Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.07.2007 07:21    #66711     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem ligi
KODI91 (i ty big0sS tez ;) )... odpowiedz mi tyko czy wylaczyles sobie tryb pelnoekranowy a wczesniej w nim grales? bo jesli tak to chyba zam odpowiedz na twoj problem... :P

BS Młody aktywista

18.07.2007 00:04    #66712     Sufler - Porady do gry - Jak zaktualizować sobie skład?
No to nie wiem ja kiedyś robiłem to tak że dokonywałem tych wszystkich zmian zapisywałem pod INNĄ nazwą włączałem FM-a robiłem nową grę wybierałem tą baze co robiłem i zapisałem na innej nazwie i normalnie gra chodziła:)

big0sS Partyzant

18.07.2007 00:01    #66713     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem ligi
Mam ten sam problem . Irytuje mnei to , chcialbym zagrac wkoncu gre jakims nowym zespolem ale nie moge . Musze bazowac na seve'ach ktore mam . yh . Rowniez prosilbym o pomoc w tej sprawie .

Krystian88 Młody aktywista

17.07.2007 21:42    #66714     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Nawet jak odpalę ligę angielską to do polskiego klubu mogę ściągnąć co najwyżej Eddiego Stanforda z Sandecji Noyw Sącz. A ja myślę o trzecioligowcach np. z Anglii, Niemiec, Francji. Dziś przeczytałem, że Górnik Zabrze testuje Holendra, niedawno w również w Zabrzu grał Nulle, niemiecki bramkarz. We Wiśle gra dwóch australijczyków. Czemu więc nie ma ich być w FMie??

BoHuN Młody aktywista

17.07.2007 21:39    #66715     Sufler - Porady do gry - tani zawodnicy z polskiej ligi
Ja gram na pathu 7.0.2 RRU tylko moj przypadek byl juz w latach późniejszych... i z dużymi sukcesami ... a piłkarz nazywał się Marius Staicu ale chyba to był newgen

boro92921 Przodownik pracy

17.07.2007 21:32    #66716     Sufler - Porady do gry - tani zawodnicy z polskiej ligi
aha spoko to sciagne se 3 lige i zaczne grac tam wisłą

Troll13 Partyzant

17.07.2007 21:20    #66717     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
ale jak chłopak ma wyobraźnie i marzenia to niech tak robi :D ja osobiście wole graczy ze wschodu i z ameryki płd, a jak chcesz pograć piłkarzami z Wlk. Brytanii to odpal sobie lige angielską...

Zola Partyzant

17.07.2007 21:14    #66718     Sufler - Porady do gry - Rozwinięty Kraj
No, ale nie skusił by się już na ODP tutaj?? Francja? Hiszpania?Niemcy? Gdzie lepiej zagrac!? Może jakimś innym krajem rozwiniętym??Powtarzam rozwiniętym...Bo mam dość grania krajami rozwijającymi się i nie chcą do nich przychodzić z angli,Brazyli,Argentyny...

Zola Partyzant

17.07.2007 20:55    #66719     Sufler - Porady do gry - Rozwinięty Kraj
A co do Maro21 to wątpie, żeby Albania była krajem rozwiniętym...Ja chce grać w jakiejś lidze co jest rozwinięta już... żeby brazylijczycy,argentyńczycy przychodzili do mojego klubu...

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Powiem Ci ze tez gram w lidze anglieskiej juz 5 sezon Tottenhamem.. Nie mam problemow z taktyka mam w skladzie swietnych skrzydlowych (Guardado, Celsinho) i to oni kieruja gra zepsolu i narzucaja tempo staram sie grac skrzydlami bo po prostu w Anglii to jest skuteczne.. Kiedys gralem na Berbatova strzelal bramki bo byl wysoki teraz mam stosunkowo niskich napastnikow (Falcao, Vela, Aguero) dlatego zmodyfikowalem nieco takse i ze strzelaniem bramek nie ma problemu :) Powinienes miec w skladzie dobrego rozgrywajacego przez ktpregp bede przechodzic akcje (u mnie jest to dos Santos albo Sosa) no i twardego ale dysponujacego swietnym strzalem z dystansu DMFa (Sivok).. Teraz obrona.. No to przede wszystkim silni wysocy srodkowi obroncy (np. Anton Ferdinand, chociaz swietnie sprawdza sie Garay). Boczni obroncy to typowi gracze z angielskich boisk - Bale, Baines, Richards.

Nie miejscie pretensji jesli za duzo napisalem o moim skladzie chcialem ttylko podsunac sefko1 swoje sugestie a kierowalem sie swoimi doswiadczeniami :)

Takze mowie gra przez rozgrywajacego do skrzydlowych, duzo pressingu (zalecana dobra wytrzymalosc), trzymaj takze wysoko obroncow a bocznym daj rozwinac skrzydla :) no i sprocuj zakupic odpowiednich graczy :)

Enjoy the game, pozdrawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution