Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

12.08.2007 11:21    #65951     Sufler - Porady do gry - Kontuzje rąk!
Mam problem z kontuzjami napastników. Mam trzech z pięciu napastników kontuzjowanych i każdy ma coś z ręką! Jeden ma złamany nadgarstek a drugi ma pękniętą kość nadgarstka następny ma pękniętą kość przedramienia! gram Ligę angielską w reżimie treningowym mam siłę trochę powyżej średnio! jaka może być przyczyna takich kontuzji, może moi napastnicy nie mogą przepchać obrońców rywala i wywalają sie akurat na ręce i je łamią albo pękają im kości! Dodam ze każdy po niefortunnym upadku podczas meczu.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.08.2007 11:06    #65952     Sufler - Porady do gry - Odzyskiwanie Danych
Karpinie... nie bądź taki wredny. Pytanie i nazwa tematu wręcz książkowe, więc szacunek. ;)

ps. Raczej nie ma takiego programu. ;)

Boro Partyzant

12.08.2007 10:47    #65953     Sufler - Porady do gry - Odzyskiwanie Danych
Czy jest taki program ktory odzyskuje dane wykasowana przez save clenanera np.historia graczy itp

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

12.08.2007 10:45    #65954     Sufler - Porady do gry - robben w realu
Piłkarzyk.. wiesz na Fm wystarczy miec kompa z 128 ramu a żeby uruchomić edytor potrzeba tak średnio 512... Z kąd wiesz, że nie gra na najniższych możliwych ustawieniach w Fm'a ;/ I nie wyskakuj mu, że ma pirata bo nie wiesz tego ;/

kyczy7 Przodownik pracy

12.08.2007 10:26    #65955     Sufler - Porady do gry - robben w realu
piłkarzyk co do 3 pkt. do ja sie nie zgodze :) na dobre funkcjonowanie EDYTORA potrzebne jest 512 Ram :) a na managera 256 wiec cóz : wymagania sie dziwnie ze soba nie łączą chociaz to tam sama gra ... ja mam 128 Ram i gram :) do Edita zreszta tez raz zajrzałem ale zanim sie tam baza zapisze , łooooo - wiec nie czekałem :) ...

Kup sobie orginał ? pisze przeciez ze oryginalna wersja edytora i mu nie działa i chce jakiś inny ... moze FMM - coś tam w nim można robic ale sie nie orientuje bo nieużywam :)

Seweryn Młody aktywista

12.08.2007 10:20    #65956     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote]kyczy
ja nie oszukuję więc mogę się chwalić uczciwą grą
a ty seweryn powinieneś mieć dałna i pewnie go masz ;P[/quote]

[*][*]

[quote]screena teraz nie zrobię bo nie działa mi cd- rom[/quote]

i głowa nie funkcjonuje tak jak powinna...

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Mam pytanie do redakcji, otoz chcialbym napisac opowiadanie, ale moja kariera trwa juz 1,5 sezonu i czy moglbym pisac od tego mmetu a wczesniejse strescic ? Gram obecnie Hartlepool zaczynalem od Angielskiej Leage Two obcnie jestem klase wyzej. Kiedys pisalem opowiadnie o HSV, ale niestety nie zostalo przyjetev teraz biore sie do roboty z tym.

Carrot Młody aktywista

12.08.2007 07:04    #65958     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
boze, quaresmafan - biedne dziecko. limit farta sie wyczerpal w fm (sprowadzenie tylu zawalsitych grajkow za bezcen) to teraz pora na pecha... niestety cd-rom nie dziala xD boze... daj sobie juz z tym spokoj, nikt juz ci nie wierzy xD

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
12.08.2007 01:43    #65959     Sufler - Porady do gry - Bez plyty
chyba jest cos takiego jak crack do fm ale nie wiem, ale jak chcesz tak grac to jest chyba luba nawet napewno nielegalne wiec nie polecam
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Quaresmafan Partyzant

12.08.2007 00:52    #65960     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.

kyczy
ja nie oszukuję więc mogę się chwalić uczciwą grą
a ty seweryn powinieneś mieć dałna i pewnie go masz ;P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.