Sztab Szkoleniowy

GKS_M80 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.06.2007, 14:30    Pytanie
Jest to mój pierwszy FM. Zacząłem grać GKS KATOWICE którego przerzuciłem do drugiej ligi dodając do klubu piłkarzy aktualnie grających w klubie. Wiadomo że grając takimi łamagami potrzeba dobrego sztabu szkoleniowego i tu nasuwa się pytanie??

1) Jakie atrybuty są mile widziane u każdego z trenerów??
proszę o dokładny opis a nie zdawkowe info. Dotyczy się to wszystkich trenerów włącznie z siłowymi i tak dalej

2 ) Kupiłem fm 2007 na allegro i nie mam żadnego dodatku w postaci PORADNIKA.

Gdzie go mogę znaleźć

P>S> takiego tematu nie widziałem więc nakładam

padelek Partyzant

0
26.06.2007 14:56    #1
poradnik mozna znalezc w pudełku z płytą,a skoro kupiłeś bez sensu na allegro bez to teraz cierp.

a co do trenerów to sprawdź sobie w poradniku...

Użytkownik uznał post za pomocny

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.06.2007 14:59    #2
No to masz trochę pecha, trzeba było i poradnik kupić, kiedyś był podawany link do poradnika, poszukaj na stronie.

wolek1986 Partyzant

0
26.06.2007 15:16    #3
GKS_M80 Dobierając odpowiednich trenerów najlepiej skorzystać z programu Genie Scout Po prostu ładujesz w tym programie swojego sejwa i wyszukujesz odpowiedniego trenera na dany typ treningu Najlepiej 4 gwiazdki i więcej ale sadze ze będziesz miał problem sprowadzić 4gwiazdkowych trenerów, wiec sprowadź choć z 3ema gwiazdkami. Jeśli chcesz podejrzeć inne atrybuty danego szkoleniowca to po prostu kliknij dwa razy na dane nazwisko. O ile zarząd ci pozwoli zatrudnij po jednym trenerze na każdy element Program znajdziesz na stronie Pozdrawiam

GKS_M80 Partyzant

0
26.06.2007 21:22    #4
1) Nie kumam tego programu . Nic nie chce znaleźć, chyba że trzeba cały filtr wypełnić
2) Czy oryginalny poradnik to ten sam który jest na GRY-ONLINE
3 Podajcie link do poradnika bo podany w suflrze nie działa

wolek1986 Partyzant

0
26.06.2007 21:46    #5
GKS_M80 Najpierw zmień sobie język z angielskiego na polski w pierwszej zakładce programu. Następnie zrób plik wczytaj grę i poszukaj save'a np u mnie jest tak : C:Documents and SettingsWołekMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007games i wczytaj save'a który masz ostatni w swojej grze. Potem wejdź na zakładkę szukaj i szukaj sztab szkoleniowy Potem przejdź do oceny treningowej i ustaw ile ma mieć gwiazdek twój trener na dany typ treningu (1-5) Wyświetli ci się lista różnych trenerów, managerów, scoutów itd Dobierz sobie takich ludzi aby przyszli do ciebie Pozdro PS. To najtańszy sposób na ściągniecie dobrych szkoleniowców

potteromaniak Młody aktywista

0
26.06.2007 22:06    #6
1) troche poglowkuj, on nie jest trudny. mozesz zmienic jezyk na polski (uruchamiasz genie scout, file --> language --> Polski)
2) na 90% nie ten sam, bo inny spis tresci (trzeba zaplacic zeby z niego korzystac)

GKS_M80 Partyzant

0
28.06.2007 16:35    #7
wolek1986 , potteromaniak DZIĘKUJE ZA POMOC

toszman Młody aktywista

0
29.06.2007 14:01    #8
W ogole poszukaj troszke na sulferze a znajdziesz cos xP Niedawno jeden z uzytkownikow uploadowal poradnik do gry xP

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution