Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

MikaS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.07.2007 17:57    #67151     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja zagralem 1 sezon koln , awansowalem do bundesligi z 2 miejsca i zdobylem puchar krajowy
sprowadzilem patryka maleckiego ktory w 16 meczach strzelil 8 bramek.

toszman Młody aktywista

03.07.2007 17:32    #67152     Sufler - Porady do gry - liga koreanska
Moze zostali wykupieni przez twoj klub od tamtego i byla jakas klauzula ze ci zawodnicy nie moga grac w meczach przeciwko bylej druzynie.

Tenorio Młody aktywista

03.07.2007 16:48    #67153     Sufler - Porady do gry - liga koreanska
To zacznij grę na jesień i będziesz grał od początku sezonu, skoro tam grają systemem jesień-wiosna. I poukładasz wszystko po swojemu.

bury86 Młody aktywista

03.07.2007 16:30    #67154     Sufler - Porady do gry - liga koreanska
Zaczalem grac ta lige zespolem Ulsan, nie zauwazylem na poczatku i domyslnie zaczynam od 2lipca(Anglia) a wiec mam polowe sezonu, bede gral sowj 1 mecz i 2 moich zawodnikow nie bedzie moglo zagrac bo... SA W SKLADZIE PRZECIWNEJ DRUZYNY!! tak jest napisane, oni nie sa ani wypozyczeni ani nic podbnego a tu takie cos:/ Jesli ktos sie orientuje to niech napisze o co z tym biega.Nie jest to jak narazie jakis znaczacy problem dla mnie ale jednak interesuje mnie o co chodzi.
Pozdro

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

03.07.2007 15:56    #67155     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
jezeli dobrze gra to.... trzymaj go na sile az mu sie spodoba, mialem tak z Cesarem Lindado i Omarem Andrade, po okolo 4 miesiacach stwierdzili ze Rosja jest ok

bury86 Młody aktywista

03.07.2007 15:51    #67156     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Wystawiaj go dalej w 1 skladzie skoro i tak kluczowy gracz, jak po kilku kolejkach nie zmieni sie nic wtedy zacznij sie martwic.

Cavalerra Młody aktywista

03.07.2007 15:39    #67157     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Mam problem z zawodnikiem w angielskiej Conference. Gram Stevenage Borough i ściągnąłem sobie Harolda Urquijo (tego co w talentach przedstawił Wujek Przecinak). Wszystko ładnie, jest po 7 kolejkach, zawodnik (18lat) odgrywa kluczową rolę w moim zespole (motor napędowy), bez jego gry nie ma gry całego zespołu. Ma strzelone w 7 meczach 4 bramki, i 3 asysty. Gram z jakimś zespołem, który broni się przed spadkiem, do przerwy wygrywam 2:0 i widzę, że Urquijo jest już zmęczony, więc pomyślałem, żeby go ściagnąc, bo się przyda w meczu za 3 dni z liderem. Ściągnąłem go mecz wygrałem spokojnie 3:0, a po meczu patrze, że według niepotwierdzonych źródeł zawodnika Harold Urquijo jest niezadowolony. Wchodzę na profil i patrze jest pomniejszy problem, a tam napisane: Żałuje wyjazdu za granicę - Anglia już nie jest krajem jego marzeń. Niezadowolony, że został zdjęty z boiska.
Nie wiem dlaczego tak się stało, bo w 4 na 7 meczów nic nie płakał, że go ściągam, a nawet był zadowolony, że gra w zespole, który osiąga sukcesy. Dodam, że to ważny zawodnik mojej 11 w Stevenage i bardzo zależy mi na tym aby mu się znowu "spodobało" w Anglii.
Co poradzic na to??

kyczy7 Przodownik pracy

03.07.2007 15:32    #67158     Sufler - Porady do gry - Mam pytanie
Czemu sądzisz ze już nie pisze ? Po prostu nie bedzie wydawał ich co tydzień bo niedośc że musi grac to potem jeszcze to opisać ! ... a tak nawiasem to jakos na to opowiadanie nie czekam :P moze znudziły mi sie opowiadania Bartosha, może znudził mi sie jego klub, może za duzo newgenów w grze :P nie wiem. Przeczytac zawsze można, ale teraz juz nie bede prosił sie o jakies przyspieszenie czy cus bo nie jestesm juz na nie tak najarany :P

Cavalerra Młody aktywista

03.07.2007 15:28    #67159     Sufler - Porady do gry - Kim zagrać i czy przyjdą?
Sorka za moje niedociągnięcia :P Chodziło o to, że jak np. wymieniam się z jakimś kolesiem składem w niższej lidze angielskiej, bo gramy sobie takimi samymi zespolami, wchodzi taki właśnie niby gracz i wymienia swoich zawodników jakich to on nie ściągnął np. do Chelsea... Wszystkie drużyny są do grania, ale bez przesady... I tak delikwent jeszcze się chwali jaki to on nie dobry i co nie wygrał...

@David93
Grasz Stevenage? :P
@Santosinho
Grałem ligą irlandzką, ale ilośc rezerwowych... 4 mnie odstraszyła, wystarczy ze w Anglii mam 5 rezerwowych to już mnie szlaq trafia...
@LOLECZeX
No właśnie nie oddalajmy się od tematu :P Jest osobny temat do przechwałek :P

kyczy7 Przodownik pracy

03.07.2007 15:27    #67160     Sufler - Porady do gry - Kim zagrać i czy przyjdą?
DANIEL11 ile razy wczytywałes ? :P peterboroughwygrac Puchar Uefa i to jeszcze przed dojsciem do Premiership ? tak, tak :P Cuda sie zdarzaja, ale nie warto na nie liczyc a co dopiero w nie wierzyć ! xD i zgodze sie z LOLECZeX-em jest temat z przechwałkami i rekordami wiec umieść to tam !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.