spoko panowie jestem osoba niepelnosprawna i mam duzo czasu wiec na peno cos zrobie pewnie to bede tylko same pliki do wgrania w db ale cos bedzie na pewno
Bo to imo bzdura. W ciągu ostatnich dwóch lat reprezentacja Egiptu grała 10 spotkań. Jeden z ich zawodników wystąpił w 9 i nie mógł dostać pozwolenia na pracę. Zaś innym razem sprowadziłem Kazacha, który dostał pozwolenie po rozegraniu 23 spotkań w reprezentacji.
Normalnie chciałem być Yoda albo Yodas, ale oba były zajęte, więc się wkurzyłem i dałem cztery "s"
Jakby mi ktoś zmienił tego nicka, bym się nie obraził, no aaale
)ale bede grał na upade wawrowa chyba ze bedzie do bani
)chyba ze taraz opublikuja upade fudiego
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
624 online, w tym 0 zalogowanych, 624 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty