powinienes sam spr bledy, sam je poprawic, o nie poprawionych uprzedzic, popracowac nad samo kontrola i skrzywionym odbiernaiem rzeczywistosci i dopiero wtedy publikowac apdejta.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

31.05.2007 23:52    #68240     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
wiem ze ortografia i gramatyka ma minimalne znaczenie przy robiemniu apdejtow, ale z tym wymondrzaniem zes zakozaczyl, aha i jezeli ktos jest w temacie od pocztaku to potwierdzi ze sobie wszyscy z ciebie kpia, ale to ty od twojej reakcji na krytyke sie zaczelo. pisalem i pisze znow, powinienes sam spr bledy, sam je poprawic, o nie poprawionych uprzedzic, popracowac nad samo kontrola i skrzywionym odbiernaiem rzeczywistosci i dopiero wtedy publikowac apdejta.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution