Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie lepiej zagrać sparing z drużyną rezerw? Jeżeli wejdzie Cadiz do pierwszej ligi to drużyna Toresa i tak zagra w żółtych a Cadiz zagra w wyjazdowych :) Tak może być ale nie musi :)

haosek Partyzant

24.06.2007 16:56    #67552     Sufler - Porady do gry - Zmiana sztabu trenerskiego
To zalezy jakie zmiany robisz.

Prowadze klub Stevenage wystepujacy w Lidze Angielskeij Konferencyjnej.

W pierwszyej polowie sezonu, Rezerwy i juniorow prowadził Asystent i jakis tam trener co był w klubie.
Wyniki mnie nie zadowalały, więc zmieniłem Asystenta i trenera juniorów zaturnidłem, efekty przyszły odrazu.

Dlatego musisz pomyślec i dobrze dobierac sztab, ja zawsze zanim zaczne grać wymieniam lub zatrudniam kilku pracowników.

Zawsze moją metodą jest, to żeby brać trenerów czy piłkarzy, dużo lepszych ale którzy z chęcia przejda do mnie.

Np. w 5 lidze angielskiej bez problemu przechodzili II ligowcy polscy,;
-"klasowe zmocnienie"
-"powinnien byc zakupiony bez wzgledu na cene"

Co zaowocowało w 1 seoznie zdobyciem Trophy, zwyciestwem w lidze i awansem.

pit9991 Młody aktywista

24.06.2007 15:12    #67553     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
To jest niestety błąd w grze,Ja prowadziłem Górnik Polkowice awansowałem do 1 ligi,wygrałem PP a później Ligę Polską,w pucharze UEFA byłem 1/8 finału.Moja reputacja klubu była prawie porównywalna z Wisłą Kraków(FM Genie Scout).Chciałem pozyskać mlodego bramkarza Piotra Czaplińskiego.Dalem mu bajeczną pensje kilkanaście razy lepszą niż jego pensja juniorska i co się okazalo...że odrzucil moją oferte i odpowiedział że w swoim klubie może się jeszcze wiele nauczyć choć mój klub miał lepszą bazę treningową i posiadał akademię mlodzieżową.Podpislem z nim kontrakt gdy miał 25 lat i był wart 5mln:P

kyczy7 Przodownik pracy

24.06.2007 13:42    #67554     Sufler - Porady do gry - Łatka 7.0.2
Karipn możliwe że ma złego cracka piracik :) ... a teraz do rzeczy : w moim przekonaniu i doświadczeniach to na opytmalnej bazie 7.00 piłkarze częsciej nabawiali sie ktz. Teraz gram na łatce 7.02 i jestesm mniej wrażliwy na kontuzje w druzynie. Ale łatka nie powinna wypływać na ilośc zachorowań i szkodliwosci zdrowia, ponieważ o tym decyduje trenning.

kyczy7 Przodownik pracy

24.06.2007 13:38    #67555     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
tak na przechwałke ( chociaz wiem ze jest do tego odpowiedni temat ) mój kumpel czekał na posade trenera Czerownych Diabłów 6 sezonów ( a grał 4 Legią, później jakiś II ligowiec z Angli, nasteonie Birmingham aż wreszcie Manchester United :D ). Ale złosili się po niego sami i nawet nie próbował składać im oferty pracy w ich zespole. Widać odnosił tak znaczne sukcesy i podobał sie prezesowi klubu że został przyjęty na stołek szkoleniowca za A. Fergusona :). Myślę, że utrzymywanie dobrch kontaktów z samym Ferusonem nie będzie miało wpływów na zatrudnienie Twojej osoby w zespole, ponieważ to nie Alex będzie wybierał swojego następce, ale sam prezes tak wielkiego klubu jakim jest Man Utd ( napewno będzie miał wieeeeeelu chętnych na tą posadę bo to w koncu Czerowne Diabły. Czeakj cierpliwie ! :D )

kyczy7 Przodownik pracy

24.06.2007 13:28    #67556     Sufler - Porady do gry - Nowa Liga Marzeń
Actimel a po co Ci ta " Liga Marzeń " skoro już istnieje ? Możliwe, że chcesz dodać do niej inne kluby, ale w moim przekonaniu to bez sensu grać liga, która tak naprawdę nie odzwierciedla sie i nie gra w rzeczywistości. Po prostu ta " Liga Marzeń " to był taki chwyt reklamowy FM-a :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

He he moze nikt nie ma zoltych koszulek wiec sie wyrozniaja ;D nie wiem czym to moze byc spowodowane.. ale mnie sie wydaje ze po prostu zadna inna druzyna nie ma zoltych koszulek no ale np. sprobuj zorganizaowac sparing w lecie z jakas druzyna w zoltych koszulkach.. np. z Roda Kerkrade albo hmm.. Arka gdynia ? nikt mi nie przychodzi tereaz na mysl ;D w kazdym razie zrob tak tylko zagraj ten mecz na wyjezdzie zeby gospodarze mieli podstawowe koszulki czyli w tym przypadku zolte :P

Moze sie przekonasz czy zawsze tak jest ;>

Tores ReDevil Młody aktywista

Gram Villarrealem i w każdym spotkaniu moi piłkarze grają w żółtych, podstawowych koszulkach, nigdy nie używają wyjazdowych, jest jakiś sposób rozwiązać ten problem bo troche to dziwne.

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 11:49    #67559     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
Może Twój klub ma mniejsza reputację, może klub w którym gra dany piłkarz jest jego ulubionym, może bardzo zależy mu na pracy z okreslonym menedżerem. Czasem sa to pobudki natury prestiżowej ;) a czasem zwykłe ludzkie przywiązanie. Dodaje to kolorytu grze imo :)

nicolas5 Partyzant

24.06.2007 11:28    #67560     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
Chciałbym się dowiedzieć od was czemu niektórzy piłkarze nawet gdy proponuje się im nieziemską kasę i tak nie przejdą do waszych drużyn ?? Miałem wiele takich przypadków bo w fm gram od 4 lat, ale chciałbym się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution