Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W ogóle bez sens używac nawet tego FMM 1,2 raz na ruski rok. I gdzie tu fabuła gry? Jak chcesz jechac na kodach, kup sobie simsy i graj... Myślisz adson, że każdy klub ma budżet na plusie? Weźmy chociaż na przykład taki ŁKS Łódź, mają teraz ponoc milion na minusie, a z musu sprzedali do Zabrza Hajtę (podporę defensywy, byłego reprezentanta Polski) i młodego Marciniaka za ponad milion. To był tylko przykład, ale kupuje chyba tą grę po to, żeby poczuc się jak manager, zmierzyc się ze wszystkimi problemami dotyczącymi managera. Nie jest ci szkoda tych ~90zł. (zakładając, że masz oryginała)?

Cavalerra Młody aktywista

03.07.2007 21:53    #67142     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
@sefko1
Zgadzam się z LOLECZeXem, taki piłkarz w conference to jest skarb, nikt z tej ligi nie ma takiego środkowego, a ten na dodatek ma 18 lat, szkoda by było go stracic :( Ale może mu się spodoba.
Masz sefko tutaj linka gdzie są jego statystyki, zagraj w conference (jak jeszcze nie grales) i zobacz czy warto takiego "boga" wyrzucac z ekipy.
Link: http://cmrev(...)390.html

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.07.2007 21:25    #67143     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=kramar]udany początek sezonu 38 zdobytych i 4 stracone bramki w 7 meczach, nie wiem czy to bug albo nie wiem co ale sie ciesze :P (dołączam screena)[/quote]
Mi tam wygląda to raczej na oszukiwanie. Sory, ale wyniki po 11:1 są mało możliwe już w pierwszym sezonie gry, tym bardziej w 3 lidze. Albo masz przepakowanych graczy, albo brałeś nowego managera, dołączałeś do przeciwnika i zagrałeś nim bez obrony, stąd taki wynik.
[quote=hoody]Zdarzyło sie wam kiedyś by jedenastka tygodnia pochodziła w całości z waszej drużyny?[/quote]
Mi się zdarzyło, gdy grałem jedyny mecz w tygodniu i wygrałem.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

03.07.2007 21:08    #67144     Sufler - Porady do gry - Brak Plyty
zgas laptopa czy z czegotam piszesz i ciesz sie zyciem!!! w fm-a pograsz jak wrocisz

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.07.2007 21:05    #67145     Sufler - Porady do gry - Brak Plyty
nie opłaca się... poza tym, jak pojechał za granicę to mu raczej nie przyślą (chociaż kto ich tam wie)...

LOLECZeX Młody aktywista

03.07.2007 20:54    #67146     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
sefko, ty nie wiesz co znaczy taki piłkarz w conference czy jak to się piszę, ja bym go trzymał na siłę, tek samo miałem z Eduardo Ratihno czy jakoś tak, też stroił fochy a po sezonie grania w Anglii już było looz:)

DT Młody aktywista

03.07.2007 20:44    #67147     Sufler - Porady do gry - Brak Plyty
Zapomnialem wziac plyte z polski i teraz nie moge grac w FM, a do polski jade za ok.2 tyg.
Co robic???
Jestem zdesperowany

sefko1 Przodownik pracy

03.07.2007 20:37    #67148     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
A co to primadonna, żey sie z Nim cackać. Wstawiaj go w meczach. Jak mu przejdzie to ok. Jeśli nie, to sprzedaj, bo niezadowolony gracz może popsuć morale drużyny.

sefko1 Przodownik pracy

adson, wolek
I po co takie rady. Jaka to przyjemność wygrać coś bo sie oszukiwało?? Spadnijcie z ligi, zbankrutujcie, ale nauczcie sie grać.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.07.2007 20:34    #67150     Sufler - Porady do gry - Kasa za mistrza
Premie są, jakie są i trzeba to uszanować. Przyjemniej sie gra...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.