Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2007 13:52    #67511     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
no wiadomo ze oszukiwal!
1. W transferach nie ma Henrego, Beckhama itd., czyli przeniesieni w edytorze
2. Jest dwoch polskich graczy przerobionych w edytorze ten OP L i DP
3. Pokaz Managerow Barcy i Sevilli, ale zeby byla widoczna data ta z maja, bo powycinales te daty

Maci3k_z_klanu Partyzant

25.06.2007 13:51    #67512     Sufler - Porady do gry - Wypożyczenie
było pełno takich tematów ale ja nie znalazłem odp na moje pytanie,albo przeoczyłem.

Otóż moje pytanie jest takie.
Gram Saragssą(Zaragoza) i mam graczy na wypożyczeniu i chce ich jeszcze na wypożyczeniu mieć no ale kończy się to wypożyczenie.
Jak przedłużyć wypożyczenie??
Załóż oferte??
Czy coś innego??

Z góry dzięki

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 13:48    #67513     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a profile graczy ??

tabalugg Młody aktywista

25.06.2007 13:36    #67514     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ale oszust.....dorobiłeś drugiego managera do Bayernu i Werderu i sprzedałeś lamerów ( gram właśnie Kolnem i mam ligę niemiecką sprawdziłem tych ''grajków'';)pewnie masz też ligę hiszpańską bo dwóch graczy przeciętnych sprzeałeś do Barcy i Sevilli !! Przynajmnije nie mów że nie oszukujesz

cinekw Partyzant

25.06.2007 13:33    #67515     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
Witam ponownie!
Z powodu waszych krytyk na temat tego że ,robiąc update pominąłem ligi zagraniczne postanowiłem zrobic nową wersje mojego update'a.Zaktualizowane ligi to:
-Angielska
-Hiszpańska
-Włoska
-Niemiecka
-Polska(z naciskiem)
Większosc najwaznejszych transferów jest aktualna z dnia 25.06.07.
W porównaniu z wczesniejszą wersją poprawiłem sporo błedów,zmniejszyłem-zwiększyłem umiejętnosci piłkarzy.Nie jestem cudotwórcą i zapewne jakies błedy będą sie zawierały w tym uaktualnienu i dlatego prosze abyscie mnie o nich poinformowali.Za kiilka dni ,jak dobrze pojdzie wydam nowszą wersje .

Link FMC Update by cinekw
http://files(...)78380;;/

Hunter91 Młody aktywista

25.06.2007 13:24    #67516     Sufler - Porady do gry - Badalona problem
Ludzie zeby być Polakiem i nie być pewnym ile zespołów gra w polskiej III lidze. Gdzie tu partriotyzm??!!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.06.2007 12:36    #67517     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
Oczywiście, że można zmienić klub ;) Był kiedyś o tym news, może nawet sam go pisałem - w grze występuje bug, który na straconej pozycji stawia zagranicznych menedżerów w walce o pracę w klubie. Nie mając sukcesów i wysokiej reputacji, nie masz szans na znalezienie dobrej pracy w zagranicznym klubie.

emkey77 Partyzant

25.06.2007 12:23    #67518     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
Ja zacząłem grę w 6 lidze angielskiej (Conference North) jako 28 letni Polak, bez doświadczenia. Po 11 sezonach jestem wciąż w tym samym klubie ale jestem już w 1L czyli trzy razy awansowałem. Pomimo tego że moja reputacja jest już regionalna i prasa wielokrotnie mnie wychwalała to moje podania pomimo tego iż zgłaszam się do wielu klubów nawet z niższych lig to ciągle są odrzucane. Zaczynam wątpić czy w tej grze można zmienić klub. Zdażyło się, że moje podanie zostało odrzucone a pracę otrzymał jakiś leszcz z reputacją lokalną - czyli gorszą. Zaczyna mi się to trochę nudzić, gdyż wyżej raczej moim prowincjonalnym klubem już nie podskoczę (pojemność stadionu - 6 tys.) a chciałbym kiedyś zagrać w europejskich pucharach.

DjIceMan Partyzant

25.06.2007 11:24    #67519     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
tylko niewolno grac w 3 lidze to h** ale nic i tak wole update z 3 liga

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Nie można prowadzić drugich drużyn jakichś klubów, chyba, że grasz np. Realem, to wtedy możesz też prowadzić CAstille.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.