Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Carrot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2007 18:56    #66251     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
Ja mialem podobny problem ale troche inny :D
No wiec tak, gralem arsenalem i chcialem wziac Srne z wolnego transferu bo konczyl mu sie kontrakt 31/6/2010. Dostalem wiadomosc ze wygasa mu kontrakt i zadowolny chcialem mu zlozyc wlasna oferte... a tu sie okazalo ze nie moge, ale nie wiadomo czemu, poprostu nie bylo opcji zaoferuj kontrakt. No wiec nic, trudno. Srodek lipca 2010 rok przypomnialem sobie o srnie i patrze a tam: kotrakt waznt do: 31/6/10 a jest srodek lipca i dalej nie moge mu zlozyc oferty kontraktu... :/ o co tam chodzilo? czemu nawet po koncu kontratu nie mialem opcji aby mu zlozyc swoa oferte :O ??

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

03.08.2007 18:36    #66252     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
gracz Toto Tamuz (Milan) 23 lata
mój klub Benfica ,ostatnio 2x 1/2 LM 22 klub świata,13 pod względem bogactwa,reputacja ....(sprawdziłem w FMM)8 tysiecy,ale jednak chodzi mi o to że on tyle trenuje bez kontraktu !

Dereds Przodownik pracy

03.08.2007 18:34    #66253     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
może po prostu masz za słabą reputacje klubu i ligi albo kraj w ktorym grasz jest rozwijający sie a on pochodzi z kraju rozwiniętego, a co do tego dlaczego nie odszedł z klubu to może klub pozwolił mu trenować na czas nie określony czyli do momentu gdy dostanie oferte która go zadowoli tak samo jest z managerami gdy ja dostałem po roku przedłużenie kontraktu i odrzuciłem ją to zostałem w klubie na czas nie określony

LOLECZeX Młody aktywista

03.08.2007 18:01    #66254     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
Może podpisał kontrakt, albo jak zdecyduje się kończyć karierę w tym klubie to nie można mu złożyć oferty, może tak samo jest z kontraktem jak zdecyduje się na koniec kariery to mimo końca kontraktu, zagra do końca kariery, ale to są tylko moje przemyślenia, inaczej bug jeden z wielu ;P

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

03.08.2007 17:51    #66255     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
mam taki problem.Dobremu zawodnikowi skonczył się kontrakt a więc mogę go kupic z wolnego transferu,lecz on się nie zgadza.Myślałem ,że przejdzie jak będzie na wolnym transferze ....byłó to w lipcu 2011 a ten zawodnik dalej gra bez kontraktu w swoim klubie (mam marzec 2012)!! czy to bląd czy co ? jest chyba kontrakt miesięćzny,ale żeby pólroczny ?

Visioner Przodownik pracy

Ja osobiscie rozumiem powod, dla ktorego cmrev nie chce podac spolszczenia, jednakze jesli ktos naprawde kupil oryginalna gre za granica to przeciez moze bez najmniejszego problemu i z czystym sumieniem sciagnac sobie samo spolszczenie

kowalinho Młody aktywista

chce grac w trzecia lige polska ale nie mam w moich dokumentach folderu sports interacive i nie moge wkleic folderu data z sciągnietego dodatku 3 liga polska

krooger1988 Młody aktywista

03.08.2007 17:06    #66258     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
kyczy i jak ci tym leszkiem idzie??;> Pytam bo ja tesh wlasnie gram i chcialbym sie zorientowac jak mi idzie na tle innych :D

meszynski_m Młody aktywista

03.08.2007 16:46    #66259     Sufler - Porady do gry - awansowałem ale zostałem x(
Kupowałeś mecze a teraz karnie Cię zdegradowali... ehh a już myślałem że to już koniec tej przygody z korupcją, wstydź się :PP :PP :PP Sorx za OT

Quaresmafan Partyzant

03.08.2007 15:47    #66260     Sufler - Porady do gry - awansowałem ale zostałem x(
lol
ale ja już jestem w połowie 2 sezonu w 3 llidze :
ps. nie grałem w żadnych barażach
ps2. zwycięzca awansuje bezpośrednio

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution