Młode Talenty

tomekazs_36 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.06.2007, 08:11    Pytanie
Czy u Was także młodzi zawodnicy tj. Pepe, Anderson (Porto), czy Nani, mimo to, że w lidze i LM mają bardzo wysokie średnie ocen, kilka bramek i asyst, a nie graja w reprezentacji. Mam już rok 2008, a zadnego z nicj nie zagrał ani jednego meczu w Reprze:/

Licze na konkretne odpowiedzi.... Nie wiesz nic na ten temat, to nie pisz:)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.06.2007 08:18    #1
Rzeczywiście, mi także bardzo rzadko się to zdarza, je3dnak jeśliu chodzi o Naniego to (przynajmniej u mnie) grał w reprezentacji. Nie doczekałem jednak do powołań Pepe i Andersona, a także paru innych dobrych graczy. Myślę, że jest to spowodowane tym, żeci zawodnicy grają w bardzo mocnych reprezentacjach i ich selekjcjonerzy uważają, że są jeszze zbyt młodzi na grę w kadrze. Poczekaj parę lat to pewnie się doczekasz :)

Użytkownik uznał post za pomocny

michalekb Partyzant

0
01.06.2007 12:45    #2
Niestety tak jest, ze w reprze wiekoszosc zawodnikow to starzy, pewni gracze. dopiero jak poodchodza na emeryture to beda czesciej i ch powolywac.

kyczy7 Przodownik pracy

0
01.06.2007 12:48    #3
tak własnie jest ... piłkarz gra jak natchniony i oceny ma boskie ale do repry go nie powołają ... podam tu konkretny przykład : grałem widzewem i A.Budka miał same 9 ( najwyzsza srednia w lidze ) po seznonie starły sie o niego takie kluby jak Udinesse Lokomotiw Moskwa itp. a Leoś i tak go nie powołał chociaz wszyscy jednogłosnie stwierdzali ze powinnien znaleźć sie w kadrze ... po prostu tak to jest ze moze grac jak "głupi" a i tak nie dostanie powołania ... ale z czasem może moze ........ z Nanim i tymi dalszymi to mysle ze bedzie tak jak TZ napisał ze po kilku latach ich powołaja na 1000000 % tak zawsze jest z młodziakami

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.06.2007 12:57    #4
tomekazs_36 - jeśli chcesz wiedzieć dlaczego ich nie powołują, to postaw się na miejscu takiego Carlosa Dungi, prowadzącego Canarinhos. Czy mając w drużynie Kakę, Ronaldinho, Robinho, Adriano, Sobisa, Ronaldo i jeszcze paru innych weteranów postawiłbyś na jakiegoś niedoświadczonego, 18-letniego Andersona?? Nie sądzę. Tak samo z Pepe. Jest przecież Felipe, Lucio, Juan. Albo Nani - na jego pozycji może grać Simao, Quaresma, C.Ronaldo...

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.06.2007 14:46    #5
Ja objalem reprezentacje Brazylii 'dopiero' w 2011 roku i musze stwierdzic, ze polowa skladu to byli ludzie kolo 31-33 roku zycia, albo nawet starsi. Wiekszosc z nich juz dawno powinna przestac grac w pilke. Dopiero po moich korektach w skladzie znalazl sie chociazby wlasnie Pepe (wczesniej zagral 1 raz) i wielu innych, mlodszych i duzo bardziej perspektywicznych zawodnikow. Wydaje mi sie, ze komputer gra ciagle 'nazwiskami', a nie bierze pod uwage tego, ile dany zawodnik ma lat (czesto nawet pomija umiejetnosci i forme). Moze w reprezentacji ta zmiana pokolen zachodzi troszke inaczej niz w klubach, ale na litosc boska nie mozna przegrac jednym skladem calej dekady...

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.06.2007 15:05    #6
nie zawsze tak jest np ja gram WHU i w pierwszym sezonie kupiłem z WBA Curtisa Daviesa i już w pierwszym sezonie w drugiej połowie tego sezonu był w pierwszym składzie reprezentacji Anglii a więc nie zawsze jest tak że grają tylko nazwiska

r10gregor Młody aktywista

0
01.06.2007 16:22    #7
No ja myśle ze to może być spowodowane tym że reprezentacja jest napakowana lepsymi graczami.. No bo wiadomo ze np. trener Brazylii nie wzialby dop podstrawowego skladu jakiegos utalentowanego i dobrego 20-latka bo po 1 jest takich w Brazylii więcej a po 2 nie zastapilby taki gosc np. Ronaldinho czy we Francji Henry'ego/... Dopiero gdzies w 2010roku mozesz sie spodziewac dla nich powolania jak juz nie bedzie tych gwiazd które są zaczepiste od początku gry.. A poza tym liczą się też statystyki... pozruffka all

tabalugg Młody aktywista

0
02.06.2007 21:34    #8
dziwne też jest to że gracze,gdy przychodzą do klubu naszego,a sa w reprze,to czasami z tejrepry wypadają jak niemaja kontuzji :(

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.06.2007 12:57    #9
a ja się ciesze jak moich zawodników nie powołują do reprezentacji...w promowaniu to i tak nie pomaga a ja moge z nich korzystać zawsze .niema to jak czeste wystepy w lidze:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution