Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2007 23:18    #67411     Sufler - Porady do gry - Głupi mieszkańcy,petycja
I jeszcze jedno pytanie po ilu średniu sezonach następują przeprowadzki na nowe stadiony

26.06.2007 23:11    #67412     Sufler - Porady do gry - Głupi mieszkańcy,petycja
Po pierwsze wiem ale podobnego przypadku nie ma bo jeśli to mieszkańcy manchesteru nie wudają zgody a lokalnym rywalom tak po drugie pytam się też o tą petycje

bartex55 Przodownik pracy

@kyczy7
Liga walijska istnieje (dowód - http://en.wi(...)of_Wales). A Cardiff i Swansea grają w angielskich ligach, ponieważ były zbyt mocne na ligę walijską. Swego czasu Rangers i Celtic chciano przenieść do ligi angielskiej, lecz zespoły te nie zgodziły się ( było to jednak już dość dawno i przez ten czas siły zespołów ze Scottish Premier League trochę się wyrównały). Wrócę jeszcze do tych piłkarzy z krajów rozwiniętych, którzy przechodzą do Polski. Wyczytałem w encyklopedii PWN, że Polska to kraj rozwinięty. Może zacytuję:
[quote=PWN]Polska jest krajem rozwiniętym gospodarczo z przewagą przemysłu w tworzeniu PKB.[/quote]
Nie znam się na gospodarce i nie jestem obeznany w tym temacie, ale z tego co można wyczytać z tej encyklopedii to Polska jest krajem rozwiniętym.

26.06.2007 22:50    #67414     Sufler - Porady do gry - Głupi mieszkańcy,petycja
Problem mam znany i nie lubiany sprzeciw mieszkańców i brak zgody lecz gdzieś przeczytałem że można jakąś petycje wysłać czy coś takiego i nie mówcie że za mały budżet bo mam prawie 500 mln funtów (gram man utd) i że bez sukcesów bo trochę się tego nazbierało tylko taka dziwna sprawa bo mieszkańcy nie chcą żaby man utd przebudowało ale man city może

kyczy7 Przodownik pracy

maknius widze ze w Twoim przekonaniu jednak istnieje Liga Walijska ciekawe jakie kluby w niej graja ? ;> ... a teraz nie szydząc sobie z kolegi utwierdzam odpoiwdź Karpina : Nie Ma Ligi Walijskiej ! A Cardiff gra w Championship ( Anglia, odpowiednik polskiej II ligi ) !

kyczy7 Przodownik pracy

26.06.2007 22:26    #67416     Sufler - Porady do gry - dodatki zwalniają gre ??
powiem Wam że to zalezy na jakim kompie. Poniewaz np. u mnie ( a posiadam naprawde słaaaaabego kompa, ale gram :D co najważniejsze :) ) gdy wgrałem dodataki ( a zwłaszcza facepacki ) gra stała się wolniejsza ale gdy włączyłem spowrotem po załadownaiu wszystkich grafik opcje " buforuj skórke " powróciło to do normy. Wiec radze i polecam wszystkim Fm-mowiczom : jeżeli macie słabego kompa po załadowaniu grafik znów zazanczcie opcje : " buforowanie skórki ", poniewaz w duzym stopniu przyspiesza to gre z tego powodu ze loga i zdjecia nie musza sie jeszcze raz ładowac :) ... ale na "mocnym" i dobrym kompie to nie ma najmniejszego znaczenia.

szczawik17 Partyzant

26.06.2007 22:10    #67417     Sufler - Porady do gry - dodatki zwalniają gre ??
Oczywiście. Na Moim średnim kompie po wgranie 2 gb różnych obrazków gra chodziła jak na atari, ale teraz wywalam wszystko na deafulty i jest super.

pablito565 Młody aktywista

26.06.2007 22:03    #67418     Sufler - Porady do gry - dodatki zwalniają gre ??
mam pytanie czy rózne dodatki np.zdjecia herby loga i takie rózne zwalniają gre?? bo ostatnim czasem zauwałyłem ze gra leci wolniej ale jednak troche:D

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 21:46    #67419     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Najpierw zmień sobie język z angielskiego na polski w pierwszej zakładce programu. Następnie zrób plik wczytaj grę i poszukaj save'a np u mnie jest tak : C:Documents and SettingsWołekMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games i wczytaj save'a który masz ostatni w swojej grze. Potem wejdź na zakładkę szukaj i szukaj sztab szkoleniowy Potem przejdź do oceny treningowej i ustaw ile ma mieć gwiazdek twój trener na dany typ treningu (1-5) Wyświetli ci się lista różnych trenerów, managerów, scoutów itd Dobierz sobie takich ludzi aby przyszli do ciebie Pozdro PS. To najtańszy sposób na ściągniecie dobrych szkoleniowców

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Już drugi raz piszę, Cardiff gra w Championship

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.